- Konu Sahibi Cherry Mom
- #339.641
Benimde normal şartlar altında 3 gün kalmış regle 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sendedr oluyor mu ödem?yesem de şişmiş olsam gam yemicem haBenimde normal şartlar altında 3 gün kalmış regle![]()
Çok olmuyo benim ama yine oluyo tabiSendedr oluyor mu ödem?yesem de şişmiş olsam gam yemicem ha
Tuzu falan azalt istersen belliki herşey odem yapıyor bu araEvet cnm 5 6 gün kaldı. 10 gün kala belirtilere başlar. Bu sefer daha fazla şişim![]()
Geçen ay çok gecikmişti regl belki yine öyle olur düzen sapıttı düşükten sonraŞu cumayı bir kurtarsak allahim sonra isteyen istediği.gibi şişsin serbest![]()
Bende sadece cumayı düşünüyorum inan. Ama şuan ne yapabilirim bilemiyorumŞu cumayı bir kurtarsak allahim sonra isteyen istediği.gibi şişsin serbest![]()
Kıyamam takma kafaya rahat ol + gelirsende biliyoruz ne yedin ne içtin spor sahaneydi öbür hafta alırsın karşılığınıBende sadece cumayı düşünüyorum inan. Ama şuan ne yapabilirim bilemiyorum ☹
Hâla düzelmedi mi ya biz kadınların işi çok zorGeçen ay çok gecikmişti regl belki yine öyle olur düzen sapıttı düşükten sonra
Eşime geçen hafta açlık otu aldırmıştım. Onu da denicem İnşaAllahKıyamam takma kafaya rahat ol + gelirsende biliyoruz ne yedin ne içtin spor sahaneydi öbür hafta alırsın karşılığını![]()
Benim en son 15bin küsürlü idi ya bugün kaç yapsamValla siz uctugunuz icin ben sizle yarısamam o yüzden kendimle yarışicam 6000 yapmaya çalışacağım bakalım ne olcak gün sonunda![]()
Günaydın cnmGünaydııınn
Onuda çok kısıtlı kullan canımEşime geçen hafta açlık otu aldırmıştım. Onu da denicem İnşaAllah![]()
Tm cnm dikkat edicem İnşaAllah. Yemeyim onları. Sebze yicem hepMehfam menülerine tekrar bir baktimda
Bence şimdilik beyaz leblebi mercimek çorbası lahana hiç tüketme gaz yapabilir kendini iyice sis hissedersin başkada birşey göremedim lifli şeyler yemeye calis bakalım![]()
Günde 1 bardak içsem olur muOnuda çok kısıtlı kullan canım
Günde 1 bardak içsem olur mu