• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi fikir 🤣
Sen verirsin orası kesinde yazık emeklerle ama ya bugün itibariyle eskisi gibi ol canım ☺
Sağım solum kilo vermekte ne varcılarla dolu ondan böyle oluyor. Ama cidden bir sağlık sorununa dönüşecek bu hızla giderse. Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Tartıyı ortalık yere çıkardım, hobi olarak tartılmaya başlayacağım 🤣

Sağım solum kilo vermekte ne varcılarla dolu ondan böyle oluyor. Ama cidden bir sağlık sorununa dönüşecek bu hızla giderse. Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Tartıyı ortalık yere çıkardım, hobi olarak tartılmaya başlayacağım 🤣
Aynen eskisi gibi habire tartil zaten ne.zaman tartilmayi bırakırsak o zaman kilo alıyoruz 🙈

Aynen eskisi gibi habire tartil zaten ne.zaman tartilmayi bırakırsak o zaman kilo alıyoruz 🙈
Ya hızlı gelen hızlı gider de spor alanlarım istila altında. Hainler bana hep mutfağı bırakıyorlar 🤣 bu pandemiden aşçı, tatlı tuzlu atıştırmalık uzmanı olarak çıkacağım. Ben yapıp yememeye çok alışkınım aslında. Ama işte aşırma huyu gelişti. Tadına bakmalar, olay yerinden geçerken bir dilim hüpletmeler, aman kalmasın da çöpe gitmesin demeler falan 🤣
Neyse bugün yürüyüş yapacağım. Yarışma varsa da abartacağım :) kendimi sakatlamıştım pazartesi sporundan sonra ama bugün iyiyim.

Günaydın canım regli zamanı artı gelmemende birşey olsun ama eski performansını ozlemiyor değiliz 😍

Bende eski performansimi özluyorum canim biliyorsun bu listelerle spor huc yapmadigim halde haftada 1 kg gidiyordu simdi spor yaptigim halde gram gram gidiyor. Ben insilün direncine bagliyorum cünkü eskiden 2.5 ken simdi insilün direncim 8 olmus. Ama pes etmeden devam edicem.

Bende eski performansimi özluyorum canim biliyorsun bu listelerle spor huc yapmadigim halde haftada 1 kg gidiyordu simdi spor yaptigim halde gram gram gidiyor. Ben insilün direncine bagliyorum cünkü eskiden 2.5 ken simdi insilün direncim 8 olmus. Ama pes etmeden devam edicem.
Önce sağlık eminim kilo verdikçe insülin direnci gidecektir

20200417_092645.webp20200417_092627.webp

Başlangıç kilom ve bugünkü tartım 🥰🥰

Aklıma bişey takıldı Cherry Mom Cherry Mom ve bütün arkadaşlarım. Ramazanda sporu yarışı iftardan sonra mı yapcaz? Aslında güzel fikir tabi. Böylece kilo alma lüksümüz ortadan kalkar. Sahura kadar yürürüz atlarız napalım😅
Ramazanda gece sporları başlıyo canım. Ben gece 12de 1de leslie yapardım. Yine yapıcaz hep birlikte inşallah.

Ben bida bişi sorcam🙈 nasipse önümüzdeki hafta cuma oruç olucaz ya. Kilo bildirimlerini geç yapar mıyız? Sahurun etkisi sabah daha çıkmamış olur sanırsam😬
Perşembe iftar öncesi bildirim yapıyorduk canım.

Ben ramazanda buraya denk gelmedim sanırım.ama persembe mi bildiriliyordu neydi
kardelelen321 kardelelen321 @Leyl-i-fer değil mi ?
Evet canım perşembe iftar öncesi yapıyorduk.

76 ydi kardelelen321 kardelelen321 kilo yarisi listesi tutmustu 🤣🤣 bana gore cok degil 🤣🤣 biliyorsun ben degisim kuralini iyi yapiyorum
Bilmem mi senin değişimleri. Baklava yesen bile haklı çıkıyon 😂😂😂😂😂😂😂😂
Takımca apışıp kalıyoruz 😝😝😝😝😝

Himm ilk gün için herhalde Perşembe sabah kilosu alınır bilemedim kizlar yazar şimdi herhalde canım
Bence de öyle olur. Zaten kaptanlar da yakında açıklarlar..

Ben de bir aydır ilacımı içmiyorum. Ama bugün tekrar başlayacağım.sen ilaç kullanıyor musun neden yükseldi öyle..

Günaaaaydıııınnnnnnn........💕💕💕
Kızlar önce yazayım sonra okuyayım okumam gereken 10 sayfa galan birikmiş😂 Dün 200 gr fazlaydım bu sabah nerdeyse 1000 gr gitmiş bu nasıl oluyor yahu😂😂😂 Spor yapmadım kaslar bi saldı kendini rahatladı demek ki...
Bugün kilo: 66.4

Eklentiler

• 833D2978-8B2A-48A8-A692-AC48D22D0FAA.webp
    833D2978-8B2A-48A8-A692-AC48D22D0FAA.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 14
Günaaaaydıııınnnnnnn........💕💕💕
Kızlar önce yazayım sonra okuyayım okumam gereken 10 sayfa galan birikmiş😂 Dün 200 gr fazlaydım bu sabah nerdeyse 1000 gr gitmiş bu nasıl oluyor yahu😂😂😂 Spor yapmadım kaslar bi saldı kendini rahatladı demek ki...
Bugün kilo: 66.4
Şahane canım tebriklerrrrr❤️❤️❤️

Back
X