- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #341.661
Kızlar 83,9
-700 idare eder
(84,6/83,9/0,7/%0,83)
-700 idare eder

(84,6/83,9/0,7/%0,83)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liste ağladıBana bak bana.. rezillik resmen. Şu an kendi gözüme gözükmek istemiyorum![]()
Çok İyi Canım TebriklerTartıldımm
VUUUUUUU Harikasın CanımKizlaaarr sonuc guzel..mevzu aksam yemehibi 5 gibi yemkteymis yahu..
66.2 geldiiim çok şükürr
68,5/66,2/2,3/3.36![]()
,Cherry Mom ya 5-6 sayfa liste aradım ama bulamadım kaçtı kilom geçen hafta hatırlamıyorum
Spor yapcam dedim ama ha şimdi ha şimdi diye diye tekrar uyumuşum 2 saatödem var mıdır bilmiyorum en azından tuvalete çıktım sonuç bu
Ayy kıyamam afiyet olsun :))Bugün kendime süt izni verdim oohh. 1 haftadır şişlik yapmasın diye süt icmiyodum. Kahvaltıyla beraber bir kupa içiyorum şimdi hahaha
Sorma yaa hem de aklım burdayken uyuyakalmisim ya rüyamda saçma sapan şeyler gördümmAyy kıyamam afiyet olsun :))
Bende seni spor yapıyor saniyordum hee:)))
Tebrikler canım SüpersinGünaydın canlarım 100den 98.9 kilomun %1.1 i gitmiş oldu demi![]()
Sorma yaa hem de aklım burdayken uyuyakalmisim ya rüyamda saçma sapan şeyler gördümmben bir suç işlemişim, tüm ülkede o suçu işleyen kişi aranıyormus ama kim olduğunu bile bulamıyorlarmis. Ben vicdan azabına dayanamayıp kk da konu açıp burada itiraf ediyomusum dertleşmek için hahahahahaha beni banlayip polisi arıyormuş kazen
korka korka evimi polislerin basmasını bekliyordum
![]()
Hahahahaha o Korkuyu içimde hissederek uyandım vallahiYaaa ahshhahahahahah hahsjahaha yıkıldımm![]()
Kicin açıkta kalmışSorma yaa hem de aklım burdayken uyuyakalmisim ya rüyamda saçma sapan şeyler gördümmben bir suç işlemişim, tüm ülkede o suçu işleyen kişi aranıyormus ama kim olduğunu bile bulamıyorlarmis. Ben vicdan azabına dayanamayıp kk da konu açıp burada itiraf ediyomusum dertleşmek için hahahahahaha beni banlayip polisi arıyormuş kazen
korka korka evimi polislerin basmasını bekliyordum
![]()
Kicin açıkta kalmışhahahaha koptum ya
Yanlış görmüyorum değil mi.
İnşallah kuzum hevesin gitsin istemem izne çıktığın kilondan gireceğin için biraz.ortalamaya olumsuz etki ederr sonuclara göre bakalım birlikte ❤ ah derece yapma sıkıntımız olmasa![]()