Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

shelly buralarda
amonra buralarda
begümD buralarda
esw kayınvalidesine gitti arada gelecek
elakerem cuma gününden beri yok
iremce1 cuma gününden beri yok
ebrehe izinli
ferihan izinli
atceken2005 düşük yaptığı için bu hafat gelemiycek cumaya kadar

buyrun kıslar önerileriniz nelerdir acaba ????

çok üzgünüm ama cumadan beri olmayan arkadaşlara yapıcak bişey yok artık bence

he baktım geldim
ben 2 saatliğine müdrülük binasına gittim
şimdi gördüm valla küçük çaplı isyanı:1:

o isyan benden çıktı galiba bu sefer:52::52::52:

elif burcu sizin fikirleriniz nelerdir kıslar begüme katılıyomusunuz oy birliği ile yapalım ne yapacaksak

bu arada ben ara olarak
5,6 tane bisküvi (valla yerken saymadım bu sefer o kadar yemişimdir umuyorum)
1 yeşil elma yedim

elakerem ve iremce1

kızlar üzgünüm muhakkak mazeretiniz vardı ama bizimde takım olarak toparlanmamaız gerekiyor canlarım paylaşım yapmadığınız için malesef üzülerek söylüyorumki diskalifiye edildiniz anlayışla karşılayacağınızı umuyorum sevgiler....

5. Takım üye listesi
takyon
shelly
amonra
begümd
esw ( şu an tatilde ama izinli değil arada uğrayacak )
ebrehe ( izinli )
ferihan ( izinli )
atceken2005 ( cumaya kadar izinli )

Son düzenleme:
elakerem ve iremce1

kızlar üzgünüm muhakkak mazeretiniz vardı ama bizimde takım olarak toparlanmamaız gerekiyor canlarım paylaşım yapmadığınız için malesef üzülerek söylüyorumki diskalifiye edildiniz anlayışla karşılayacağınızı umuyorum sevgiler....

5. Takım üye listesi
takyon
shelly
amonra
begümd
esw ( şu an tatilde ama izinli değil arada uğrayacak )
ebrehe ( izinli )
ferihan ( izinli )
atceken2005 ( cumaya kadar izinli )

malesefki olması gereken bu bende üzgünüm ama yapıcak başka çarede yok.
atcekende dönünce durumuna göre bakarız artık,ferihanda aynı şekilde
yanışsam düzeltin ama bence iki arkadaşımızada çok paylaşımda bulunan üyeler değil gibi

İşlerim birden yoğunlaştı bu aralar, her akşam 2 saat mesaiye kalıyorum.. Yediklerim çoook düzensiz, ara öğün filan hiç yok. Allahtan kaçamak yapmıyorum ama kilo almışım :(

Gülsümcüm arkadaşlar da uygun görürse ben bu hafta da bildirim yapmayayım, bir sonraki haftaya kadar bu fazlalığı atacağımı düşünüyorum (600 gram fazlalığım var geçen haftaya göre).

Fırsat buldukça gireceğim ama bu hafta, günde bir kere bile olsa girdiğimde daha çok hakim oluyorum kendime.

Sizi de çooooook özledim zaten :69:

Canım kolay gelsin işlerin. Umarım daha düzenli beslenme imkanı bulursun biran evel.

Gülhancım tatile gitmişsin ama temizlik bitene kadar tatil bitecek, bol bol dinlenebilirsin işallah :71:

Evet canım, hiç düzenim kalmadı malesef. Tatil olmasaydı keşke hiç sevmiyorum şu tatilleri :(

günaydın kadınlar klübünün güzel hatunları
hiç kimse gelmemiş bu sabah.hayırdır yaa

bizimde nette problem vardı sabahtan.anca geldide girdim.diyodum herkes yazmıştır ama maleseff bu ne kızlar yaaa olmuyo valla böle heeee söyliyim :((

ben bu sabah:

2 dilim çavdar ekmeği
lor peyniri
2 fincan çay
2 lokma ekmeğimi zeytinyağına batırdım yedim
bu kadar

ara:2 kuru incir,2 kuru kayısı

Afiyet olsun, ara öğünler de bağırsaklara iyi gelir. Ben ne yazık ki haftada 2 defa tuvalete çıkarsam bayram ediyorum.

valla bencede gülsümcüm
izinlilere lafım yok
ama buraya girenlerde malum yani
3,5 kişiyiz şurda
günde bi kere gelip mönü yazmakla hergün girilmiş mi oluyo yani şimdi

bence bize taze kanlar lazım şekerim ben vede iyi bi revizazyon.bu ne yaa:19::19::19:

izinlilerin dışında listede olanlardan birisi de benim, kendi adıma konuşayım tabii,
elimden geldiğince girmeye çalışıyorum ama sürekli bilgisayar başında duramıyorum. Temizlik ve iş güçle uğraşırken olmuyor ne yazık ki. Hatta öğünlerime bile dikkat edemiyorum, düzenim alt üst oldu malesef :(

malesefki olması gereken bu bende üzgünüm ama yapıcak başka çarede yok.
atcekende dönünce durumuna göre bakarız artık,ferihanda aynı şekilde
yanışsam düzeltin ama bence iki arkadaşımızada çok paylaşımda bulunan üyeler değil gibi

canım atceken paylaşımda bulunuyordu hergün muhakkak liste paylaşıp konulara cevap veriyordu yanlışmıyım ? :44::44: ferihanda bende önceki takım kaptanıydı onun paylaşımları da çok ama son zamanlarda bazı sıkıntılarından dolayı pek gelemiyordu gelince eskisi gibi olacaktır bence

Yediklerimi de yazayım;

Yine iş güç yüzünden sabah öğünü öğle saatine kaldı; 2 dilim beyaz ekmek, 1 yumurta, 2 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk bal, 1 çk reçel, çay.

öğle: kepekli ekmeğe 1 dilim light peynir ve domatesle yapılmış sandviç

Akşamı da 7 gibi yerim sanırım.

Bu hafta kilo verebileceğimi hç sanmıyorum. tuvalete çıkamıyorum çünkü.

Kendime zaman ayırıp bitki çayı, meyve vs de yiyip içemiyorum.

Hiç huzurlu değilim burda açıkçası. İşlerimi ayarlayabilirsem, "tatil" bitmeden dönmek istiyorum evime.

Back
X