Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yediklerimi de yazayım;

Yine iş güç yüzünden sabah öğünü öğle saatine kaldı; 2 dilim beyaz ekmek, 1 yumurta, 2 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk bal, 1 çk reçel, çay.

öğle: kepekli ekmeğe 1 dilim light peynir ve domatesle yapılmış sandviç

Akşamı da 7 gibi yerim sanırım.

Bu hafta kilo verebileceğimi hç sanmıyorum. tuvalete çıkamıyorum çünkü.

Kendime zaman ayırıp bitki çayı, meyve vs de yiyip içemiyorum.

Hiç huzurlu değilim burda açıkçası. İşlerimi ayarlayabilirsem, "tatil" bitmeden dönmek istiyorum evime.
gülhancım ne tatili ya sen resmen nazi kampına gitmiş gibisin gittiğinden beri temizlik iş güç bari dur hemen gitmede temizlediğin bi işe yarasın canım yoksa içine oturur o kadar yoruldun :) kaysı ye canım bağırsaklara iyi gelir gece yatmadan elma ye bide sabaha bişeyin kalmaz:1::1:

canım atceken paylaşımda bulunuyordu hergün muhakkak liste paylaşıp konulara cevap veriyordu yanlışmıyım ? :44::44: ferihanda bende önceki takım kaptanıydı onun paylaşımları da çok ama son zamanlarda bazı sıkıntılarından dolayı pek gelemiyordu gelince eskisi gibi olacaktır bence

yanılıyo olabilirdim zaten,sen daha biliyosun sonuçta.özür

Yediklerimi de yazayım;

Yine iş güç yüzünden sabah öğünü öğle saatine kaldı; 2 dilim beyaz ekmek, 1 yumurta, 2 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk bal, 1 çk reçel, çay.

öğle: kepekli ekmeğe 1 dilim light peynir ve domatesle yapılmış sandviç

Akşamı da 7 gibi yerim sanırım.

Bu hafta kilo verebileceğimi hç sanmıyorum. tuvalete çıkamıyorum çünkü.

Kendime zaman ayırıp bitki çayı, meyve vs de yiyip içemiyorum.

Hiç huzurlu değilim burda açıkçası. İşlerimi ayarlayabilirsem, "tatil" bitmeden dönmek istiyorum evime.

valla en azından dinlenmişte olursun bence gülhancım,kiloyuda takıntı yapma,alma yeter

Gülsümcüm, aynen tahmin ettiğin gibi, ben de destek verecektim bu karara :)

Ay fenalardayım yani, menümü filan da yazmadım ama akşam toplu olarak yazarım inşallah.

Gülsümcüm, aynen tahmin ettiğin gibi, ben de destek verecektim bu karara :)

Ay fenalardayım yani, menümü filan da yazmadım ama akşam toplu olarak yazarım inşallah.
sevindim burcucum :)) tamam canım yazarsın akşama
ben kaçıyorum kızlar yarın görüşmek üzere öptüm hepinizi

iyi akşamlar begümcüm öptüm canım

gülhancım ne tatili ya sen resmen nazi kampına gitmiş gibisin gittiğinden beri temizlik iş güç bari dur hemen gitmede temizlediğin bi işe yarasın canım yoksa içine oturur o kadar yoruldun :) kaysı ye canım bağırsaklara iyi gelir gece yatmadan elma ye bide sabaha bişeyin kalmaz:1::1:

Canım huzurum da hiç yok burda o da etkiliyo bütün alışkanlıklarımı. Eskiden beri süregelen ailevi sorunlar var. Ve ben izmire gelince hepsiyle karşı karşıya geliyorum. Uzun bir süre izmirin adını anmayı düşünmüyorum. En iyisi tek başına yaşamak.

valla en azından dinlenmişte olursun bence gülhancım,kiloyuda takıntı yapma,alma yeter

Canım sağolasın. Benim ne umutlarım vardı, tatilde hergün yürürüm yediklerimi hep kendim pişiririm suyumu aksatmam diye düşünüyodum. 70 in altına inmeyi hedefliyodum. Hepsi hayal oldu şimdilik.

Gülsümcüm ordasın görüyorum seni :34: napıyosun?

Ben akşam için etli kereviz yemeği pişiriyorum. Yanında da bulgur pilavı, izmire özel foça yoğurdu ve çorba yemeyi düşünüyorum :)

Canım huzurum da hiç yok burda o da etkiliyo bütün alışkanlıklarımı. Eskiden beri süregelen ailevi sorunlar var. Ve ben izmire gelince hepsiyle karşı karşıya geliyorum. Uzun bir süre izmirin adını anmayı düşünmüyorum. En iyisi tek başına yaşamak.

gülhancım sıkma canını sonuçta geçici bi süreliğine ordasın eve gidince rahatlarsın inşaAllah canım malesef o sorunların olmadığı bi yer yokki emin ol o sıkıntılarda yalnız değilsin

Gülsümcüm ordasın görüyorum seni :34: napıyosun?

Ben akşam için etli kereviz yemeği pişiriyorum. Yanında da bulgur pilavı, izmire özel foça yoğurdu ve çorba yemeyi düşünüyorum :)

canım bi başka sitede açıktı oraya dalmışım burasıda açık aynı zamanda :1: oohhh ne güzel ya sanamı gelsem akşama naapsam :64:

sofrayı hazırla gülhan geliyorum :56::56: şaka bi yana adet olucam iştahım çok açıldı canım çikolata istiyooooooooo şimdi 1 kavanoz nutella olsaydı oturup tek başıma hepsini yiyip bitirseydim :27:

aman diyeyim gülsüm sakın ha! Birbirimize destek olalım, bu tuzaklara düşmeyelim. Tatlı ihtiyacını kesecek önlemler almaya bak hemen. Öğün atlama, meyveni eksik etme. Benim de önümüzdeki haftanın sonuna doğru olacak bakalım umarım ucuz atlatırım.

Ben geldiiiiimmmm

Gülhancım sen varsın bi tek galiba, nasılsın dicem ama pek huzurlu değilsin zaten.. Bol bol temizlik iyi valla kendiliğinden spor yapıyosun :)) Yediklerin de bence güzel ama saatler düzensiz, inşallah işlerin hafifler de sen de düzenine geri dönersin.

Bugünkü menümü yazayım hemen:

sabah: 1 ev poğaçası
Ara: yok
Öğle: 4 kaşık pilav, 3 kaşık bezelye, 2 kaşık kereviz
ara: 150 gram yoğurt
Akşam: arkadaşımın cheesecake'inden 2 yemek kaşığı kadar yedim. yanında da sütlü çayımdan :)

Tıkandım zaten günümü böyle kapatıyorum...

Kızlar size bi itirafta bulunucam, ben aşık oldum galiba :))) O yüzden gaza gelip hemen incelmem lazım :27:

aman diyeyim gülsüm sakın ha! Birbirimize destek olalım, bu tuzaklara düşmeyelim. Tatlı ihtiyacını kesecek önlemler almaya bak hemen. Öğün atlama, meyveni eksik etme. Benim de önümüzdeki haftanın sonuna doğru olacak bakalım umarım ucuz atlatırım.

Ayyy bana da destek olun :16:

Ben geldiiiiimmmm

Gülhancım sen varsın bi tek galiba, nasılsın dicem ama pek huzurlu değilsin zaten.. Bol bol temizlik iyi valla kendiliğinden spor yapıyosun :)) Yediklerin de bence güzel ama saatler düzensiz, inşallah işlerin hafifler de sen de düzenine geri dönersin.

Bugünkü menümü yazayım hemen:

sabah: 1 ev poğaçası
Ara: yok
Öğle: 4 kaşık pilav, 3 kaşık bezelye, 2 kaşık kereviz
ara: 150 gram yoğurt
Akşam: arkadaşımın cheesecake'inden 2 yemek kaşığı kadar yedim. yanında da sütlü çayımdan :)

Tıkandım zaten günümü böyle kapatıyorum...

Kızlar size bi itirafta bulunucam, ben aşık oldum galiba :))) O yüzden gaza gelip hemen incelmem lazım :27:
anammm maşallah bisürü yazının içinden sadece o kelimeye takıldım canımm kime aşık oldun kimdir bu şanslı insan de bakim :64::64:

gülhan valla zor tutum kendimi ama tuttum canım başardımmmmmmmm :60::60:

Back
X