Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba...
öncelikle teşekkür ederim.. artık ben de sizlerle birlikte zayıflamaya çalışacağım :79:

Merhaba rengarenk hoşgeldin aramıza Ben kendimi tanıtayım, adım gülhan. Burda isimlerimizle hitap ediyoruz birbirimize daha sıcak oluyo 29 yaşındayım eskişehirde çalışıyorum öğretmenim. Aslen izmirliyim. Kasım ayının başından beri takımdayım, tickerımda da yazıyo zaten şimdilik 5 kilo verebildim. Daha yolum uzun, buralardayım baya bi yani

Sen de kendini tanıttın mı? Geçmişe bakmadım gerçi seni görür görmez hemen karşılamak istedim.

Tekrar hoşgeldin

teşekkür ederim bakalım nasıl gelicek burası bana çok ümitliyim aslında ama yinede kilo veremiycem diyede korkuyorum

Aramıza hoş geldin tirendy arkadaşım Bi önceki mesajımda tanıttım kendimi adım gülhan. Sen de kendini tanıtır mısın? Bu arada hafta sonu pek gelen olmuyo takıma. İş yerinde interneti olanlar hafta içi gündüz sürekli burda olabiliyor. Bi de akşamcı grup var ben genelde akşamları daha müsait oluyorum. gündüzleri de okulda fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.

Vericez kilolarımızı kızlar. Yeter ki birbirmize tam destek olalım

merhaba...
öncelikle teşekkür ederim.. artık ben de sizlerle birlikte zayıflamaya çalışacağım :79:
hoşgeldin canım. ben, kardeş takımınız, 13. takımın kaptan yardımcısıyım.
5. takımın kaptanı takyon, yardımcısı da amonra diye biliyorum. takımdaki üye sayıları az olduğunu bildiğim için seni ben davet ettim.
öncelikle kendini tanıtarak başlayabilirsin sen de. yaş, boy,kilo vs ve anlatmak istediklerin:)

Canım teşekkür ederiz, üye sayımız gerçekten çok azdı. Yeni gelenler bize enerji, canlılık, şans ve taze kan olacaklar. Birbirimize destek olucaz inşallah.

memnun oldum bende tuğba ozaman 22 yaşındayım 1 oğlum birde kızım var ev hanımıyım bu kilolar ard arda gelen gebeliklerden oldu 13 ay var araları yani oğlum 3 aylıkken kızıma hamile kalmışım kilo veremeden almaya başladım tabi neyse sonuçta ii şeyler için kilo aldım allahım çocuklarımı bana bağışlasın yarabbim ama şimdi güle güle deömek istiyorum kiloma

Ben de memnun oldum tuğbacım. Allah bağışlasın çocuklarını. Genç yaşta anne olmuşsun. Kaç yıllık evlisin? Daha yaşın küçük olduğu için çabalarsan karşılığını daha kolay alırsın, daha yerleşmemiştir kilolar.

canım, cuma günü ve haftasonları katılım biraz düşer. merak etme haftaiçi daha hareketli olur. sen istediğin gibi paylaşım yapabilirsin, cevap yazarlar:)

merhaba...

hoşgeldiniz kızlar cuma rahaveti tenha bu akşam
hep böyle sanmayın sakın

Canım boyun kaç? ticker ında 3 kilo verdi yazıyor. Başka takımda mıydın önceden?

canım başın sağolsun
her zaman gel lütfen kırılma olur mu

desteğin için teşekkür ederiz tatlım

3 yıl 12. ayın 18inde bitti şükür evet genç oldum anne oğlum batuhan 19 aylık kızım gözde 7 aylık bunlarla uğraşmaktan bazen gına geliyo allahı var küçük meleğime lafım yok çok uslu
ama batu yokmu batu aaa sinir etmekten vazgeçmiyo beni ona bağırmaktan bıktım usandım anlasa bari ne gezer gıcıklığı tuttumu hiç bişey tınlamıyo

allah sağlık versin kilo dediğin verilir
ben elif bu arada çok memnun oldum

Canım boyun kaç? ticker ında 3 kilo verdi yazıyor. Başka takımda mıydın önceden?

boyum 1.68 hayır takım değil normal odadaydım 70-79
kilodakiler birlikte zayıflıyordaydım 3 kiloyu aslında orda vermedim yeni sayılırım ordada

Bugün yediklerimi yazıyorum;

Sabah; (11:00) 2 dilim kepek ekmeği, 2 kk peynir, 1 zeytin, 1 yumurta, azıcık reçele batırdım ekmeğimi.

ara: 1/2 portakal, 1 küçük elma

öğle; (16:30) 1 kase çorba, bikaç parça tavuk, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek

ara: sütlü türk kahvesi

akşam (21:00) etli kereviz yemeği 7-8 kaşık, 1 dilim kepek ekmeği

Geç oldu akşam yemeği ama ben de çok geç yatıyorum dün gece 4 gibi yattım. O yüzden acıkıoyurm bile geceleri. Hatta şimdi bile acıktım.

Oy maşallah ne tatlılardır kim bilir. ama kahırlarını anne çekiyo. İkisi birlikte büyüyecek işte ne güzel.

Oy maşallah ne tatlılardır kim bilir. ama kahırlarını anne çekiyo. İkisi birlikte büyüyecek işte ne güzel.

valla beni motive eden laflarda o zaten her gören başta annem olmak üzere iyi iyi negüzel ikiz gibi büyütür keyfine bakarsın diyorlar bidahada çocukmu ayyy allahım isteyenlere versin yarabbim benim allaha şükür iki cinstede bebeğim oldu istemem artık darısı olmayanların başına

Son düzenleme:

amin canım bebek isteyenlere inşallah darısı. Önce evlenmesi gerekenler de var tabii

herkese günaydınnnnnn canım takımım herkes uyuyor galiba kaldırın totoşları kıslar bende çıkıyordum şimdi çıkmadan bi takıma bakayım dedim ne var ne yok

elacım canım başın sağolsun her zaman burası sana açık arkadaşım lütfen hep gel ziyarete arada kırılma olmasın sakın canım eminim anlamışsındır beni kişisel kararlar değil kesinlikle

rabiam gelmiş hoşgelmiş dolu dolu gelmiş teşekkür ederiz arkadaşım iyiki varsınız kardeş takımımım

yeni gelen arkadaşlar ikinizde hoşgeldiniz haftasonu takımcak izinli sayılıyoruz kimi temizlik yapıyor kimi gezmeye gidiyor benimde derslserim var haftasonu gelemiyorum o yüzden tekrar hoşgeldiniz şu sıkıntıları atlatim tanışırız inşaAllah

geçmişi okudum kıslar ama tek tek yazacak vaktim yok çıkıyorum hemen gülhancım elifcim görüşürüz canlarım ben yokken burçak gelirse çekin kulaklarını

başın sağolsun canım,allah size sabırlar versin.muhakkak ki mazereti vardır herkesin ama malum kurallar gereği böle bi karar almak zorundaydık.kişisel bazlı değil içbiri.ne olur bize gönül koyma herzaman bekleriz seni.hoşçakal

teşekkür ederim bakalım nasıl gelicek burası bana çok ümitliyim aslında ama yinede kilo veremiycem diyede korkuyorum

ya burdada pek kimse yok ben napıcam tek başıma oyyyy

hoşgeldin arkadaşım,sefalar getirdin.Hafta sonu pek az kimse oluyo malesef ama pazartesi canlanır buralar merak etme sen.hepimiz birbirimize destek olarak veriyoruz kilolarımızı.merak etme sen.hafta başı herkes burda olur inş.

merhaba...

merhaba arkadaşım,hoşgeldin aramıza.

teşekkür ederiz kardeş :))

memnun olduk tuğbacım.ben begüm 24 yaşındayım 10 aylık evliyim :))

aynen katılıyorum gülhancım sana.

mönün gayet güzel olmuş arkadaşım.Çoook tebrik ediyorum seni.

iyi dersler sana gülsümcüm.sen merak etme bugün bizlere emanet buraları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…