- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #34.521
merhaba...
öncelikle teşekkür ederim.. artık ben de sizlerle birlikte zayıflamaya çalışacağım :79:
teşekkür ederim bakalım nasıl gelicek burası bana çok ümitliyim aslında ama yinede kilo veremiycem diyede korkuyorum
hoşgeldin canım. ben, kardeş takımınız, 13. takımın kaptan yardımcısıyım.merhaba...
öncelikle teşekkür ederim.. artık ben de sizlerle birlikte zayıflamaya çalışacağım :79:
hoşgeldin canım. ben, kardeş takımınız, 13. takımın kaptan yardımcısıyım.
5. takımın kaptanı takyon, yardımcısı da amonra diye biliyorum. takımdaki üye sayıları az olduğunu bildiğim için seni ben davet ettim.
öncelikle kendini tanıtarak başlayabilirsin sen de. yaş, boy,kilo vs ve anlatmak istediklerin:)
Aramıza hoş geldin tirendy arkadaşımBi önceki mesajımda tanıttım kendimi adım gülhan. Sen de kendini tanıtır mısın? Bu arada hafta sonu pek gelen olmuyo takıma. İş yerinde interneti olanlar hafta içi gündüz sürekli burda olabiliyor. Bi de akşamcı grup var ben genelde akşamları daha müsait oluyorum. gündüzleri de okulda fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.
Vericez kilolarımızı kızlar. Yeter ki birbirmize tam destek olalım
memnun oldum bende tuğba ozaman 22 yaşındayım 1 oğlum birde kızım var ev hanımıyım bu kilolar ard arda gelen gebeliklerden oldu 13 ay var araları yani oğlum 3 aylıkken kızıma hamile kalmışım kilo veremeden almaya başladım tabi neyse sonuçta ii şeyler için kilo aldım allahım çocuklarımı bana bağışlasın yarabbim ama şimdi güle güle deömek istiyorum kiloma
canım, cuma günü ve haftasonları katılım biraz düşer. merak etme haftaiçi daha hareketli olur. sen istediğin gibi paylaşım yapabilirsin, cevap yazarlar:)
merhaba...
memnun oldum bende tuğba ozaman 22 yaşındayım 1 oğlum birde kızım var ev hanımıyım bu kilolar ard arda gelen gebeliklerden oldu 13 ay var araları yani oğlum 3 aylıkken kızıma hamile kalmışım kilo veremeden almaya başladım tabi neyse sonuçta ii şeyler için kilo aldım allahım çocuklarımı bana bağışlasın yarabbim ama şimdi güle güle deömek istiyorum kiloma
iyi akşamlar arkadaşlar aslında iyi olmuş zaten kilo veremiyordum boşuna yer işgal ediyordum.ama hakkımda yanlış düşünmeyin hastanede yatan yengem vefat etti memlekete götürdük cenazeyi.ama kabul ederseniz ara sıra ziyaretçi olarak gelirim yanınıza.
5. takımın kaptanı takyon, yardımcısı da amonra diye biliyorum. takımdaki üye sayıları az olduğunu bildiğim için seni ben davet ettim.
öncelikle kendini tanıtarak başlayabilirsin sen de. yaş, boy,kilo vs ve anlatmak istediklerin:)
Ben de memnun oldum tuğbacım. Allah bağışlasın çocuklarını. Genç yaşta anne olmuşsun. Kaç yıllık evlisin? Daha yaşın küçük olduğu için çabalarsan karşılığını daha kolay alırsın, daha yerleşmemiştir kilolar.
Ben de memnun oldum tuğbacım. Allah bağışlasın çocuklarını. Genç yaşta anne olmuşsun. Kaç yıllık evlisin? Daha yaşın küçük olduğu için çabalarsan karşılığını daha kolay alırsın, daha yerleşmemiştir kilolar.
Canım boyun kaç? ticker ında 3 kilo verdi yazıyor. Başka takımda mıydın önceden?
rica ederim canım, ne demekdesteğin için teşekkür ederiz tatlım
3 yıl 12. ayın 18inde bitti şükür evet genç oldum anne oğlum batuhan 19 aylık kızım gözde 7 aylık bunlarla uğraşmaktan bazen gına geliyo allahı var küçük meleğime lafım yok çok uslu
ama batu yokmu batuaaa sinir etmekten vazgeçmiyo beni ona bağırmaktan bıktım usandım anlasa bari ne gezer gıcıklığı tuttumu hiç bişey tınlamıyo
Oy maşallah ne tatlılardır kim bilir. ama kahırlarını anne çekiyo. İkisi birlikte büyüyecek işte ne güzel.
valla beni motive eden laflarda o zaten her gören başta annem olmak üzere iyi iyi negüzel ikiz gibi büyütür keyfine bakarsın diyorlar bidahada çocukmuayyy allahım isteyenlere versin yarabbim benim allaha şükür iki cinstede bebeğim oldu istemem artık darısı olmayanların başına
iyi akşamlar arkadaşlar aslında iyi olmuş zaten kilo veremiyordum boşuna yer işgal ediyordum.ama hakkımda yanlış düşünmeyin hastanede yatan yengem vefat etti memlekete götürdük cenazeyi.ama kabul ederseniz ara sıra ziyaretçi olarak gelirim yanınıza.
teşekkür ederim bakalım nasıl gelicek burası bana çok ümitliyim aslında ama yinede kilo veremiycem diyede korkuyorum
ya burdada pek kimse yok ben napıcam tek başıma oyyyy
merhaba...
Bugün yediklerimi yazıyorum;
Sabah; (11:00) 2 dilim kepek ekmeği, 2 kk peynir, 1 zeytin, 1 yumurta, azıcık reçele batırdım ekmeğimi.
ara: 1/2 portakal, 1 küçük elma
öğle; (16:30) 1 kase çorba, bikaç parça tavuk, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: sütlü türk kahvesi
akşam (21:00) etli kereviz yemeği 7-8 kaşık, 1 dilim kepek ekmeği
Geç oldu akşam yemeği ama ben de çok geç yatıyorum dün gece 4 gibi yattım. O yüzden acıkıoyurm bile geceleri. Hatta şimdi bile acıktım.
herkese günaydınnnnnn canım takımım herkes uyuyor galiba kaldırın totoşları kıslarbende çıkıyordum şimdi çıkmadan bi takıma bakayım dedim ne var ne yok
elacım canım başın sağolsun her zaman burası sana açık arkadaşım lütfen hep gel ziyarete arada kırılma olmasın sakın canım eminim anlamışsındır beni kişisel kararlar değil kesinlikle
rabiam gelmiş hoşgelmiş dolu dolu gelmişteşekkür ederiz arkadaşım iyiki varsınız kardeş takımımım
yeni gelen arkadaşlar ikinizde hoşgeldiniz haftasonu takımcak izinli sayılıyoruzkimi temizlik yapıyor kimi gezmeye gidiyor benimde derslserim var haftasonu gelemiyorum o yüzden tekrar hoşgeldiniz şu sıkıntıları atlatim tanışırız inşaAllah
geçmişi okudum kıslar ama tek tek yazacak vaktim yok çıkıyorum hemen gülhancım elifcim görüşürüz canlarım ben yokken burçak gelirse çekin kulaklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?