• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu mu kızlar o fit program

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-02-15-45-01-765_com.android.vending.webp
    Screenshot_2020-05-02-15-45-01-765_com.android.vending.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 34
Leylim konsantre olabildiniz mi bilmiyorum ama ben iyi moda girdim🙈😂 Valla yedim de ne yalan söyliim @emnis🙈 amaaa şimdi gittim çikolata kokladımcanım hiç istemedi ama ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum.🙈 Eğer yeniden canım isterse yeniden vuruşları yapacağım. Şu an nötrüm ve bence işe yarıyor.😃
Aç olmak yemek istediğin şeyi çok istemen gerekiyormus. Vallaha ben demoya kadar sinire çok iyi girdim. Orda da kaldım. Adam konuştukça ben icimden adama bela okuyordum

birsevgi birsevgi dün nasıl unuttuk ya walk yarisini 🙈🙈 bir tek C Cagrihilal1 unutmamış o da gruba bişey yazmamis maşallah 🤭😁😁😁
Erken kalkıp yazayım falan demişsin oyle yapmayalım tabi bende sabah erken kalktigim için takip ediyordum ama malum cuma olunca listeye odaklandım bende :/
Benimle birlikte sabah erken kalkan gordugum Mehfam Mehfam kuzum var yarışma hatırlatma işini benim haricimde birde sana versek olur mu kuzum🤗 erken dediğimde 10 gibi falann 😍

birsevgi birsevgi dün nasıl unuttuk ya walk yarisini 🙈🙈 bir tek C Cagrihilal1 unutmamış o da gruba bişey yazmamis maşallah 🤭😁😁😁
Erken kalkıp yazayım falan demişsin oyle yapmayalım tabi bende sabah erken kalktigim için takip ediyordum ama malum cuma olunca listeye odaklandım bende :/
Benimle birlikte sabah erken kalkan gordugum Mehfam Mehfam kuzum var yarışma hatırlatma işini benim haricimde birde sana versek olur mu kuzum🤗 erken dediğimde 10 gibi falann 😍
Tm cnm olur inşallah😊

Ne bileyim unutacaginizi 😂😂 ama bende çok yürüyemedim çok halsizdim dün bileydim kimse yürümeyecek fark açardım 😂😂

Sorma ben de çok şaşırdım dün gece bir baktım C Cagrihilal1 mesaj atmış 😂o an geldi aklıma😂
Benim uyku düzenim feci bozuldu ya öğlen 2 lerde kalkıyorum 🙄 bu yarışma hatırlatma bahanesiyle belki erken kalkmaya başlarim, erken dediğim de 10-11 😂😂😂😂

Back
X