Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence de alma
kız ütü falan var dışarı çıkasım yok
film izlicem dvd almış koncam bakalım güzel
film varsa izlicez

mrb kızlar bu gün yediklermi yazıyım
sabah şekersiz çay 1d ekmek 3 zeytin bir domates
arada 1 portkal
öğle 4 kasık sebze yem. yoğurt 1 d ekmek
ikindi 1 elma
akşamada çorba ve salata yiycm ekkmek yok
tatlı yememek için elimden geleni yapıcm
umarım bu hafta kilo verebilirm

afiyet olsun canım
ama ekmekten bu kadar korkma ben
günde 9 dilim ekmek yiyerek 3 kiloya yakın kilo verdim
ilk diyetisyene gittiğim haftalarda
esmer ekmeği sabah 3 öğlen 2 ya da 3
akşam 1 ya da 2 şeklinde ymen kaçamaklarını azaltır

bence de alma
kız ütü falan var dışarı çıkasım yok
film izlicem dvd almış koncam bakalım güzel
film varsa izlicez

kolay gelsin canımm benimde ütü var biraz iyi hissedersem akşama ütü yapıcam çamaşır sericem oy yoruldum :))) kırıklık var üzerimde hiç iş yapasım yok bugün hadi bakalım film güzelse adını ver bende izliyim

günaydın kardeş takım...
mutlu huzurlu bol hareketli az kalorili gün diliyorum herkese

begüm pazar günleri neden çalışıyorsun sen geçen haftada yoktun heralde dimi ??

canım bütçe çalışmaları nedeniyle yoğunuz işte kısmetse bu pazar son

ben ikimizin harfleri bulunan gümüş kol düğmesi aldım.benim kocam hep takım elbise giyer de hep

afiyet olsun şekerim güzel olmuş

Öyle bir bahtsızlık ki benimki, kendisi çook uzaklarda çalışıyo

günaydın kardeş takım...

amin canım

günaydın kıslar mutlu günler herkese yarın kocişim gidiyor istanbula bende kayınvalideme gidicem orda net yok eve uğradıkça girmeye çalışacam cumartesi gelecek tekrar galiba neyse ben çıkıyorum şimdi kızlar bronşit oldum göğsüm ve boğazımda dikenler var sanki nesef alamıyorum başımın ağrısından öldüm zaten gidip yatayım biraz görüşürüz kıslar

herkese mutlu pazarlar kızlar
gülsümcüm çok geçmiş olsun sana
ben de fenayım kuru bi öksürük ve boğaz ağrısı
uğra arada özletme kendini

geçmiş olsun kızlar... havalar da bi iyi bi kötü olunca herkes hasta sanırım... rabbim acil şifa versin...

merhabalarrr arkadaslar kendimi tanıtayım ben 120 kıloydum gecen hafta ,rejıme demıyeyım ama bır dıyetısyen eşliğinde sağlıklı yemeye başladım bu hafta 118ım .Bılıyorum sıze gore kılom cok fazla ama emnım bu sıstemle kılolarımı verecegım yalnız tek sorunum 90 kılo ustu formunda o kadar cok kısı varkı takıp edemıyorum calıstıgım ıçın her gun onlarca sayfa okumam gerekıyor ve kendıme bır grup arıyorum .Biliyorum grubunuza yenı bırını aramıyorsunuzdur ama emınımkı grubunuzun yarışmasına katkıda bulunabılırım cunku fazla kılolar daha cabuk verılebılıyor ve bırbırımıze destek olabılırız.benıde kabul edermısınız aranıza?

Merhaba kızlar,

Begüm buralardasın sanırım kolay gelsin canım.

Gülsüm özletme kendini, Allah kavuştursun canım bir hafta gelir geçer. Kendine dikkat et, dinlenmen lazım çok geçmiş olsun

Sana da mutlu pazarlar elif sen de dikkat et kendine.

biraz geç oldu ama kusura bakma shellcim iyiyim şükür sen nasılsın :)
sağol canım ben de iyiyim.

günaydın kardeş takım...

günaydın kardiş, güzel dileklerin için sağol. Hepimize az kalorili bir gün olur inşallah

canım öncelikle hoşgeldin
kilo azim ve kararlıkla verilir umarım sen de vericeksin
takımımıza katılabilirsin eğer kaptanımız da onaylarsa
yalnız dürekli katılmak paylaşım yapmak gerekiyo
takımda kalabilmek için
yeteri kadar vakit ayırabileceğini düşünüyosan
değerlendirebiliriz

Artık geri döndüğümüze göre yediklerimi yazayım ben de,

Dün geç kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek, 1 yumurta, domates, peynir, zeytin, kahvaltılık sos vs ve çay.

Akşam 19:00 gibi bir kase çorba, 1 tabak sebze yemeği, 1,5 dilim ekmek yedim.

Gece küçük bir kase çekirdek yedim malesef.

Bugün 11 gibi 2 adet incir ve bir avuç fındık yedim.

biraz önce 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 domates, 1 çk reçel, 2 zeytin ve çayla kahvaltımı yaptım.

Bikaç güne kadar sporuma da başlıcam inşallah. bu arada fırsatım oldukça hep yürüdüm az da olsa.

tesekkur ederım amonra,tabıkı vakıt ayırabılırım hergun ne yedıysem zaten yeme gunlugume yazıyorum aksam yemeklerden sonra buraya yazarım.sporada basladım gunluk 10.000 adım atmaya calısacagım saglıklı bır yasam ıcın bunu onerdı doktorum daha baslarda oldugum ıçın 4000-6000 arası atıyorum sımdılık.Bırde sunu oğrendım sızınle paysmak ısterım 30 dk yuruyusu 3000 40 dk yuruyusu 4000 adım olarak sayabılırmısız eger adım sayarımız yoksa.Tabı bazen hızlı bazen yavas yuruyoruz ama sımdılık ben cok hızlı yuruyemıyorum malum yukum agırhafıfledıkce o da olacak tempomu artırırım.Bırde platese baslayacagım bu hafta.Aranızda plates yapan varmı işe yarıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…