- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.041
tesekkur ederım amonra,tabıkı vakıt ayırabılırım hergun ne yedıysem zaten yeme gunlugume yazıyorum aksam yemeklerden sonra buraya yazarım.sporada basladım gunluk 10.000 adım atmaya calısacagım saglıklı bır yasam ıcın bunu onerdı doktorum daha baslarda oldugum ıçın 4000-6000 arası atıyorum sımdılık.Bırde sunu oğrendım sızınle paysmak ısterım 30 dk yuruyusu 3000 40 dk yuruyusu 4000 adım olarak sayabılırmısız eger adım sayarımız yoksa.Tabı bazen hızlı bazen yavas yuruyoruz ama sımdılık ben cok hızlı yuruyemıyorum malum yukum agırhafıfledıkce o da olacak tempomu artırırım.Bırde platese baslayacagım bu hafta.Aranızda plates yapan varmı işe yarıyor mu?
sımdı yuruyuse cıkıyorum sonra dusumu yapıp yemegımı yıyıp gelıyorum herkese mutlu ve bol iradeli gunlerr
yasafat hoşgeldinn umarım hepimiz istediğimiz kadar kilo verebiliriz...
kahvaltımı yazıym
çay 1d ekmek 1 yum. 4 zeytin
arada bir elma
yasafat hoşgeldinn umarım hepimiz istediğimiz kadar kilo verebiliriz...
kahvaltımı yazıym
çay 1d ekmek 1 yum. 4 zeytin
arada bir elma
hosbulduk arkadasım sımdı yuruyusumu tamamladım toplam 5000 adım attım .ben soyle bır sıstem takıp edıyorum doktorumun verdıgı sızınlede paylasayım kalorı hesabı yapmıyoruz gun ıcınde 5 tahıl 3 et 3 sut 3 meyve tuketıyorum ve ıstedıgım kadar cıg sebze yıyorum 2 porsıyonda pısmıs sebze yıyorum tabı bu benım kıloma gore ayarlandı zayıfladıkca daha az yıyecegım.ve en guzelıde su arkadaslar oğunlerde ne yıyecegıme kendım karar verıyorum yanı ustumde baskı hıssetmıyorum.kendım yıyıp lısteden dusuyorum yedıklerımı ve hepsınıde kaydedıyorum bır deftere.ısteyen olursa tahılların sebzelerın etın sutun neler oldugunu ve olabılecegını anlatabılırım.tabıkı herkesın bır beslenme duzenı var bılıyorum ama ısteyene anlatabılırım.arkadaslar bız bu işi başaracağızzzzzz tek engelım zaman bıraz zaman alacak o kadar ınanın zamanın hemen gecmesını ıstıyorum.bu arada kılo cızelgenız yok mu kac kılodasınız?opuyorum
canım sen paylaşımlarda bulunmaya devam et misafirimiz ol bi süre
duruma göre muhtemelen takıma kabul eder takyon seni
plates yapan yok biz de ama egzersizlerini yapanlar var
ben tembelim totoumu kaldırasım gelmiyo benim
senin azmine hayran kaldım
diyet programındn biraz bahseder misin canım benim çizelgemi ben kazara sildim
sonra da üşendim zaten güç bela koymuştum
ama 80-81 arası gidiyorum bu hafta
89 la başladım buraya 86 ya da 86,5 gibi girdim
şeker hastasıyım hem de takipli hipoparatiroit
onun için kilo vermem zor biraz
bu arada ben elif kaptan yardımcısıyım
bırde 1 lahmacun=2 tahıl+1 et demek 1 halley 2 tahıl demek
4-5 yemek kasıgı yagsız mantı yogurtla=1 tahıl+1 et+1 sut demek yersen dıger haklarından dusuruyorsun yanı hıc yasak yok kararınca yemek vr.bırde yagları daha cabuk vermek ıstıyorsan tahıl haklarını genelde kepek ekmeyi tarzında tuketmek dahada ıse yarıyor bunları haftada 2 yı gecmesen daha ıyı yagların erır dedı doktorum.
bu arada yarım kase sutlu tatlı yada 2 top dondurma=1 tahıl+1 sut demekmıs.harıka degılmı
dönüşüm listen benimkiyle aynı
bende de yasak yok tatlı dışında
1 çorba kase de 1 dilim ekmekden vazgeçiyorum
değişimlerle diyet işkenceden çıkıyo haklısın
ewet ınsanın kendını baskı altında hıssetmedıgınde daha kolay kılo verebıldıgını gordum artık ustumdekı baskılardan kurtuldum ozgurum bırde paketlı urunler var onlarıda kalorısını 70 e bolerek yıyoruz mesela uyduruyorum 1 paket puf var elımızde uyduruyorum kalorısı 210 dıyelım 3 tahıl yapıyor.tabı emesek daha ıyı.ornek olarak verdım hesaplamayı.yıyebılecegımı ve yasak olmadıgını bıldıgım ıçın canım ıstemıyor.sen degısımı bır dıyetısyenden mı ogrendın yardım aldınmı.dıyete basladıgında kac kıloydun
iyi akşamalr kızlar geçmişi okuudm ama inanın herkese yazıcak dermnaım yok ölü gibi yatıoyrum yasafatcım hoşgeldin tabiki katılabilirsin deneme sürecinde olacaksın bir hafata kuralları amonra anlatır sana ben çıkıyorum kızlar arada uğramaya çalışacam elifcim yarından itibaren kayınvalidemde olucam arada eve gelebilirsem uğrarım ben yokken takım sana emanet bi sorun olursa numaram var sende canım görüşürüz bu hafta öyle olucak meburen ama cumadan önce muhakkak gelirim inşaallah bi değerlendirme yaparız yeni listeyle ilgili ama cuma günü burd a olurmuyum bilemiyorum inşaAllah olmya çalışıcam canım
kolay gelsin arkadaşlar ben kardeş takımdan geliyorum tık tık
arada uğrasam birşey olmaz değil mi değişik paylaşımlar gördüm çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?