Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar mrb
kandiliniz mübarek olsun hepinizn.
sabah
çay 2 d ekmek yoğurt yedim:)
öğle annem karnabahar kızartmış:56: üç orta boy yedim yoğurla:5:
akşam yemesem iyi olur dimi :)

:54:

kızlaaaaaaaaaar
ben geldiimmmmmmmmm
hepinizi çoook özledim

yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmiş :))

ayrıca cuma derece yapmışız, süperiz yani

burcu ve esrayı da ayrıca tebrik ediyoruuum :)))

selam kızlar herkes nerde yaaaa iyileşemedim daha çok kötüyüm yataktan kalkamıyorum ev piss yemek yokk perişanım resmen gelemiyorum biliyorsunuz hoşçakalın

kızlaaaaaaaaaar
ben geldiimmmmmmmmm
hepinizi çoook özledim

yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmiş :))

ayrıca cuma derece yapmışız, süperiz yani

burcu ve esrayı da ayrıca tebrik ediyoruuum :)))

hoşgeldin burçak :81: nasılsın? neler yaptın tatilde? Umarım iyi gelmiştir. Bugün okul başladı yeni dönemimiz. Çok uykusuzdum zor durdum okulda. Tatil modundan çıkamadım :26:

Bugün yediklerim;

Sabah: 1,5 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir ve çay

ara: 1 elma

öğle: 1 simit, 4 zeytin, 1 dilim peynir, çay

okula yemek götürücem bakalım akşam hazırlayabilirsem eğer bugün bişey yoktu yanımda.

kimseler yokk nerdesiniz bayanlar :5:
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş , birlikte güzel zayıflamalar :16:

hosbuldum rengarenk.herkesın sevgılıler gununu ve kandılını kutlarım.tum dıleklerımız gercek olur ınsallahhhhh:40:bugunku lıstemı yazıyorum

14 Şubat 2011 PAZARTESİ

7:15
1 bardak süt -1sut
1 muz -1 meyva

10:30
1 buyuk elma -1 meyva

12:00
1 kepceden az mercimek corbası- -1 et+1 tahıl
4 yemek kasıgı kıymalı patates oturtma -1 et+1 tahıl
1 kepceden az yogurt 1sut
1 dilim ekmek-1 tahıl

12:40
Yesıl cay

18:30
1 bardak ayran 1sut
5 yk ıspanak yemegı-1 porsıyon sebze
Yarım domates
50 gr et -1 et
25 gr hashaslı corek -1 tahıl

Gece
1 portakal-1 meyva

Toplam:4 tahıl+3 sut+3 meyva+3 et

Kızlar günaydınnnn

Nasılsınız herkes iyi mi? Gülsümcüm çok geçmiş olsun canım :71:

Bizim departmanda herkes hasta, dün tek başımaydım, bütün işler bana kaldı.. Üstelik öğleden sonrayı tatil yaptılar ama çıkamadım.. Çıkışta da sinemaya filan gittim malum gün ama biz öyle yemek hediye işine filan girmedik.

Bugün de yalnızım bakalım ne yapacağım..

Dün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynirli börek
Öğle: 1 kase çorba, 4 kaşık pırasa
Akşam: 1 porsiyon ızgara tavuk, 2 dilim ekmek, birazcık da patates kızartması yedim :30:

Bu sabahki kahvaltım da çavdar ekmeği arasına peynirli sandviç..

Geçmişi okumaya çalışacağım ama fırsatım olmayabilir en kötü akşam burda olurum canlarm

Kızlar ben bu sabah 2 parça börek yedim.o beni mahvetti.tüm gün bi daha bişey yiyemedim halada kendimi tok hissediyorum.akşamıda meyveyle geçiştirebilirim.
Hepinize iyi akşamlar.kaçıyorum ben

tüm takımımızı tebrik ediyorum.ayrıca esra ve burcuyu özel olarak kutluyorum.darısı diğer haftaların başına inş.iyi akşamlar herkese

Sağol canım, hep böyle oluruz inşallah da hepimizi pıtır pıtır mezun eder bu takım :))

Günaydın arkadaşlar,

Pek kimseler gelmemiş henüz. Sabah 8 de 1 dilim kepek ekmeği, 2 zeytin, domates ve 1kk peynir ve kahveyle kahvaltı yaptım.

uyku düzenini tutturamadığım için ara olarak kahve içiyorum light :)

öğle için çeyrek ekmek arasına domates, peynir koyup getirdim. yanında 1 portakalım var.

bikaç bardak su içtim daha yarım litre anca olmuştur.

Güzel bir gün olur umarım. Benim günümün güzelleşmesi için gece olması lazım ki birilerini uzaklarda da olsa görebileyim :59:

Kızlar günaydınnnn

Nasılsınız herkes iyi mi? Gülsümcüm çok geçmiş olsun canım :71:

Bizim departmanda herkes hasta, dün tek başımaydım, bütün işler bana kaldı.. Üstelik öğleden sonrayı tatil yaptılar ama çıkamadım.. Çıkışta da sinemaya filan gittim malum gün ama biz öyle yemek hediye işine filan girmedik.

Bugün de yalnızım bakalım ne yapacağım..

Dün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynirli börek
Öğle: 1 kase çorba, 4 kaşık pırasa
Akşam: 1 porsiyon ızgara tavuk, 2 dilim ekmek, birazcık da patates kızartması yedim :30:

Bu sabahki kahvaltım da çavdar ekmeği arasına peynirli sandviç..

Geçmişi okumaya çalışacağım ama fırsatım olmayabilir en kötü akşam burda olurum canlarm

Ne güzel ya sevindim senin adına. Ben dün ikinci döneme başlama sendromundaydım bugün de pek çıkabilmiş değilim.

:nazar: Maşallah :nazar: bizden geçilmiyo listelerde zirvedeyiz bu hafta :8: keşkem benim de katkım olsaydı. Burcuyu ve esrayı özellikle tebrik ediyorum ve tüm takımı tabii. Ben de burcunun yolundan ilerliyorum sanırım ben de aşık oluyorum :83: :61: acilen kilo vermem lazıııııııııııııııııııııııııııııım :52:

Yaaaaaaa gerçekten mi canııımmmmm???

Çooookkk süperrrrr hayırlısı olsun işallaahhh :54::36::66::69:

Back
X