- Konu Sahibi Cherry Mom
- #35.061
kimseler yokk nerdesiniz bayanlar 
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş , birlikte güzel zayıflamalar

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş , birlikte güzel zayıflamalar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar herkes nerde yaaaa iyileşemedim daha çok kötüyüm yataktan kalkamıyorum ev piss yemek yokk perişanım resmen gelemiyorum biliyorsunuz hoşçakalın
günaydın arkadaşlar malum haftasonu yoktum hepinize hayırlı kandiller dilerim Rabbim dularınızı kabul etsin inş.
kızlaaaaaaaaaar
ben geldiimmmmmmmmm
hepinizi çoook özledim
yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmiş :))
ayrıca cuma derece yapmışız, süperiz yani
burcu ve esrayı da ayrıca tebrik ediyoruuum :)))
kimseler yokk nerdesiniz bayanlar
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş , birlikte güzel zayıflamalar![]()
selam kızlar herkes nerde yaaaa iyileşemedim daha çok kötüyüm yataktan kalkamıyorum ev piss yemek yokk perişanım resmen gelemiyorum biliyorsunuz hoşçakalın
hosbulduk esw keske senın kılonda olabılsem valla ozendım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-39.html
kızlar 2. olmuşuz
2-atceken2005 (3,63) 5.takım
3-ebrehe(2,66) 5.takım
ve derece de bizden 2 isim var harikayız
tebrik ediyorum![]()
Kızlar ben bu sabah 2 parça börek yedim.o beni mahvetti.tüm gün bi daha bişey yiyemedim halada kendimi tok hissediyorum.akşamıda meyveyle geçiştirebilirim.
Hepinize iyi akşamlar.kaçıyorum ben
tüm takımımızı tebrik ediyorum.ayrıca esra ve burcuyu özel olarak kutluyorum.darısı diğer haftaların başına inş.iyi akşamlar herkese
Kızlar günaydınnnn
Nasılsınız herkes iyi mi? Gülsümcüm çok geçmiş olsun canım
Bizim departmanda herkes hasta, dün tek başımaydım, bütün işler bana kaldı.. Üstelik öğleden sonrayı tatil yaptılar ama çıkamadım.. Çıkışta da sinemaya filan gittim malum gün ama biz öyle yemek hediye işine filan girmedik.
Bugün de yalnızım bakalım ne yapacağım..
Dün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynirli börek
Öğle: 1 kase çorba, 4 kaşık pırasa
Akşam: 1 porsiyon ızgara tavuk, 2 dilim ekmek, birazcık da patates kızartması yedim
Bu sabahki kahvaltım da çavdar ekmeği arasına peynirli sandviç..
Geçmişi okumaya çalışacağım ama fırsatım olmayabilir en kötü akşam burda olurum canlarm
Maşallah
bizden geçilmiyo listelerde zirvedeyiz bu hafta
keşkem benim de katkım olsaydı. Burcuyu ve esrayı özellikle tebrik ediyorum ve tüm takımı tabii. Ben de burcunun yolundan ilerliyorum sanırım ben de aşık oluyorum :83:
acilen kilo vermem lazıııııııııııııııııııııııııııııım
![]()