- 23 Mart 2016
- 32.156
- 95.003
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.061
Rica ederim tatlımTamam kaptanım kusurabakmayın ben yanlış sonuç bölümüne bakmışım özür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim tatlımTamam kaptanım kusurabakmayın ben yanlış sonuç bölümüne bakmışım özür![]()
ben korkuyom artı gelip lanet olsun deyip hepten bırakcam diyeti
Etiket sorunu olmuş düzelttim 2 saniyede nede gördün ayolKaptanııım ortabaharcım yanlış takımda yazılmııış. Üçüncü de bizim takımda olmuş![]()
Nooo nooo nooo şanınla mezun ol kuzummben korkuyom artı gelip lanet olsun deyip hepten bırakcam diyetio değil de kimse benle orti olmak istemeyecek
![]()
Haydi bakalım güveniyoruz sana sen rahat olinşAllah kaptanım![]()
3. Olduk ☺☺ tebriklerr kızlar biz iyi hoş baya düzeldik ama diğer ekiplerde düzeldi![]()
emegine saglikBuyrunuz hedef listemiz![]()
Kendi kesin zayıflayamıyordur . Kıskançlık kokuları alıyorumDün Bi yakınım çok zayıfsın iyice çocuk gibi kaldın. Bence hiç de yakışmıyor dedi kızlarr![]()
Öyle mi dersinKendi kesin zayıflayamıyordur . Kıskançlık kokuları alıyorum![]()
Sen mutlu musun halinden? :)Dün Bi yakınım çok zayıfsın iyice çocuk gibi kaldın. Bence hiç de yakışmıyor dedi kızlarr![]()
Tabiki hatta daha da sıkı Bi ben istiyorum daha tığ gibi olayımSen mutlu musun halinden? :)
Bence çok iyi duruyorsun ya kıskançlıktan yada göz alışmıyor kilolu halinden dolayı garip gelmiş olabilirDün Bi yakınım çok zayıfsın iyice çocuk gibi kaldın. Bence hiç de yakışmıyor dedi kızlarr![]()
Ozaman çokta şeyyyTabiki hatta daha da sıkı Bi ben istiyorum daha tığ gibi olayım![]()