Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben de dün maydanoz sapı kaynattım

dün iki demet maydanoz almıştım, onları temizleyip kavanoza koydum, böyle hazır kullanması iyi oluyo, her seferinde temizlemekle uğraşmaktansa

saplarını napim derken netten baktım kaynatılıp içiliyomuş, bağırsakları temizliyomuş, akşam kaynatıp limon sıkıp içtim walla
sabah da baya bi temizledi bağırsaklarımı :9::9::9::9::9::9:

saplarını da kullandım
gerçekten faydası oldu amae

2-3 gündür düzensizdi yine tuvalete çıkışlarım
sabah baya bi rahatladım :))

her gün farklı bişiler deniyorum ben de
deneme tahtasına döndüm iyice :)

bende oncelerı maydonoz bıberıye ve kekıgı kaynatıp ıçıyordum ama bırakmıstım yarın tahlıl yaptıracagım ondan sonra ıçmeye baslayacagım bakalım faydası olacakmı gelecek aykı tahlıllerımde cıkar mutlaka sonuc alırsam sıze bıldırırım hanımlar ıse yararsa sızde yaparsınız esw acaba uzun sure kullanmak zararlı olurmu ben hergun ıcmeyı planlıyorumda onceden sınamekıyı uzun sure ıçmıstım bagırsaklarım nerdeyse fel olacaktı cok buyuk bır sancı gırdı bagarsaklarım 1 sene kendıne gelemedı kabızlık yasadım hep ıyısallah bunun oytle bı zararı olmaz

Begümcüm evet öyle olmak zorundaydı okulda başka bi tost seçeneği var başka da işte bisküvi abur cubur var onlar daha kötü. yanında çay içtim işte simitin. öğlen de; çorba,3-4 kaşık türlü ve 4-5 kaşık makarna yedim.

Bugünlerde herşey çekilmez geliyor bana elimde değil beyindeki hormonal dengelerden kaynaklanıyo sanıyorum. Bi doktora gidip bahar depresyonuna önlem mi alsam ne dersiniz?

afiyet olsun canım ama bence doktora görün derim ben çünkü normalde bahar geldiğinde herkesin içi kıpır kıpır olur daha iyi olur ama böylesi normal değilki kuzum.bence bi tedavisi vardı.

bende oncelerı maydonoz bıberıye ve kekıgı kaynatıp ıçıyordum ama bırakmıstım yarın tahlıl yaptıracagım ondan sonra ıçmeye baslayacagım bakalım faydası olacakmı gelecek aykı tahlıllerımde cıkar mutlaka sonuc alırsam sıze bıldırırım hanımlar ıse yararsa sızde yaparsınız esw acaba uzun sure kullanmak zararlı olurmu ben hergun ıcmeyı planlıyorumda onceden sınamekıyı uzun sure ıçmıstım bagırsaklarım nerdeyse fel olacaktı cok buyuk bır sancı gırdı bagarsaklarım 1 sene kendıne gelemedı kabızlık yasadım hep ıyısallah bunun oytle bı zararı olmaz

herşeyin fazlası zarar sonuçta şekerim

canım sinameki barsaklara zararlı ama maydanoz barsak çalıştırmaktan çok vücuttaki ödemi ve idrar yollarını temizliyor üstelik kilo vermeye çok faydalı olduğunu duymuştum ama ben suyunu içemiyorum malesef maydanozu kocaman bir tabak temizleyip limonla yemeye bayılıyorum ama suyunu içmek çok zor geliyor içebilsem zayıflamaya yardımcı olduğunu biliyorum çok faydası olacak .

canlarım bu baş ağrısı dinmiyor ikinci ağrı kesiciyide yuttum az önce öfff nefret ediyorum başağrısından :14:

diyetimin sabote edilmeside cabası tabiki öğle için yanımda semizotu ve yoğurt getirmiştim . sevdiğim bir ablamın kızını okuldan alıp evine bıraktım mesafe kısa dönüştede kepekli ekmek alırım marketten dedim ama sağolsun illaki 5 dk gir diye ısrar etti yok dediysemde dinletemedim tabiki kocaman bir tabak abur cubur gofret bisküvi birde cevizli ekmek getirdi . yemeyeceğim desemde başarılı olamadım . yedikleirim ...

2 k.k . büyüklüğünde cevizli ekmek ( 6 k.k. büyüklüğündeydi )
2 gofret ( 4 gofretti 2 yedim )
3 hurma

diyetim yine gitti offffff ama pes etmeyeceğim şimdi bir 35 kalorilik bir neskafe içeyim sonrada yeşil çay ve form çayı içerim inşallah :25: napıcam ben yaaa :14:

canlarım bu baş ağrısı dinmiyor ikinci ağrı kesiciyide yuttum az önce öfff nefret ediyorum başağrısından :14:

Diyetimin sabote edilmeside cabası tabiki öğle için yanımda semizotu ve yoğurt getirmiştim . Sevdiğim bir ablamın kızını okuldan alıp evine bıraktım mesafe kısa dönüştede kepekli ekmek alırım marketten dedim ama sağolsun illaki 5 dk gir diye ısrar etti yok dediysemde dinletemedim tabiki kocaman bir tabak abur cubur gofret bisküvi birde cevizli ekmek getirdi . Yemeyeceğim desemde başarılı olamadım . Yedikleirim ...

2 k.k . Büyüklüğünde cevizli ekmek ( 6 k.k. Büyüklüğündeydi )
2 gofret ( 4 gofretti 2 yedim )
3 hurma

diyetim yine gitti offffff ama pes etmeyeceğim şimdi bir 35 kalorilik bir neskafe içeyim sonrada yeşil çay ve form çayı içerim inşallah :25: Napıcam ben yaaa :14:

bize bunları ikram edenler dost değiller valla :((

bize bunları ikram edenler dost değiller valla :((

Selam kızlar ikramda bulunanların ne suçu var.Tek suçlu biziz.Az yiyelim canım:31:
Dün akşam annemde misafir vardı.Annem lahana dolması,türlü,pilav,komposto, havuç salatası, yeşil salata,tavuk bonfile, köfte ve pilav yapmıştı.Amaaa ben sadece salata ve az komposto yedim.Bunu nasıl başardım biliyormusunuz.Masada yer kalmadığı için mutfağı toplarken misafirlerin yemeği bitti onlarıda toplarken yemek yemeye sırası bana gelmed:)):69: Sonra bir mutlu oldum bir mutlu oldum.
Bugün öğlende lahana sarması ve 2 dilim light ekmek yedim.Akşam ekmek yemeyeceğim.Ara öğün çubuk kraker yedim.İnşallahlar tez zamanda bu kilolardan kurtuluruz.

Selam kızlar ikramda bulunanların ne suçu var.Tek suçlu biziz.Az yiyelim canım:31:
Dün akşam annemde misafir vardı.Annem lahana dolması,türlü,pilav,komposto, havuç salatası, yeşil salata,tavuk bonfile, köfte ve pilav yapmıştı.Amaaa ben sadece salata ve az komposto yedim.Bunu nasıl başardım biliyormusunuz.Masada yer kalmadığı için mutfağı toplarken misafirlerin yemeği bitti onlarıda toplarken yemek yemeye sırası bana gelmed:)):69: Sonra bir mutlu oldum bir mutlu oldum.
Bugün öğlende lahana sarması ve 2 dilim light ekmek yedim.Akşam ekmek yemeyeceğim.Ara öğün çubuk kraker yedim.İnşallahlar tez zamanda bu kilolardan kurtuluruz.

evet evet sözde az yedim ama kalori bombası hepsi tabi :26:

aslında ikram edenlerde güzel gönüllerinden dolayı ikram ediyorlar ama keşke hayır dediğimizde anlasalar bizi dimi kilo alıyoruz işte :59: ne çok isterdim yiyip yiyip kilo almamayı ama malesef :63:

aynen valla bende öyle canım.ama kısmet napalım.allahın taktiri :))

canım sinameki barsaklara zararlı ama maydanoz barsak çalıştırmaktan çok vücuttaki ödemi ve idrar yollarını temizliyor üstelik kilo vermeye çok faydalı olduğunu duymuştum ama ben suyunu içemiyorum malesef maydanozu kocaman bir tabak temizleyip limonla yemeye bayılıyorum ama suyunu içmek çok zor geliyor içebilsem zayıflamaya yardımcı olduğunu biliyorum çok faydası olacak .

tadı kotu ama kekıkle ve bıberıyeyle ıçınce tadı fene degıl ıçılebılır yanı

aslında ikram edenlerde güzel gönüllerinden dolayı ikram ediyorlar ama keşke hayır dediğimizde anlasalar bizi dimi kilo alıyoruz işte :59: ne çok isterdim yiyip yiyip kilo almamayı ama malesef :63:

benım bır tanıdıgım var hep guzel ve kalorılı yıyeceklerden bahsedıyor yanımda ozellıkle ben rejımdeyken yapıyor ve bana ben senın nefsınım dıyor ya zaten yeterınce buyuk bır nefsım var ona ne gerek var cookmkızıyorum ona coook

bugun yediklerım 1 kuru pasta dısındakılerden memnunum ama 1 tane yedım

15 MART 2011 SALI
8:00
1 muz -1m-
1 b sut -1s

10:00
1 elma -1m-

12:45
4 yk hashaslı erişte -2t-
2 kepce eksılı kofte -2 t+ 2 s +2 e-
1 domates
1 tuzlu kurabıye -1 /2 t-

18:00
1 elma -1m-

19:00
3 bucuk kucuk kofte -1 e-
6-7 yk az pirinçli kapuska -1 /2 t-
Salata

Toplam:5 t +3 et +3 m + 3 s

Sabah simit ve yanında çay içtim işte. öğlen de; çorba,3-4 kaşık türlü ve 4-5 kaşık makarna yedim.

ara: 3 ceviz, 5 badem

akşam: hafif salçalı tavuk but (150 gr sanırım), 1 kase salata, 1 dilim kepek ekmeği

Bir de spora gittim ve 1 saatten fazla kaldım çok da çalıştı vücudum.

akşam için sadece çay içicem.

bende bugun yuruyus yaptım hızımıda artırdım kı nabzım hızlansın dıye pencereyı actım temız hava gırsın dıye bıde derın derın nefes alıp verdım burnumdan alıp agzımdan verdım sonuc 75-80 olan nabzım 60-65 e kadar ındı ya ben ters bır ınsanım yada vucudum ters:57:sınırım bozuldu baktım olmayacak yarım saatte bıraktım :41:sınırlerım bozuldu cıdden sankı hersey bosunaymıs gıbıme geldı yaaa bırazda reglım yaklastıgı ıçın duygusallastım galıba hormonlarım tam gaz :27:

bende bugun yuruyus yaptım hızımıda artırdım kı nabzım hızlansın dıye pencereyı actım temız hava gırsın dıye bıde derın derın nefes alıp verdım burnumdan alıp agzımdan verdım sonuc 75-80 olan nabzım 60-65 e kadar ındı ya ben ters bır ınsanım yada vucudum ters:57:sınırım bozuldu baktım olmayacak yarım saatte bıraktım :41:sınırlerım bozuldu cıdden sankı hersey bosunaymıs gıbıme geldı yaaa bırazda reglım yaklastıgı ıçın duygusallastım galıba hormonlarım tam gaz :27:

canım bozma moralini
bide şeyi dene, adımlarını küçük küçük atmayı
daha çok adım atıyosun sanki ozaman, nabzın a artıyo
bide ben karnımı de içime çekiyorum mefes alıp verirken, bırakmamaya çalışıyorum pilatesteki gibi
belki kaburgaları da kapatırım bi yandan da diyerek ;:))))

günaydın takımcım sıkıcı ve kötü bir güne başladım dışarıda hava çok güzel ama ruhum daralıyor neyse geçer inşallah ...

dün akşam yediklerimi yazayım

3 y.k. bezelye
yaprak sarma ve lahana yedim ( biraz abarttım sanırım )
az salata

10:30 gibi 2 galeta yedim kepekli

bu sabah
1 domates
1k.k. peynir
2 yaprak sarma 1 lahana sarma
1 galeta ( yemeseydim olurdu ama acıkmadım hala )

az önce bir yeşilçay içtim

öğle için yanımda 5 lahana sarma 6 yaprak sarma ve yoğurt getirdim . aralarda acıkırsam yerim diye bir portakal ve bir elma getirdim . sizde çok mu yediklerim bence çok gibi daha azaltmam gerek sanırım mideminde küçülmesi için offf bilmiyorum bir başlasam yürüyüşe daha moralli olucam sanırırım ..

tadı kotu ama kekıkle ve bıberıyeyle ıçınce tadı fene degıl ıçılebılır yanı

benım bır tanıdıgım var hep guzel ve kalorılı yıyeceklerden bahsedıyor yanımda ozellıkle ben rejımdeyken yapıyor ve bana ben senın nefsınım dıyor ya zaten yeterınce buyuk bır nefsım var ona ne gerek var cookmkızıyorum ona coook

nefsin haa :60: epey güldürdün çok yaşa :4: sende ona ihtiyacı yoksa bile diyet yaptır . yada sinir olacağı şeylerden bahset sen kızarsan bozulduğunu gösterirsen daha çok keyflenir .

birde sinir olurum böyle insanlara ben kendileri kilolu olsalar çok başarıcaklar sanki diyet yapmayı bizim gibi kilo vermeye çalışan azimli insanları çekemiyorlar sanırım . :63:

bugun yediklerım 1 kuru pasta dısındakılerden memnunum ama 1 tane yedım

15 MART 2011 SALI
8:00
1 muz -1m-
1 b sut -1s

10:00
1 elma -1m-

12:45
4 yk hashaslı erişte -2t-
2 kepce eksılı kofte -2 t+ 2 s +2 e-
1 domates
1 tuzlu kurabıye -1 /2 t-

18:00
1 elma -1m-

19:00
3 bucuk kucuk kofte -1 e-
6-7 yk az pirinçli kapuska -1 /2 t-
Salata

Toplam:5 t +3 et +3 m + 3 s

listenin sonunda 1m 2e diye bişeyler yazmışsın anlayamadım onları farklı bir listemi yapıyorsun neyi hesaplıyorsun yada anlatırmısın her yeni fikre ihtiyacım var zayıflamam lazım çünkü :50:

herkese günaydınlarrr hepinize mutlu günler diliyorum kızlar inşaAllah herkes iyidir ben iyiyim şükür dün az kalsın ev yanıyordu elektrikli süpürgenin fişini taktım birden ateş aldı priz hemen ana şarteli indirdim ateş zorla söndü Allah korudu yaa :( akşama kadar elektriğim yoktu tamirci geldi yaptı şimdi ancak gelebildi elektrik böyle işte kızlar ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum şimdi inşaAllah bi aksilik olmazsa öğleden sonra gelirim hepinizi öptüm :))

Back
X