• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar merhaba

Yeni katıldım aranıza gelelim hikayeme
Nisanın ortasında ikinci kuzumu aldım kucağıma 40 ım çıktığında sütten kesildi ben de 1 haziran 2020 tarihinde diyetisyene başladım.
71,200 gramcık olmuşum. Boyum 1,61 Geçen hafta en son 66 kiloyu gördüm.
İlk hedef 60
İkinci hedef 55

Spor olarak
Leslie 45dk yaptım bugün
Squat ve plank 30 günlük çizelgesini buldum internetten onlara bugün başladım

Salı günü diyetisyene gidicem ama sizevsonucu cuma bildiririm ayrıntısıyla 😉

Motive edecek gaza getirecek kaçamak isteklerinde dur diyecek grup arkadaşlarına ihtiyaç duyduğum için dahil oldum size

Herkese sevgiler 😘🥰
Oooo fişek gibi bir üye :halay::halay::halay::halay:
Hoşgeldin canım yavrularını Allah bağışlasın çok memnun olduk
Motivasyon açısından ekibin sana kesinlikle faydası olacaktır 🤗
Sendn ricam 1.sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazabilir misin 🖐️

Bütün enerjim sevgi de bitti tam spor yapıyordu tatile gitti bir kişiyi daha canlandirirsam ben can cekise bilirim 😂😂 pamuk buralarda olsa yine biseyler yaparız ama yoğun çalışıyor galiba o yüzden zor
Haklısın vallahi ne diyeyim
Sevgi için çok iyi iş çıkardın ama 🤗🤗tam bir açık kalp ameliyatıydı :KK70:

Arkadaşlar merhaba

Nisanın ortasında ikinci kuzumu aldım kucağıma 40 ım çıktığında sütten kesildi ben de 1 haziran 2020 tarihinde diyetisyene başladım.
İlk hedef 60
İkinci hedef 55

Spor olarak
Leslie 45dk yaptım bugün

Motive edecek gaza getirecek kaçamak isteklerinde dur diyecek grup arkadaşlarına ihtiyaç duyduğum için dahil oldum size

Herkese sevgiler 😘🥰
Sen zaten her şeyi yapıyorsun helal olsun. Erkenden önlemini almaya başlamışsın bu büyük bir başarı tebrik ederim. Elimizden geleni yaparız biz hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Bebeğini sağlığa büyüt kısa zamanda hedeflerine ulaş inşallah

Takıma aldın mı beni??
Hedef kilo için mi diyorsun canım ?
Valla ben yarışma kuralları gereği hedef kilona 56 yazdım bu şekliyle deneme sonrası asıl listeye girebilirsin sonrasında devam ettirmek istemezsende mezun etmeden yarışmadan ayrıldı olarak kayıtlara geçeriz sıkıntı olmaz 🖐

Haklısın vallahi ne diyeyim
Sevgi için çok iyi iş çıkardın ama 🤗🤗tam bir açık kalp ameliyatıydı :KK70:
Dönünce devam edecek bence en azından tatilde diyette olduğunu unutmayacak noktadaydı en son. Ama psikolojik olarak tatil ya iyi gelecek bomba gibi döner ya da tamamen kopar olaydan merak ediyorum dönüşünü

Bugünkü menim

Kahvaltı sade kahve

Öğle sade kahve

Ara 1 erik 1 salatalık

Akşam 1 tabak yeşil fasulye, 1 kase yoğurt, 2 çatal humus ve patlıcan yoğurtlaması

Su içiyorum zıplarımı atıcam
Ay canim senin hikayeni cok merak ettim, cok cok az yemissin. Kac kilosun, boyun vs detoks falan mi
Arkadaşlar merhaba

İlk hedef 60
İkinci hedef 55

Spor olarak
Leslie 45dk yaptım bugün

Herkese sevgiler 😘🥰
Hosgeldinnnn 🤗
cgdmk cgdmk canım senin zıpzıp lar yok sporda eklenmemiş beni korkuttun Bi aklım burda sen yoksun
Evet canim menumde de belirtmeyi unutmusum, simdi ekliycem😘

Dönünce devam edecek bence en azından tatilde diyette olduğunu unutmayacak noktadaydı en son. Ama psikolojik olarak tatil ya iyi gelecek bomba gibi döner ya da tamamen kopar olaydan merak ediyorum dönüşünü
Evet aslında kötü zamana denk geldi umarım çok almaz yüzme vs yaparsa belki etkili olur bakalım gerçi ondan sonrada ailene yanına tatile gidecekti işte orası daha tehlikeli :KK47:

Evet aslında kötü zamana denk geldi umarım çok almaz yüzme vs yaparsa belki etkili olur bakalım gerçi ondan sonrada ailene yanına tatile gidecekti işte orası daha tehlikeli :KK47:
Baya gazladık ama spor falan yapacaktı. Isterse yapar yani herşey elinde bırakırsa başa dönecek. Allah im sen koru yarabbim

Back
X