Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kardeş takımın güzelleri. herkesler iyidir inşallah. bende iyiyim çok şükür. şimdilik iznim devam ediyor. nasip olursa bu ayın sonunda sporuma başlıcam daha doğrusu ay sonu regl olmam gerekiyor,biter bitmez başlıyorum inşallah,sonrada yer olursa takımada gelirim.
farihancım takıma geri dönmende aldığın kiloların etkisi olduğunu düşünüyorum hayatım.:)) ne yaptın balım öyle,stresemi geldin,olumsuz birşeymi oldu hayatında da kilo aldın. inşallah herşey yolundadır canım.
kendinize iyi bakın canlar hepinizi öpüyorum. :54:

selam kardeş takımın güzelleri. Herkesler iyidir inşallah. Bende iyiyim çok şükür. şimdilik iznim devam ediyor. Nasip olursa bu ayın sonunda sporuma başlıcam daha doğrusu ay sonu regl olmam gerekiyor,biter bitmez başlıyorum inşallah,sonrada yer olursa takımada gelirim.
Farihancım takıma geri dönmende aldığın kiloların etkisi olduğunu düşünüyorum hayatım.:)) ne yaptın balım öyle,stresemi geldin,olumsuz birşeymi oldu hayatında da kilo aldın. Inşallah herşey yolundadır canım.
Kendinize iyi bakın canlar hepinizi öpüyorum. :54:

sanada merhaba tatlım.

takımım merhabalarr

öğle yemeğini saat 3 gibi ancak yiyebildim malesef :(((

yemekte

1 kase pul biberli yoooort
4 yk bulgurlu salata
4 yk kabak yemeği vardı

ekmek yemedim haliyle

akşamda fırında güveçtte tavuk yapmayı planlıyoruz kocişle :))))))

buyrun beraber yiyelimmm :70::70::70::70:

slm kızlar:81:
kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum
bugünkü yediklerim
sabah kahvaltı yapmadım öğlen yediklerim
3 dilim kepek ekmeği
40 gr yağsız peynir
2 domates
1yumurta
araöğün
1 elma
şimdilik aldığım kalori 360 kalori civarı

takımım merhabalarr

yemekte

4 yk bulgurlu salata
4 yk kabak yemeği vardı

ekmek yemedim haliyle

tebrikler canım hedfine ulaşmana 500 gr kalmış ne kadar sürede verdin

canım bi önceki sayfada neyneyse yazmış canım kurallarımızı evet kusura bakma nolur biraz yoğunum ilgilenemedim özür dilerim canım bildirim dediğimiz her cuma saat 10 a kadar tartılıp kilonu yazacaksın muhakkak ama 2 hafta deneme süreci var ondan sonra listeye dahil olacaksın canım sen bildir kilonu her cuma eğer paylaşımın yeterli bulunursa 2 hafta sonunda listeye dahil olacaksın canım

önemli değil canım tamam kuralları anladım umarım ben de listeye dahil olurum :8:

takımım merhabalarr

yemekte

4 yk bulgurlu salata
4 yk kabak yemeği vardı

ekmek yemedim haliyle

5. TAKIM 198. ETAP

triendy ( 73,5 / 73,0 / 0,5 / 0,68 % )
yasafat ( 112,0 / 111,9 / 0,1 / 0,09 % )
shelly ( 69,5 / 68,8 / 0,7 / 1,01 % )
begümD (81,4 / 81,0 / 0,4 / 0,49 % )
esw ( 55,5 / 55,5 / 0,0 / 0,00 % ) mezun olmak istiyor
ozgurdu ( 59,9 / 59,1 / 0,8 / 1,33 % )
takyon ( 67,0 / 67,0 / 0,0 / 0,00 % )

ferihan ( 92,0 / 98,0 / -6 / -6,52 % )190,atapta ayrılmıştı eski üye geri döndü
babyroze ( 81 ) kendi isteğiyle ayrıldı

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 610,8 / 614,3 / -3,5 / -0,57 % )

selam kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum. Benim yine az da olsa gitmiş bu hafta ama genele pek katkısı olamayacak malesef.

Şimdi yola çıkıcam pazara kadar evimde olamayacağım. Haber vereyim dedim takım bilinci :)

herkese güzel hafta sonları diliyorum.

takımım merhabalarr

yemekte

4 yk bulgurlu salata
4 yk kabak yemeği vardı

ekmek yemedim haliyle

afiyet olsun canım benim.valla bende öğle yemeğinde 1 tane simit yedim ve ayran içtim
ama sen güveçte tavuk falan diyince canım çekti :))

slm kızlar:81:
kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum
bugünkü yediklerim
sabah kahvaltı yapmadım öğlen yediklerim
3 dilim kepek ekmeği
40 gr yağsız peynir
2 domates
1yumurta
araöğün
1 elma
şimdilik aldığım kalori 360 kalori civarı

canım niye kahvaltı yapmadın
kahvaltışyı bilerek yapmadıysan çok büyük bi hata bu

tebrikler canım hedfine ulaşmana 500 gr kalmış ne kadar sürede verdin

sağol canım
gülsümcüm mezun olmak istiyor diye bildirdi beni
ama ben burdayım yine :))))))))))
500 gr gitse de gitmese de
boyum uzun çünkü benim
benim şimdiki amacım bu kiloyu koruyup vücudumu şekillendirmek
biçimsiz değil ama sıkılaşmakta fayda var
ben 22 kasımda başladım kilo vermeye
takıma daha önce katılmıştım ama bayram girince araya verdiğim kiloları geri almıştım, o yüzden asıl başlangıç 22 kasım
o zamandan bu zamana verdim kilolarımı

ay neçok yazdım yaaa :9::9::9::9:

merhaba arkadaslar tum kılo veren arkadasları kutluyorum elınızı bana surunkı bende verebıleyım bugun ıstanbula dıyetısyenıme gıdıyorum haftasonu yokum bıraz motıve olup geleyım haftaya hızlı kılo vereyım insallah 109 u gorurum:86:

canım niye kahvaltı yapmadın
kahvaltışyı bilerek yapmadıysan çok büyük bi hata

sağol canım
gülsümcüm mezun olmak istiyor diye bildirdi beni
ama ben burdayım yine :))))))))))
500 gr gitse de gitmese de
boyum uzun çünkü benim
benim şimdiki amacım bu kiloyu koruyup vücudumu şekillendirmek
biçimsiz değil ama sıkılaşmakta fayda var
ben 22 kasımda başladım kilo vermeye
takıma daha önce katılmıştım ama bayram girince araya verdiğim kiloları geri almıştım, o yüzden asıl başlangıç 22 kasım
o zamandan bu zamana verdim kilolarımı

ay neçok yazdım yaaa :9::9::9::9:

ya evet bu aralar geç kalkıyorum eşim ve kızım öyle yemeğine geldiklerin de onler beraber yiyorum işte :)

ya bırakınca alıyoruz işte bende 4 kilo aldım ve bu 4 kiloyu 1 ayda vermek istiyorum daha sonrada 54 kilo olmak istiyorum :66:
korumak için de çaba serfetmek gerekli malesef

Son düzenleme:
afiyet olsun canım benim.valla bende öğle yemeğinde 1 tane simit yedim ve ayran içtim
ama sen güveçte tavuk falan diyince canım çekti :))

gel beraber yiyelim canımm :)))))))))
sana da afiyet olsun ama simitin hepsini keşke bi seferde yemeseydin

merhaba takımcığım öğle yemeğimi yedim pazı yemeği 4 y.k vardır . 3 y.k yoğurt bir dilim kepek ekmek çok tokum yoğundum zaten bugün pek anlamadım acıktığımı öptüm herkezi kilo verenleri tebrik ederim veremeyenlede üzülmesin haftaya verilir görüşürüz canım takımım .

OTE=yasafat;18238906]merhaba arkadaslar tum kılo veren arkadasları kutluyorum elınızı bana surunkı bende verebıleyım bugun ıstanbula dıyetısyenıme gıdıyorum haftasonu yokum bıraz motıve olup geleyım haftaya hızlı kılo vereyım insallah 109 u gorurum:86:[/QUOTE]

sürdüm sürdümm :70::70::70::70:
canım diyetisyenin iyi biridir inşallah, sana özel liste hazırlar bide yağnını suyunu da ölçtür mutlaka, verdiklerin yağ olsun ki geri gelmesin hazır gitmişken dimi ama :9::9::9:

ya evet bu aralar geç kalkıyorum eşim ve kızım öyle yemeğine geldiklerin de onler beraber yiyorum işte :)

ya bırakınca alıyoruz işte bende 4 kilo aldım ve bu 4 kiloyu 1 ayda vermek istiyorum daha sonrada 54 kilo olmak istiyorum :66:
korumak için de çaba serfetmek gerekli malesef

anladım canım ama bence erken kalkmaya alışmalısın
ne kadar erken kalkarsan metabolizman o kadar çabuk başlar çalışmaya ve kilo vermen hızlanır böylece
bide bi ayda gitsin diye sağlığına zarar verecek şekilde beslenme
sen bi ayda mı aldın bu 4 kiloyu
bırak yavaş gitsin ama geri gelmesin, bu daha önemili

Takyonum genel paylaşım alanına yazdım aa takım kaptanlarından bir cevap alamadım.
190. etapta yarışmadan ayrıldıktan sonra 198. etapta 6 kilo alarak geri dönen Ferihan isimli üyenin kilosunu neden haftalara bölmedik? Madem verilen kiloyu haftalara bölüyoruz, alınan kiloyu da haftalara bölmemiz gerekmez mi?

Ferihan
190. etapta ayrıldı, 198. etapta geri döndü.
198-190 = 8 etap

6:8 = 0,75 ( yuvarlak 0,8 kabul edelim)

Ayrıldığı kilo:92
Aldığı kilo (hafta başına) = 0.8
Oran: - 0,87 %

Takımın genel sonucu: 610, 8
Verilen kilo : 1,7
Oran: 0,28 %

Bence böyle olması gerekiyor :26:
Verilen kilo bölünüyorsa alınan kilonun da bölünmesi gerekir, ya da hiçbirinin.

selam kardeş takımın güzelleri. herkesler iyidir inşallah. bende iyiyim çok şükür. şimdilik iznim devam ediyor. nasip olursa bu ayın sonunda sporuma başlıcam daha doğrusu ay sonu regl olmam gerekiyor,biter bitmez başlıyorum inşallah,sonrada yer olursa takımada gelirim.
farihancım takıma geri dönmende aldığın kiloların etkisi olduğunu düşünüyorum hayatım.:)) ne yaptın balım öyle,stresemi geldin,olumsuz birşeymi oldu hayatında da kilo aldın. inşallah herşey yolundadır canım.
kendinize iyi bakın canlar hepinizi öpüyorum. :54:

asumancım sendemi izindesin canıım emin ol izin almak takımdan uzaklaşmak yaramıyor hayatım ben iş yoğunluğu diye izne çıktım sonra depresif bir hale büründüm sonra hastalıklar sağlık sorunları derken birde maşallah nişanlım geldi gitti ona güzel yiyecekler hazırlayayım diye kendim aldım başımı gittim resmen . canım benim kilo almasaydımda gelecektim takıma çünkü vermem gereken çok kilo var daha üstelik ben sizleri ailem gibi görüyorum hemde çok seviyorum:54: nasıl bırakırım :16:

Back
X