• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yap bi çocuk bal gör işler ertelenemiyor 😂😂ertelenecek vakit yok 😂 yaptın yaptın yapamadın yandın 😂😂
Bi de ben bir kaç ev gördüm çocuklu ama feci dağınık.. anne de salmış artık sabah 11 de kalkar akşam 10 da yatar.. üşenir vs.. biraz ondan herhalde öyle bir evim olmasın MAN aman diye diye bir bakıyorum hep temizlik 😂 ne zaman kendimi sokağa atsam o zmama oh ve diyorum yani biraz hava alalım gezelim en az 2-3 saat çıkıyorum hergğn yoksa çocukta haklı hep bir şeylerle uğraşan bir anne kim ister..

Ya sen bi çocuk yap o eve başta sığsan bile bir düzene gidiyor.. her şeyi incik gıncık toparşamak zorunda kalıyorsun.. her şey böyle güzel muntazam hizaya girdiğinde zaten günlük rutin işler kalıyor 🤭o da vitmiyoru 😂😂en çok çamaşır.. her gün beyaz mı yıkanır 😂😂Allah'ım bitmiyor 🤦‍♀️
ve ben çocuk yapmaya yine bay bay. Şaka bir yana zor gerçekten ben şuan evimle eşimi anca dengeleyebiliyorum çocuk yeni bir hayat hazır olmak lazım yoksa işte anne salmış ev pis o hale geliyor. Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inş :emir_bebek:

Aşureyi yedim 😊
Yapıyorum 30 dk ya da anneme gidersem 1 saat son 3 gün hep anneme yurudummesela aklıma gelirse yazıyorum ben herkes gibi spor yapamıyorum öyle 10bin adım mümkün değil ayaklarım şişer hemen. Au romatizma beni bitirdi malesef
Diyetisyen 12 yazdı diye 12 yiyorum bazen karpuz yiyorum bugün karpuz yedim mesela
Bir yerde gitmeye başlayacak ama kırılma noktam neresi merak ediyorum
Eğer adım atarken zorluyorsa ayaklarında romatizma var ise bölgesel çalışsan olmaz mı ben mesela 30 gün fit diye bir program indirdim. Ordan çalışmak istediğim bölegeleri belirledim ona göre sporum cıkıyor onları yapıyorum.

Canım zaten dediğin gibi suan yumurtlama donemındeysen kilolarin yavas yavas normale giricektir tekrar vermeye başlıcaksındır. sen stres yapma yeterki olur elbet zaten diyetisyende kontrol ediyormuş. Stres yaptıkca daha çok şisersin. Bu dönemde bitkisel bir şey yapamazsın zaten belki kaptanında dediği gibi eğer yürüyüşlerin az ise onları artırabilirsin ama genel itibariyle menündede kötü bir şey yok. sen devam et bu şekilde elbet gidicektir inş
Benim zaten hersyim yavaş yoluna girer 😂😂😂
Taş gibi karnım ya çok fena

Eğer adım atarken zorluyorsa ayaklarında romatizma var ise bölgesel çalışsan olmaz mı ben mesela 30 gün fit diye bir program indirdim. Ordan çalışmak istediğim bölegeleri belirledim ona göre sporum cıkıyor onları yapıyorum.
Bende iltihaplı romatizma var canım. O yüzden sıkıntılıyım diyetisyenim de zorlama diyor doktorum da yoksa koşu bandım var evde 1 gün 30 dk yürüsem 2 gün yatıyorum

ve ben çocuk yapmaya yine bay bay. Şaka bir yana zor gerçekten ben şuan evimle eşimi anca dengeleyebiliyorum çocuk yeni bir hayat hazır olmak lazım yoksa işte anne salmış ev pis o hale geliyor. Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inş :emir_bebek:
😂😂 yok yok herkes öyle olmuyor biraz dağınıklık oluyor oda normal. Kocandan daha çok dağıtmıyor. Sende kendine bakan biriysen dağılmazsın. Mesela ben normalde de bakımlı değilim çocuk olunca değildim çocuk büyüdü hala değilim zayıflayınca bakımlı olacam ama işte o zamanı bekliyorum. Belli bir yerden sonra bakımlı da olunmuyor oda bir marifet makyaj yapmayı beceremiyorum saç yapmaya sabrım yetmiyor güzel giyiniyon rahat edemiyorsun topuklu giyiyorsun yürüyemiyorsun.

Anaaaa sen bana şimdi şişkooo mu demek istedinnn 🤔🤔🤔
Kızım bunlar zıpppp ağrısıııı yürüyüş ağrısı o yüzden sen anlamazsın demiştimm bak anLamadın işte :KK70: :confused:
Yaa cidden anlamadım. 😂😂😂 Ay resmen sporsuzluktan rezil oldum iyi mi. 😂😂 Ne yaşlısı canım? Ben sizlerin yerinde olsam pertim çıkar. 😂 Tek yaptığım kendimle ilgilenmek. Ev, çocuk, iş... Bu kadar şeye ben asla yetişemem. 🙈
Ay inşallah kuzum halledersin sennnn 😎
Ayy hadi inşallah kaptanım. Bugün mutluyum. Benim bugün motivasyonum da iyiydi takıma göre. 😂 Yine kaçamaksız bir günle kapattım. Annem sarma verdi bir taneden bir şey olmaz diye. Olmazdı aslında ama canım istemedi. 😂🙈

İyi akşamlar kızlar, bugün canım biraz sıkkın da, çok heyecanla beklediğim bir şeyin sonucu olumsuz oldu. O yüzden uzanıyorum evde öyle, çok bakamadım, spor da yapamadım maalesef. Ama tabii ki güzelliklerime selam vermeden olmaz ❤ Yarın inşallah çok daha toparlamış bir şekilde geleceğim.

Bir de yarın kilo bildirimlerimizi özelden mi atacağız acaba yoksa buraya mı yazıyoruz?
Iyi aksamlar hayırlısı olsun canım. Burdan yapacaksın bildirimi 12 ye kadar yapmış oluyoruz genelde ❤

Evlendiğimdebende senin gibiydim sonra çok istedik olmadı yıllar sonra çocuk sahibi oldum çokta hazırdım ama istediğin kadar hazır ol yine eski düzenin olmuyor. Benim bebeğim kolikti mahvoldum ilk 5 ay sonra dişi sonra eneklemesi şimdi evin her yeri her yerde. Dağıtıyor salonum onun oyun odasi oldu ama hiç rahatsız değilim sende alisirsin hele bi olsun

İyi akşamlar kızlar, bugün canım biraz sıkkın da, çok heyecanla beklediğim bir şeyin sonucu olumsuz oldu. O yüzden uzanıyorum evde öyle, çok bakamadım, spor da yapamadım maalesef. Ama tabii ki güzelliklerime selam vermeden olmaz ❤ Yarın inşallah çok daha toparlamış bir şekilde geleceğim.

Bir de yarın kilo bildirimlerimizi özelden mi atacağız acaba yoksa buraya mı yazıyoruz?
Gecmiş olsun canım bazen düşsekte tekrar ayağa kalkmamız lazım. Hayat böyle istiyoruz olmuyor ama olmadıysa daha güzeli olacağı içindir belki unutma :KK200:

😂😂 yok yok herkes öyle olmuyor biraz dağınıklık oluyor oda normal. Kocandan daha çok dağıtmıyor. Sende kendine bakan biriysen dağılmazsın. Mesela ben normalde de bakımlı değilim çocuk olunca değildim çocuk büyüdü hala değilim zayıflayınca bakımlı olacam ama işte o zamanı bekliyorum. Belli bir yerden sonra bakımlı da olunmuyor oda bir marifet makyaj yapmayı beceremiyorum saç yapmaya sabrım yetmiyor güzel giyiniyon rahat edemiyorsun topuklu giyiyorsun yürüyemiyorsun.
benim kocam dağıtmıyor ben düzensizim evi ben dağıtıyorum gibi sanki. Mesela en sıkıntı saçlar eşim izin verse kısacık yapıcam hergün süpür süpür bitmiyor.

Ay bide bir yerde insan salıyor ama sonra bir iki yap hooppp yerine gelirsin. bende 4 yıldır makyaj yapmıyordum şimdi yine başladım ilkte zorlandım şimdi makyajsız çıkasım gelmiyor olan 10 dk oluyor ama nerelere atıyoruz zamanı dıyorum.

Yaa cidden anlamadım. 😂😂😂 Ay resmen sporsuzluktan rezil oldum iyi mi. 😂😂 Ne yaşlısı canım? Ben sizlerin yerinde olsam pertim çıkar. 😂 Tek yaptığım kendimle ilgilenmek. Ev, çocuk, iş... Bu kadar şeye ben asla yetişemem. 🙈
Hajaajjaaj kız dalga mı geçiyon sen benle bu seferde yaşlı olduk :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ay koptum şuan kibar olmak isterken sabahtan beri çamları devirip duruyon😀😀😀😀

Ay bide bir yerde insan salıyor ama sonra bir iki yap hooppp yerine gelirsin. bende 4 yıldır makyaj yapmıyordum şimdi yine başladım ilkte zorlandım şimdi makyajsız çıkasım gelmiyor olan 10 dk oluyor ama nerelere atıyoruz zamanı dıyorum.
Evet ara ara bende salıyorum sonra eşime bir bakıyorum kendime geliyorum adam tam bir kıl 😬😬temiz derli toplu kıyafetine kremine cildine kendine çok çok iyi bakar o yüzden hep gerisinde kalıyorum 🙈

Hajaajjaaj kız dalga mı geçiyon sen benle bu seferde yaşlı olduk :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ay koptum şuan kibar olmak isterken sabahtan beri çamları devirip duruyon😀😀😀😀
Yaa sen öyle dedin diye dedim onu. Yoksa aklıma bile gelmezdi 😂 O kadar işe rağmen çivi gibisiniz diye. 🙈 Benim yaşımda da çocuğu olan, ev çeviren var. İşte ben öyle olsam yapamam pertim çıkar demek istedim. 😂😂 Yazınca anlatamadım işte pü bana. 🌝🤪

Kızlar yarınki listemiz sabahtan tartı öncesi dışarıda olurum diye hazırladım güzelce dolsun inşallah ♥♥♥

***5. Takım 682. Etap***

emnis(62,9/
Cagrihilal1(67,4/
balpamuk(64,7/
Ceylansnn (67/
hanmeli(67,6/
Suskunhanim(56,6/
EceZ (55.9/
ortabahar (53,9/
pacman (66,0/
Tempus (71,5/

0zlem(74,5/ )
Calypso95 (70,7/) (680.etapta sağlık izni sebebiyle ayrılan üye geri döndü yüzdesi 2 ye bölündü)

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
leyl-i-fer(76,8/
Fancynancy (86,6/8) 606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Sibal57 (85,5/) 597.etapta 71,2 ile izne ayrılan üye
Ozgenurrrr (66,8/ yeni üye başlagıç tarihi: 28.06.2020 başlangıç kilo : 68 hedef kg : 58
SaskinAnne ( 84,7) yeni üye başlangıç tarihi : 02.07.2020 başlangıç kilo: 84,7 hedef kg : 65
Esmacns (89,7) yeni üye başlangıç tarihi 01.07.2020 başlangıç kilo 89,7 hedef kg 65
Asya2600 ( 63/) yeni üye başlangıç tarihi: 04.07.2020, başlangıç kilo 63 hedef kilo 56
cgdmk (65) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye
UmutluBen(82,1/) yeni üye başlangıç tarihi: 05.07.2020 başlangıç kilo: 82,1 hedef kilo:65
Cute Bean(69/) yeni üye başlangıç tarihi 05.07.2020 başlangıç kilo :69 hedef kg :58

Kızlar yarınki listemiz sabahtan tartı öncesi dışarıda olurum diye hazırladım güzelce dolsun inşallah ♥♥♥

***5. Takım 682. Etap***

emnis(62,9/
Cagrihilal1(67,4/
balpamuk(64,7/
Ceylansnn (67/
hanmeli(67,6/
Suskunhanim(56,6/
EceZ (55.9/
ortabahar (53,9/
pacman (66,0/
Tempus (71,5/

0zlem(74,5/ )
Calypso95 (70,7/) (680.etapta sağlık izni sebebiyle ayrılan üye geri döndü yüzdesi 2 ye bölündü)

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
leyl-i-fer(76,8/
Fancynancy (86,6/8) 606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Sibal57 (85,5/) 597.etapta 71,2 ile izne ayrılan üye
Ozgenurrrr (66,8/ yeni üye başlagıç tarihi: 28.06.2020 başlangıç kilo : 68 hedef kg : 58
SaskinAnne ( 84,7) yeni üye başlangıç tarihi : 02.07.2020 başlangıç kilo: 84,7 hedef kg : 65
Esmacns (89,7) yeni üye başlangıç tarihi 01.07.2020 başlangıç kilo 89,7 hedef kg 65
Asya2600 ( 63/) yeni üye başlangıç tarihi: 04.07.2020, başlangıç kilo 63 hedef kilo 56
cgdmk (65) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye
UmutluBen(82,1/) yeni üye başlangıç tarihi: 05.07.2020 başlangıç kilo: 82,1 hedef kilo:65
Cute Bean(69/) yeni üye başlangıç tarihi 05.07.2020 başlangıç kilo :69 hedef kg :58
Benim kini yanlış yazmışsın ben en son 70 dim 🙈🙈

Back
X