• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy anlamaz mıyım bu sıcak adamı intihara sürükler diyip duruyorm çok çok kötü bütün gün klima açık gece yatarken dahil o da baş ağrısı yaptı geldiğimden beri başım ağrıyor 🙈
Büyük geçmiş olsun kaptanım nasılsın şimdi daha iyi misin :(
Hahahah Ece çok komiksin😂😂😂 Hangi gün o gün nasılMış tartı yolla bakiim😂 Ben olayları geriden takip esiyorum. Birde grupla online diyet yapıyorum oraya da yetişiyorum🙈
Bim'e geliyor canım bulayım linkini atarım şimdik. 40 liraya mutfak tartısı ben de alıcam nöbetteyim bekliyorum :D
ayakkabılı bisey vardı o sandım. Tamam yapalım bugün başlayalım. 👍👍
Başlamadı. :D
Psikologunu değiştirmeyi kabul ediyor ama bu durum ona iyi geldiği için devam etmek istiyor işte. erkek psikologu. Benim içinde ben psikologları sevmiyorum yani işini elbet iyi yapan vardır ama bazıların fikirlerini empoze ediyormuş gibi geliyor. kıyameti koparmak benlik bir durum değil bu sefer o istediği halde ona engel olursam ben daha cok sorun yasanacağını düşünüyorum birde artık bu fikri benimsediğine göre şuan gitmesede mevcut tarzını sürdürmeye devam edcek yani bir artım olmadığı gibi gerilirsek bu konudan tadımızda kaçmış olacak. O yuzden suan akışına bırakıyorum gerçi bu dönem bayadır gitmedi üstüne gitmezsem yavas yavas vazgecer gitmekten belki :)

Bu arada ben bu mesajı yazarken biri tam mısır patlattı misss gibi koktu yahu. Yazın yazın napıyosunuz mısır patlatıp :KK12:
Anladım balım o zaman en iyisi dediğin gibi akışına bırakmak bazı şeyleri. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. :)

balpamuk balpamuk
1663f1cec81ceb8aedfbd88fbd250127_640x640.jpg

Yarın başlıcam cnm.Bugun derinlemesine bir temizlik yaptım .Sonra denize gittik.Biraz da yürüyüş yaptım.Banyo falan derken hiç halim kalmadı. Şimdi uzandım dizi izliyorum.Heran uyuyabilirim.. :uykucu:
Sen yaptın mı?
Yapar mı o ya hep lafta rüzgar yapıyor. Rüzgarın kızı hilal yemin ederim :D

Back
X