Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bakalim yarin tarti ne diyecek bana. her ögün yemege calistim bu hafta hasta olunca. kilo vermeye calismadim acikcasi, zaten diyet düsünecek halim de yoktu pek. 🙄 ama ivir zivir atistirmalik gibi seyler yemedim hic. normal ögün yedim.
Olsun bunu düşünecek durumumuz yok ya önce sağlık kiloya iyileştikten sonra bakacağız zatenn en fazla 1 haftaya iyileşmeye geçersin 😘

Listemiz ❤️ yarın 1 haftalık hedef kilo ve güncel kilolarınızı bekliyorum kızlar :KK19: 5 etap oldu nazar boncuğumuz yine bizimle hiç nota almadık umarım bu etap derece gelir :nazar:

***5.Takım 693. Etap ***

SaskinAnne (81,2/
kirmizigitar (64,7/
mavimli (81,5/
ayvacicegi(53,6/
seyrekyagmur (74,1/
amatördiyetci ( 72/
Nefesimmmsin(58,6/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53,5/ mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (76,5/) 567.etapta 75 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
pacman (68/) 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
arvenberen15(87/ )başlangıç tarihi 12.09.20, başlangıç kg 87, hedef kg 70
Songaripyolcu (62 / ) yeni üye başlangıç tarihi 20.09.20, başlangıç kilo 62 hedef kg 55

Bluuee unutmuşum :)
Listemiz ❤ yarın 1 haftalık hedef kilo ve güncel kilolarınızı bekliyorum kızlar :KK19: 5 etap oldu nazar boncuğumuz yine bizimle hiç nota almadık umarım bu etap derece gelir :nazar:

***5.Takım 693. Etap ***

SaskinAnne (81,2/
kirmizigitar (64,7/
mavimli (81,5/
ayvacicegi(53,6/
seyrekyagmur (74,1/
amatördiyetci ( 72/
Nefesimmmsin(58,6/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53,5/ mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (76,5/) 567.etapta 75 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
pacman (68/) 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
arvenberen15(87/ )başlangıç tarihi 12.09.20, başlangıç kg 87, hedef kg 70
Songaripyolcu (62 / ) yeni üye başlangıç tarihi 20.09.20, başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Bluuee ( ) 654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü

Selam 🌼

İki bardak limonlu su
Sucuklu yumurta, az peynir, salatalık,1 dl denge ekmek,1 ck fıstık ezme

Öğle 14:30 : 4 yk tavuklu bezelye, 2 pilavı

Akşam 18:00: yulaflı armutlu fıstık ezmeli yoğurt. 3 parmak patates

Spor: 7000 spor yürüyüş - 20 dk zumba - 20 squat
Su: 2 lt.

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Hani kiraz sapı :KK64:

Selam kızlar bi bakıp çıkıyorum Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom Acil yardım lazım bu saatte wp tan yazıp rahatsız etmek istemedim😬 ipin ucu kaçıyorrrrr bana bi el atın ya 😭😭

2 haftaya kdr -5 kg şart 🙄🙄🙄

Mesajımı gören bana ulaşsınnnnnnn😂

Selam kızlar bi bakıp çıkıyorum Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom Acil yardım lazım bu saatte wp tan yazıp rahatsız etmek istemedim😬 ipin ucu kaçıyorrrrr bana bi el atın ya 😭😭

2 haftaya kdr -5 kg şart 🙄🙄🙄

Mesajımı gören bana ulaşsınnnnnnn😂
Selam kuzum ne yapalımmm kızzzz yeme 😑:-):-)
Ablan sporu yeni bitirdi kan ter içinde :KK59:
gitme kal bizle ama beni listeye almayın free olayım flaan deme düzenli denetim şart bu işte :KK62:

bu hafta ortim arti gelmemis olsaydi hepinize acik ara fark atardik taaaa muhtemelen kismet olmaz yine.... halbuki nasil guzel kilo vermisim gecen haftaya gore gozlerim cipil cipil oldu tartiya bakarken🥰

Maşallah kuzum devam 👏

Umut var di mi eksi için? 😅

Var var kuzum 70 küsür çıkacak gibi 😎

Ben aslında gıda intoleransı yaptırmak istiyorum ama test fiyatı TL ile yanlış hatırlamıyorsam 2000 lira üstü o parayı da vermem
Diyetisyencigim sağolsun ekmeksiz diyet verdi
Sabahtan beri basım ağrıyor sanırım karbonhidrata bağımlılık var bende vücut onu istiyor yani
Dönem dönem bıkkınlık oluyor bende herkeste oluyordur
Amam neyse işte yine başladım yeniden karbonhidratsız yaşama
1 hafta bakacakmış bakalım neden kilo veremiyormusum

Eliminasyon diyeti mi cnm ? böyle şüpheli suçluları çıkarıp teker teker ekliyorlar ;
Glutendir, domates patlıcan biber grubudur, kükürtlü sebzelerdir, laktozdur.

Tempus Tempus cum şaka bir yana yarın başla kilo bildirimi menü bildirimi spor erteleme hepsi düzenli olsun tamam mı
Kilo bildirimini çokta şaapmasak keşke 😅
Tamam bugün başlıyorum hatta şuan 🙈
Kiloyu yarın bildircem. Çünkü baya su falan içtim şimdi. Akşam menü ve spor bildirimini yapıyorum. Salmak yok, sizde beni sıkı tutun bak 🥳

Back
X