Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bakalim yarin tarti ne diyecek bana. her ögün yemege calistim bu hafta hasta olunca. kilo vermeye calismadim acikcasi, zaten diyet düsünecek halim de yoktu pek. 🙄 ama ivir zivir atistirmalik gibi seyler yemedim hic. normal ögün yedim.

esim ve cocuklar test oldular bu sabah eve geldi doktorlar. bakalim herhalde onlarda pozitifdir. ben de tat koku yoktu oksuruk agri yorgunluk vardi hemen yaptilar.
Bütün belirtiler de varmis ateş dışı. Aile de biri oldu mu yüksek ihtimal diğerleri de öyle çıkıyor. inşaallah biran önce atlatrirsiniz

bakalim yarin tarti ne diyecek bana. her ögün yemege calistim bu hafta hasta olunca. kilo vermeye calismadim acikcasi, zaten diyet düsünecek halim de yoktu pek. 🙄 ama ivir zivir atistirmalik gibi seyler yemedim hic. normal ögün yedim.
Sanırım bende de var. Boğazım baya kötü grip gibiyim de burada da test yaptırmak zulüm nasıl gideceğim diye düşünüyorum sağlamsam bile hasta çıkabilirim

Ben aslında gıda intoleransı yaptırmak istiyorum ama test fiyatı TL ile yanlış hatırlamıyorsam 2000 lira üstü o parayı da vermem
Diyetisyencigim sağolsun ekmeksiz diyet verdi
Sabahtan beri basım ağrıyor sanırım karbonhidrata bağımlılık var bende vücut onu istiyor yani
Dönem dönem bıkkınlık oluyor bende herkeste oluyordur
Amam neyse işte yine başladım yeniden karbonhidratsız yaşama
1 hafta bakacakmış bakalım neden kilo veremiyormusum
gida intoleransi benim idarecim yaptirmisti, ama orda yazan hicbiseye dikkat edemedi sonra cunku domates bile yasakli listesindeydi.

Sanırım bende de var. Boğazım baya kötü grip gibiyim de burada da test yaptırmak zulüm nasıl gideceğim diye düşünüyorum sağlamsam bile hasta çıkabilirim
benim 3 hafta surdu bogazim oyle ama gecti kovit olsaydim bence fark edilirdi cunku ben nornalde bile nefes darligi yasiyorum koviti kolay atlatacahima ihtimal vermem....

bu arada istanbul az once sallandi:( kovitten mi olecez depremden mi merakla beklouorum

benim 3 hafta surdu bogazim oyle ama gecti kovit olsaydim bence fark edilirdi cunku ben nornalde bile nefes darligi yasiyorum koviti kolay atlatacahima ihtimal vermem....

bu arada istanbul az once sallandi:KK43: kovitten mi olecez depremden mi merakla beklouorum
Marmarada deprem olmuş sanırım geçmiş olsun
Uyku halimde var aslında
Az önce sordum hastaneye ateşiniz yoksa yapmayız test dediler

sallandik canim ya 4.3 mus ama ilginctir gecen yilsa tam bu gunlerde sallanmistik 4.5 ve 5.8 seklinde.artik istanbul depremi geliyor muhtemelen zaten bekliypru, yani... ben deprem cantami guncelleyeyim bir konservelerin tarihlerine filan bakayim ne olacagimiz belli degil
Geçmiş olsun canım

Back
X