- 23 Mart 2016
- 30.195
- 90.859
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #374.701
Valla öyle oldu sormaAy aynısı oluyor bizde de. Eve giriyorum her şey mis. Nasıl yapıyorsa artık. Ay diyorum canım ne güzel hiç kirletmemişsin. Sonra ayrıntıda
boğuluyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla öyle oldu sormaAy aynısı oluyor bizde de. Eve giriyorum her şey mis. Nasıl yapıyorsa artık. Ay diyorum canım ne güzel hiç kirletmemişsin. Sonra ayrıntıda
boğuluyorum.
Azıcık pazar kaçamağı yapmışız ikimiz de ortim. E olur o kadar. Yarından itibaren sahalardayız11.30
1 sütlü kahve
1 üstü fıstık ezmeli ve birkaç damla çikolatalı wasa
16.00
balık-salata-yarım şişe limonlu soda
18.15
1kahve
1 parça kare çikolata
su 2 litre
Spor 60dk eliptik
ORTAKLAR
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir
- ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
Aaaa ben şok
Kırmızı sana yazmıştı aslında gözden kaçmış neyse hafta yeni başlıyorAaaa ben şokhiç görmedim ya bunu.
Neyse olsun hemen yeni ortime selam ederim
![]()
kirmizigitar eski ortime de başarılar dilerim
![]()
Pain Killer
Afiyet olsunkahvalti:
3 dilim hindi fume fit
35 gr labne peyniri
30 gr kizarmis tam bugday ekmegi
ara: 3 hurma
1 fincan kiraz sapi cayi
aksam:
3 dilim tam bugday unundan kiymali pide (evde kendim yaptim)
1 bardak ayran
su:cok az ama yatana kadar ennaz 2 litre icerim
spor ev isi:)
Güzel canım afiyet olsunSabah:
Yarim dilim peynir
1 dilim ekmek.
1 kasik tereyagi.
Oglen: 2 kase pilinc corbasi.
1 dilim ekmek
Tursu.
Salatalik+turp
Aksam:
2 kofte
Su: 2 litre
Spor: 5000 adim.
Bolgesel hareket 8×50=400
(Suguat, mekik, makas, bisiklet....)
Dido yerine keşke bitter çikolata falan olsaymış ama olsun akşam yemeğide erken kapanmış bence sorun olamayacaktır üzülme spor yok herhalde yarın Challenge ile telafi edersinSabah 10.30
2 haşlanmış yumurta,domates,biber
3 badem,1ceviz,2 dilim sucuk
Ara yesil çay
Akşam 16.30
Tarhana çorba,nohut yemeği, salata
1 dilim ekmek
Ara 1 dido
2 litre su
Cherry Mom @reyyanK
:) Evet bu hafta her yer soğuk galibaaaSelam
Ilık Su
1 yumurta omlet, 2 sosis,az.peynir,1 tk çilek reçeli,1 zeytin,yarım dil köy ekmeği
Öğle: 1dl tb ekmeği üstü az peynir yarım salatalık ve 3 yk soganli mantar kavurması
Ara: 1 kase matchali yoğurt + 2 kare bitter çikolata
Akşam 17:00 : 1 adet lahmacun + ayran
*Kirazsapli yeşilcay
Su:1.5 lt
Spor:3.500 saf spor yürüyüş ( soğuktu gözlerim yaşardı devam edemedim)
Cherry Mom @reyyanK
Hadi bakalım nasıl olacak menüler bundan sonrayarin diyetisyen menüsüne dönüyorum kismetse. bugünkü menüm:
kahvalti 9 da patatesli omlet, kahve
öglen 3 de patlican yemegi, kizarmis et
aksam 5te bir dilim kek ve cay
Cherry Mom
@reyyanK
Az yağlı az tuzlu şekilde porsiyonu kaçırmadan yenebilir bence canım afiyet olsunMenüm
13.30: peynir, zeytin, süzme yoğurt(ev yapımı), domates, 1 kaşık ev yapımı pekmez(şekersiz), 1 Adet yumurta tava(1 damlacık zeytin yağıyla), 1 buçuk dilim tam buğday ekmeği, fırında patates.
20.00: Patlamış mısır(evde sinema keyfi yapalım dedik. Mısırsız olmadı tabi
)
Su: 3lt
Balkabağı kalorili bir şey mi acaba hiç tüketmiyorum bilmiyorum ama diyetlerde flann var lifli bir meyve galiba değil mi şekersiz yapmışsın zaten afiyet olsunKahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 köfte, balkabağı şekersiz, üzerine ceviz
Ara yeşil çay, 3 çatal balkabağı
Akşam bir tane karnıyarık, salata, ayran
Karnıyarık kızartma degil fırında az yag ile pişirdim
2 litre su
Spor yok
Bugün canımız şekerli şeyler istemiş anlaşılan11.30
1 sütlü kahve
16.00
18.15
1kahve
1 parça kare çikolata
su 2 litre
Spor 60dk eliptik
Afiyet olsun canım sağlıklı hafif güzel bir menü olmuş18 Ekim
10.00
Bir yumurta biber domatesten kucuk sahan menemenin yarisi
Domares salatalik yesillik
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ceviz
2 dilim beyaz peynir
14.00
1 tabak semizotlu eristeli yesil mercimek
1 kase salata
3 kaisk yogurt
16.30
1 bardak kefir
2 ceviz
18.00
1 kase sut icine 3 yk yulaf, 4 ceviz ve 2 hurma
22.20
1 kutu activia
1 soda
(Yoldan geldigim icin)
Su 2 lt
Spor 7000 adim 70 puan
@reyyanK
KIZLAR BU HAFTA HERKES HEDEFLERİNE TUTUNSUN LÜTFEN NOTAMIZI SİLDİRMEK İÇİN EL BİRLİĞİYLE SAVAŞIYORUZ HADİ BAKALIM
16-23 EKİM HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 81.5 ??? 70.7 69.5 68.2 67.9 82 81 52.1 51.8 62.3 61.8 74.4 73.9 73.3 72.8 100.6 99.5 64.9 64 59.1 58 77.2 76.2 65.3 ??? 67.3 65.5 52.6 51.8 92.2 91 68.1 66
Geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin2 gundur kizim hasta onunla iygilenmekten hic telefonu elime alamadim uzgunum.
Cnm 600 kalori mi yaptın o civar :)11.30
1 sütlü kahve
16.00
18.15
1kahve
1 parça kare çikolata
su 2 litre
Spor 60dk eliptik
Hareketli emoji koyamıodum telefondan ben öncedenAA sayfa değişmiş çalışma sonrası:)
İyi akşamlar canım yarın için şimdiden kolay gelsin![]()
Canım balık 3dilimdi baya doyurucuydu yani. 600 kalori mi olmuş. Ben hiç bilmiyorum besinlerin kalori değerlerini.Cnm 600 kalori mi yaptın o civar :)
1 parça çikolatadan nolcakhem eliptik yapmışsın
![]()
Balık ortak öğünümüz olmuş ne güzelBugün menüm
Kahvaltı 2 yumurtalı beyaz peynirli omlet,domates salatalık maydanoz haşhaş ezmesi yeşil zeytin yeşil çay
Ara türk kahvesi şekersiz üzümlü bitter çoklıt
2.öğün palamut buğulama salata
Ara türk kahvesi fındık
3 lt su
15 dk leslie,6000 adım
Pain Killer
Olsun bilmene gerek yok bayağı iyi gidiyosun zatenCanım balık 3dilimdi baya doyurucuydu yani. 600 kalori mi olmuş. Ben hiç bilmiyorum besinlerin kalori değerlerini.![]()
Aynen balık sezonu da açıldıBalık ortak öğünümüz olmuş ne güzel
Canım senin kahvaltılara bayılıyorum. Ben türk kahvesini asla şekersiz içemiyorum keşke alışabilsem ama denedim olmadı.
Spor da var süper![]()
Aynen canım, sen de süper gidiyorsun.Olsun bilmene gerek yok bayağı iyi gidiyosun zaten![]()
2 gündür günlük 1 tane hurma yiyordum tatlı için ama bugün çikolataya dayanamadım artık canım. Kahve hem açlığa iyi geliyor hem tatlı hissini gideriyor.Aynen balık sezonu da açıldıdaha çok levrek çupra seviyorum ama annemlerle yedm
Karbonhidrat düşük olsn dedim bugün de cnm karatay gibi olduama midem bulanıo zor dayanıorm şekersiz ben de
kahve işe yarıo onda
E bitter yemişsin kahveylekuru kayısı hurma ya da taze meyve de içebilirsn cnm
2 gündür günlük 1 tane hurma yiyordum tatlı için ama bugün çikolataya dayanamadım artık canım. Kahve hem açlığa iyi geliyor hem tatlı hissini gideriyor.
Balık kültürümüz yok bizim hiç. Marketten donmuş balık almıştım baya önce yer kaplamadın diye pişirmiştim artık, ismini bile bilmiyorum![]()
Canım merhabaKIZLAR BU HAFTA HERKES HEDEFLERİNE TUTUNSUN LÜTFEN NOTAMIZI SİLDİRMEK İÇİN EL BİRLİĞİYLE SAVAŞIYORUZ HADİ BAKALIM
16-23 EKİM HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 81.5 ??? 70.7 69.5 68.2 67.9 82 81 52.1 51.8 62.3 61.8 74.4 73.9 73.3 72.8 100.6 99.5 64.9 64 59.1 58 77.2 76.2 65.3 ??? 67.3 65.5 52.6 51.8 92.2 ??? 68.1 66