- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #374.821
Gideceek başka çare yokkkdeğil mi :)) inşallah gitsin kilolar beraberce fit ve mutlu olalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gideceek başka çare yokkkdeğil mi :)) inşallah gitsin kilolar beraberce fit ve mutlu olalım![]()
Gideceek başka çare yokkk![]()
Yapamazsan yürüyüş şart değil nasıl olsa gene sporla uğraşacaksın orti sıkıntı olmaz Bir dahakine yaparız. Ben de yapamayacağım çanakkale'den az önce döndüm fena yorgunluk hali regl sancısı hepsi bir arada ha bir de valizlerBugun walk challenge gunu ama ben spora gidip kondusyon calisicamcardio gunum degil sonunda halim olursa biraz yuruyus yapayim kosu bandinda
seyrekyagmur esim sen nasilsin nasi gidiyor
![]()
Bende senin gibiyim bugün yağmurluydu soğuktu oğlumu alıp dışarı çıkamadığım için Challenge kaldı gerçi evde ebelemece kovalamaca oynadık hattı sayılır bir adım olmuşBugun walk challenge gunu ama ben spora gidip kondusyon calisicamcardio gunum degil sonunda halim olursa biraz yuruyus yapayim kosu bandinda
seyrekyagmur esim sen nasilsin nasi gidiyor
![]()
Hoşgeldin evineYapamazsan yürüyüş şart değil nasıl olsa gene sporla uğraşacaksın orti sıkıntı olmaz Bir dahakine yaparız. Ben de yapamayacağım çanakkale'den az önce döndüm fena yorgunluk hali regl sancısı hepsi bir arada ha bir de valizler![]()
Çok şükür bitti yeterli bu kadarHoşgeldin evine
KV macerası bitti![]()
Ben hiç diyemedim onu ya. Yıllarca durdu eliptik sonunda sattımBende senin gibiyim bugün yağmurluydu soğuktu oğlumu alıp dışarı çıkamadığım için Challenge kaldı gerçi evde ebelemece kovalamaca oynadık hattı sayılır bir adım olmuş
Akşam 10 gibi uyur o yattıktan sonrada kondisyon bisikletine binerim çok özledim canım bisikletimiiyi ki almışım evine spor aleti alanlar genelde 1 2 ay sonra pişman olurlar ama benim 4 yıl oldu hep iyi ki almışım diyorum o olmasaydı şimdi kilom *2 olurdu
![]()
Geçmiş olsun cnmÇok şükür bitti yeterli bu kadar![]()
Belki kişisel özelliktirBen hiç diyemedim onu ya. Yıllarca durdu eliptik sonunda sattımYaşasın leslie diyorum ben de. Allahtan onu hiç sıkılmadan yapıyorum
![]()
ortim ne ettin kol böregi, pogaca falan gözlerim yanlis mi görùyorGÜNAYDIN DÜN BİRKAÇ DEFA GİRMEYİ DENEDİM ÇALIŞMA OLDUĞU İÇİ YAZAMADIM DÜNKÜ MENÜM ;
Sabah
9 adet siyah zeytin ve misket peynir 3 dilim ekmek ve şekeriz çay
öğlen
KIYMALI KARNABAHAR
PATATESLİ KOL BÖREĞİ
AKDENİZ SALATA ve 150 gr yoğurt
30 dk tempolu yürüyüş
akşam
saat 16:20 de 1 poğaça 5-6 adet fındırk ve çay
günboyu 2,5lt limonlu su
Sıkıntı olacak bir durum yok sadece menü yazamaz sayfayada giremezsen uzun vadede kilo veremezsin. Takım kurallarımız da belli okuduğunu düşünmüştüm ama tekrar bir göz at istersen 1.sayfada canım
G gamzem23Cherry Mom benim ortim kim galiba yanlis kisiye habire naber orti diyorum kac gündür hic cevap vermiyor bana
![]()
Kahvaltı yapma imkânın olmadı galiba afiyet olsun az olduğu için kebap göze batmıyor :)
Afiyet olsun güzel canımBugün menüm
Kahvaltı 2 yumurtalı beyaz peynirli omlet,domates salatalık maydanoz haşhaş ezmesi yeşil zeytin yeşil çay
Ara türk kahvesi şekersiz üzümlü bitter çoklıt
2.öğün palamut buğulama salata
Ara türk kahvesi fındık
3 lt su
15 dk leslie,6000 adım
@Pain Killer
Simit ne kadar yedin canım tam mıydı ? Diyette en fazla çeyrek veriyorlar susam ekstra kaloriymişSabah
Simit
Peynir
Çay
Yeşillik domates
Öğle
Yok
Akşam
Balık
Salata
1 kk helva
5300 adim
Gayet iyi canım afiyet olsunMenüm
13.30: Sütlü Türk kahvesi(200ml), yarım avuç çiğ kabak çekirdeği(kendim kuruttum)
17.00: bir dolu tabak patlıcan yemeği(bir kaşık zeytin yağı ile düdüklüde pişti), 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, bir avuç üzüm, çeyrek armut.
Bitki çayı: 1 Zencefilli limonlu Yeşil çay, 1 rezene çayı
Su: 2,4 lt (3 e tamamlarım)
Ve spor
Acıkırsam 1 sütlü kahve içerim.
@kirmizigitar
Afiyet olsun canım menüde yürüyüşte güzel benceiyi aksamlar kizlar
kahvalti 8 de peynirli omlet, 5 siyah zeytin, kahve
öglen 1 de tavuk suyuna sehriye corbasi, bir kücük lavas
aksam 6 da iki parca et, salata, bir dilim kavun
yürüyüs kaptanda
Cherry Mom
Mehfam
Canım sen Azerbaycanlı mısın?Sabah:
2 dilim ekmek.
Tereyagi.
Recel.
Peynir.
Oğlen:
Sebzeli tavuk goğusunden kofte.
Salatalik.
1 dilim ekmek.
Tursu.
Ara: armut, karaliyok.
Aksam: 1 kase meyveli yogurt.
Su: 2 litre.
Spor: 300 bolgesel.
5000 adim
Ya değil mi bende bazen yanlış mı yazdı acaba diyorumCanım sen Azerbaycanlı mısın?![]()
Karaliyok epeydir dikkatimi çekiyor daYa değil mi bende bazen yanlış mı yazdı acaba diyorum![]()
Evet kaptanım 2 parçaydı çaklıt 🖒Afiyet olsun güzel canımüzümlü bitter çikolata ölçüler dahilinde mi :)