Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun walk challenge gunu ama ben spora gidip kondusyon calisicam ☹️ cardio gunum degil sonunda halim olursa biraz yuruyus yapayim kosu bandinda 🙃
seyrekyagmur seyrekyagmur esim sen nasilsin nasi gidiyor 💞
Yapamazsan yürüyüş şart değil nasıl olsa gene sporla uğraşacaksın orti sıkıntı olmaz Bir dahakine yaparız. Ben de yapamayacağım çanakkale'den az önce döndüm fena yorgunluk hali regl sancısı hepsi bir arada ha bir de valizler :KK14:

Bugun walk challenge gunu ama ben spora gidip kondusyon calisicam ☹️ cardio gunum degil sonunda halim olursa biraz yuruyus yapayim kosu bandinda 🙃
seyrekyagmur seyrekyagmur esim sen nasilsin nasi gidiyor 💞
Bende senin gibiyim bugün yağmurluydu soğuktu oğlumu alıp dışarı çıkamadığım için Challenge kaldı gerçi evde ebelemece kovalamaca oynadık hattı sayılır bir adım olmuş 🤭🤭
Akşam 10 gibi uyur o yattıktan sonrada kondisyon bisikletine binerim çok özledim canım bisikletimi🤭🤭 iyi ki almışım evine spor aleti alanlar genelde 1 2 ay sonra pişman olurlar ama benim 4 yıl oldu hep iyi ki almışım diyorum o olmasaydı şimdi kilom *2 olurdu 🤫

Yapamazsan yürüyüş şart değil nasıl olsa gene sporla uğraşacaksın orti sıkıntı olmaz Bir dahakine yaparız. Ben de yapamayacağım çanakkale'den az önce döndüm fena yorgunluk hali regl sancısı hepsi bir arada ha bir de valizler :KK14:
Hoşgeldin evine ☺️☺️
KV macerası bitti 🙈

Bende senin gibiyim bugün yağmurluydu soğuktu oğlumu alıp dışarı çıkamadığım için Challenge kaldı gerçi evde ebelemece kovalamaca oynadık hattı sayılır bir adım olmuş 🤭🤭
Akşam 10 gibi uyur o yattıktan sonrada kondisyon bisikletine binerim çok özledim canım bisikletimi🤭🤭 iyi ki almışım evine spor aleti alanlar genelde 1 2 ay sonra pişman olurlar ama benim 4 yıl oldu hep iyi ki almışım diyorum o olmasaydı şimdi kilom *2 olurdu 🤫
Ben hiç diyemedim onu ya. Yıllarca durdu eliptik sonunda sattım 😂 Yaşasın leslie diyorum ben de. Allahtan onu hiç sıkılmadan yapıyorum 🏃‍♀️

Ben hiç diyemedim onu ya. Yıllarca durdu eliptik sonunda sattım 😂 Yaşasın leslie diyorum ben de. Allahtan onu hiç sıkılmadan yapıyorum 🏃‍♀️
Belki kişisel özelliktir 🤭 eşimde kullanıyor ilerde büyük balkonlu bir ev alırsak orayı cam balkonla kapatıp spor salonu giib yapalım diyoruz bisiklet + koşu bandı yeter ağırlıklar pilates aletleri vs var zatenn stor perde ile kapattık mı oh mis 🤭

GÜNAYDIN DÜN BİRKAÇ DEFA GİRMEYİ DENEDİM ÇALIŞMA OLDUĞU İÇİ YAZAMADIM DÜNKÜ MENÜM ;
Sabah
9 adet siyah zeytin ve misket peynir 3 dilim ekmek ve şekeriz çay

öğlen
KIYMALI KARNABAHAR
PATATESLİ KOL BÖREĞİ
AKDENİZ SALATA ve 150 gr yoğurt
30 dk tempolu yürüyüş
akşam
saat 16:20 de 1 poğaça 5-6 adet fındırk ve çay

günboyu 2,5lt limonlu su
ortim ne ettin kol böregi, pogaca falan gözlerim yanlis mi görùyor 😳😳😳

Sabah
2 biskuvi

Ögle
1 kebap porsiyon
Salata
Cacik

Su : 1.5 lt
Mehfam Mehfam
Kahvaltı yapma imkânın olmadı galiba afiyet olsun az olduğu için kebap göze batmıyor :)
Bugün menüm
Kahvaltı 2 yumurtalı beyaz peynirli omlet,domates salatalık maydanoz haşhaş ezmesi yeşil zeytin yeşil çay
Ara türk kahvesi şekersiz üzümlü bitter çoklıt
2.öğün palamut buğulama salata
Ara türk kahvesi fındık
3 lt su
15 dk leslie,6000 adım
@Pain Killer
Afiyet olsun güzel canım ✌️ üzümlü bitter çikolata ölçüler dahilinde mi :)
Sabah
Simit
Peynir
Çay
Yeşillik domates

Öğle
Yok

Akşam
Balık
Salata
1 kk helva

5300 adim
Simit ne kadar yedin canım tam mıydı ? Diyette en fazla çeyrek veriyorlar susam ekstra kaloriymiş 😐 afiyet olsun ✌️
Menüm
13.30: Sütlü Türk kahvesi(200ml), yarım avuç çiğ kabak çekirdeği(kendim kuruttum)
17.00: bir dolu tabak patlıcan yemeği(bir kaşık zeytin yağı ile düdüklüde pişti), 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, bir avuç üzüm, çeyrek armut.
Bitki çayı: 1 Zencefilli limonlu Yeşil çay, 1 rezene çayı
Su: 2,4 lt (3 e tamamlarım)
Ve spor
Acıkırsam 1 sütlü kahve içerim.
@kirmizigitar
Gayet iyi canım afiyet olsun ✌️
iyi aksamlar kizlar
kahvalti 8 de peynirli omlet, 5 siyah zeytin, kahve
öglen 1 de tavuk suyuna sehriye corbasi, bir kücük lavas
aksam 6 da iki parca et, salata, bir dilim kavun

yürüyüs kaptanda

Cherry Mom Cherry Mom