• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canim gayet iyi duruyosun bence o zaman ben de 61 olarak guncelleyim beynimde 😂😂
Ama bi 3-4 kilo daha verirsen daş olun daş 🙃💞
Ay ben şu kilo mu bir koruyayımda 🙈 valla öyle zormuş ki 🤨 Allah'tan devamlı tartılıyorum ve Allah'tan oğlum var 🤣 bisiklet peşinde koştur evde yakalamaç flan hareket eksik olmuyor

Kışın iyice üstüne düşmem lazım dışarıya çıkmalar azalacağı için risk artıyor 🙈 ama amacım benimde 55 🤩

Canım iyiki gittin doktora. Hem içşn rahat eder hem de bir eksiklik varsa takviye alırsın.
Benim de evim biraz şehir dışında. Biraz da küçük. Hep taşınalım diyordum ama bu pandemi de şükrettim. Çünkü sitenin içi geniş yeşillik ve bir sürü park var. Marketi de var. Çocuktan sonra anladım ki evin içi değil dışı önemli. Eşimin işine çok uzak ama sırf site imkanlarından dolayı katlanıyoruz. İnşallah şöyle çevresi çocuk için uygun bir yere geçebilirsin. Nasip belli mi olur.
doktora iyi ki gitmisim, tahlilleri online takip ediyorum cikmis bazilari kotu kolestrol almis basini gitmis...

istanbulsa beni en korkutan deprem meselesi aslinda, depreme dayaniksiz ve eski yapilardan korkuyorum, yeni yapilarin fiyatlari malum, evin ici halledilebilir bisey aslinda, 20-30 binlira harcasan yenilersin nolcak ki, ama iste depreme dayanikliligi vs de var isin icinde. eski evleri o yuzden kafadan eledim acikcasi...

kismet tabi, pandemi cikmamis olsaydi suan hayatim bambaska olacakti, pandemi bizi maddi olarak cok buyuk yikima ugratti nerdeyse %50 bir dusus yasadik.... ve pandemi bitmeden de toparlanmaz muhtrmelen... allah hepimizin yardimcisi olsun bu gunumuze sukur diyelim ne yapalim

doktora iyi ki gitmisim, tahlilleri online takip ediyorum cikmis bazilari kotu kolestrol almis basini gitmis...

istanbulsa beni en korkutan deprem meselesi aslinda, depreme dayaniksiz ve eski yapilardan korkuyorum, yeni yapilarin fiyatlari malum, evin ici halledilebilir bisey aslinda, 20-30 binlira harcasan yenilersin nolcak ki, ama iste depreme dayanikliligi vs de var isin icinde. eski evleri o yuzden kafadan eledim acikcasi...

kismet tabi, pandemi cikmamis olsaydi suan hayatim bambaska olacakti, pandemi bizi maddi olarak cok buyuk yikima ugratti nerdeyse %50 bir dusus yasadik.... ve pandemi bitmeden de toparlanmaz muhtrmelen... allah hepimizin yardimcisi olsun bu gunumuze sukur diyelim ne yapalim
Kolesterollük birşey de yemiyorsun aslında çok garip şaşırdım 🙄 iyiki ertelemedin dediğin gibi canım

Canımm fotodaki sen misinnn 🙄 zayıf duruyorsunn 🤩🤩 ama gaza gelip diyeti bırakma 🙈🤭🤭🤭
Evet canım benim. Tabi yandan olunca daha ince çıkmışım ama ben kilomu pek belli etmiyorum gerçekten. İçime içime alıyorum kiloları galiba 😂😂 Diyetisyen bile şaşırmıştı kiloma. O yüzden 65 te kalabilsem bana yeter. Fazlasında gözüm yok valla😂
Yok ben daha çok gaza geliyorum zayıf duruyorsun dendikçe😂😂

Artı görümcemin çocuğu 17 yaşında antalyada cafede garsonluk yapıyor off hiç istemiyorum gelmesini geç adam maske bile takmıyor doğru düzgün hayat ona güzel akıl bir karış havada
Off aman dikkat edin desem de Allah korusun inşallah. İyice arttı vakalar☹️

Sorma etsek ne kadar edeceğiz aynı evde gelme denmiyor e 2 sene oldu gelmediler de zaten görümcemi severim ama keşke düşünse Biraz :(
Oğlu biraz arıza orda tek bırakamıyor mecbur o da gelecek 🤷
Off aman dikkat edin desem de Allah korusun inşallah. İyice arttı vakalar☹️

Back
X