- 23 Mart 2016
- 30.145
- 90.789
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #375.481
Yok 57 de doğrusun canım iyi oluruzKilo da olunca dev gibi cikmisimdir fotoda canimidealimiz kac sence boyumuza gore?

Ben şuan 61 im zayıf durmuyorum orta seviye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok 57 de doğrusun canım iyi oluruzKilo da olunca dev gibi cikmisimdir fotoda canimidealimiz kac sence boyumuza gore?
Teşekkür ederim canım. Gerçi o da çok insafsız bir aralık veriyorCanim isminin ustune tiklayinca hesap detaylari var orda boy kilo baslangic vs bilgilerini dolduruyosun otomatik geliyo![]()
Yok canim gayet iyi duruyosun bence o zaman ben de 61 olarak guncelleyim beynimdeYok 57 de doğrusun canım iyi oluruz
Ben şuan 61 im zayıf durmuyorum orta seviye![]()
Ay ben şu kilo mu bir koruyayımdaYok canim gayet iyi duruyosun bence o zaman ben de 61 olarak guncelleyim beynimde
Ama bi 3-4 kilo daha verirsen daş olun daş![]()
Canımm fotodaki sen misinnnTeşekkür ederim canım. Gerçi o da çok insafsız bir aralık veriyorBi bakayım yine de.
doktora iyi ki gitmisim, tahlilleri online takip ediyorum cikmis bazilari kotu kolestrol almis basini gitmis...Canım iyiki gittin doktora. Hem içşn rahat eder hem de bir eksiklik varsa takviye alırsın.
Benim de evim biraz şehir dışında. Biraz da küçük. Hep taşınalım diyordum ama bu pandemi de şükrettim. Çünkü sitenin içi geniş yeşillik ve bir sürü park var. Marketi de var. Çocuktan sonra anladım ki evin içi değil dışı önemli. Eşimin işine çok uzak ama sırf site imkanlarından dolayı katlanıyoruz. İnşallah şöyle çevresi çocuk için uygun bir yere geçebilirsin. Nasip belli mi olur.
sagol tatlim sirazeyi kaydirmisiz
Geçecek inşallah. Çok yoğunsun bildiğim kadarı ile. Az da yiyorsun. Hem uykusuz da kalıyorsan vücut da isyan ediyor belki. Biraz daha iyi bak kendinesagol tatlim sirazeyi kaydirmisiz![]()
Kolesterollük birşey de yemiyorsun aslında çok garip şaşırdımdoktora iyi ki gitmisim, tahlilleri online takip ediyorum cikmis bazilari kotu kolestrol almis basini gitmis...
istanbulsa beni en korkutan deprem meselesi aslinda, depreme dayaniksiz ve eski yapilardan korkuyorum, yeni yapilarin fiyatlari malum, evin ici halledilebilir bisey aslinda, 20-30 binlira harcasan yenilersin nolcak ki, ama iste depreme dayanikliligi vs de var isin icinde. eski evleri o yuzden kafadan eledim acikcasi...
kismet tabi, pandemi cikmamis olsaydi suan hayatim bambaska olacakti, pandemi bizi maddi olarak cok buyuk yikima ugratti nerdeyse %50 bir dusus yasadik.... ve pandemi bitmeden de toparlanmaz muhtrmelen... allah hepimizin yardimcisi olsun bu gunumuze sukur diyelim ne yapalim
Yarın canımCherry Mom gitti mi misafirin?
Çok titizdi demi k. ValidenYarın canım
Çok yoruldum ya habire temizlik yemek modundayımişin kötüsü oğlanın doğum günü 1 ay sonra aynı şeyler + görümce eş çocuklarıyla tekrar yaşanacak düşünüyorum kara kara
Evet canım benim. Tabi yandan olunca daha ince çıkmışım ama ben kilomu pek belli etmiyorum gerçekten. İçime içime alıyorum kiloları galibaCanımm fotodaki sen misinnnzayıf duruyorsunn
ama gaza gelip diyeti bırakma
![]()
Evet huylu her yeri inceliyor geriyor beniÇok titizdi demi k. Validen![]()
Off aman dikkat edin desem de Allah korusun inşallah. İyice arttı vakalarArtı görümcemin çocuğu 17 yaşında antalyada cafede garsonluk yapıyor off hiç istemiyorum gelmesini geç adam maske bile takmıyor doğru düzgün hayat ona güzel akıl bir karış havada
OoooEvet huylu her yeri inceliyor geriyor beni
İki dakika oturuyorum bugün evi süpürmeyecek miyiz diyorkendi süpürüyor sanki
![]()
55 yaşında dinçtir koca fındık tarlasını halletti geldi :))Oooogenç mi
Off aman dikkat edin desem de Allah korusun inşallah. İyice arttı vakalar![]()