• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım inşallah kontrat devrediyordur ama mantıken devretmesi lazım. Ayrıca ev satılacaksa önce kiracıya teklif edilir. Nasıl bir ev sahibiymiş öyle☹️
Yok hic söylemedi yani iki gün önce mesaj attım onumuzdeki ayın kirasını ödediğime dair makbuzu. O zaman bile bişey demedi. Bilemiyorum az dusunse keske.

Uzuldum ya ayip yaptigi. O zaman vermeseymis kiraya madem satacakmis. Cikmaniz gerekiyor diye biliyorum ben malesef.
İhtar çekerse altı ay sürem oluyor yasal olarak. Onda da başka evim yok bulamadım vs ispat etmesi gerekiyormuş.
ise neden insanları zora sokmuş 🙄 inşallah kolayca halledilir de daha çok yıpranmazsın.

Umarim öder. Sen de kendine daha güzel bir ev bulursun insallah.
Sağolun arkadaşlar. İnşallah bir çözüm yolu bulunacak bakalım.

Çok tesekkurler :KK43: Yanarım da o alev alev yanan Adana sıcağında hem evi bulup hem o abonelikleri açtırırken yaşadığım sıkıntılara yanarım. Tam artık bişeyler oturdu evi şöyle bir güzelleştireyim vs diye düşünürken ev sahibinin yaptığına bak. Sahibinden de bakıyorum bulunduğum yer cıvarında çok düzgün ev görünmüyor ya da fiyatı çok fazla. Fazla uzaklara da bakamıyorum çünkü ulaşım sorun olacak bakalım hayırlısı.
Peki bunu neden yaptı 2 ay gibi bi süre çok kısa, ani bi önemli ihtiyaç cikmadiysa tam tazminatlik tasinma masrafını o eski sahibine ilet bence sinir oldum buradan daha.

mavimli mavimli naberr yeni orttiiim :KK19: o diyetisyene baktım instagramdan ama hep sağlıklı tarif filan var, klasik ramazan sofralarına kalbime incek anlatırken filan demiş :) sosis ve şarap veren o mu gerçekten şaşırdım cnm :KK8:
Evet evet ta kendisi 🤭 ama kisiye göre yapiyor menüyü 😉 kadina da yazik bana catti 😂 üstelik istanbulda hic sosis yemezdim burda o kadar cok ki alistik resmen 🙄
Tatliyi hic tasvip etmiyor ölcem ben 😵
Zaten burdaki yemek düzenim beni mahvetti. Tatlilar, saraplar, sosisler 🤯 ne fena 😔
Bak aciktim süt ictim simdi. Buna da sükür. Sen napiyosun ortim?

Iyi aksamlar kizlar
Kahvalti 9da bir dilim krem peynirli ekmek, 5-6 siyah zeytin, kahve
Oglen 1 de kiymali türlü, bir parca köy tavugu
Aksam 5 te lor peynirli salata, yarim muz, bit mandalina

Az da yurudum kaptanda
Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
cnm menü güzel,dengeli bence ;) zaten diyetisyen varsa bişey demek düşmez sanırım :KK15:

Evet evet ta kendisi 🤭 ama kisiye göre yapiyor menüyü 😉 kadina da yazik bana catti 😂 üstelik istanbulda hic sosis yemezdim burda o kadar cok ki alistik resmen 🙄
Tatliyi hic tasvip etmiyor ölcem ben 😵
Zaten burdaki yemek düzenim beni mahvetti. Tatlilar, saraplar, sosisler 🤯 ne fena 😔
Bak aciktim süt ictim simdi. Buna da sükür. Sen napiyosun ortim?
Tatlı haftada 1-2 mi verdi ortim?
sosislerin eti bol olanlarından alsan bari hai daha kahverengi olan
Afiyet olsun :)

Hiiii 👋

Ilık su
Haşlanmış yumurta, bazlama tosttan 2 üçgen dilim ( beyaz peynir ve sucuk ), zeytin, 1 tk cemen, ceviz

Öğle: zerdecalli ve keten tohumlu yoğurt

Akşam 19:30 : 3 küçük boy biber dolması ( sütlü göce ve pirinçli yarı yarıya )+ yoğurt

*Lifalif bar yicigiim

Su: 1.5 lt.
Spor walk olamıyor kocam evde olmadıkça 🙄

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Güzel menü ortim. Yürüyüş de olaydı süper olurdu.💞 Bu arada gramı gramına aynı kiloda başlamışız. 😎

mavimli mavimli naberr yeni orttiiim :KK19: o diyetisyene baktım instagramdan ama hep sağlıklı tarif filan var, klasik ramazan sofralarına kalbime incek anlatırken filan demiş :) sosis ve şarap veren o mu gerçekten şaşırdım cnm :KK8:
Merak ettim şimdi. Kimmiş ki bu diyetisyen 🤔

Ah kuzu es kazaa iyiki geçen hafta listeye almamışz seni 🙈 böyle tatil evden uzaklaşma durumlarında önceden bilgi verinki aksiyon alabilelim.

Şimdi evinde misin annemde mi? Tartılma imkanın var mı .Şundan soruyorum haftaya listeye almak istersem dünün kilosundan hesaplanacaktı ya şimdi ortada kilo yok 🙈 bu haftada alamayacak gibi duruyorum 🙈
Hala annemdeyim canim sen bu hafta da alma listeye risk almayalım ama ben dikkat edecem tabi 😐bide hava degisiminden kabızlık sikintisi da yaşıyorum o yizden kilomun fazla cikmasi normal 😑

Güzel menü ortim. Yürüyüş de olaydı süper olurdu.💞 Bu arada gramı gramına aynı kiloda başlamışız. 😎

Evet hatta 79.4 tüm ilk kendim başladığımda burayla 2.5 ay oldu. Yürüyüş çok istedim ama eşim akşamcı sabahçı olacak artık her akşam beni sporda görebilirsiniz:spor:

Back
X