- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #377.481
Kim gelmiş ki acabaDönecek ama dönemedi henüz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim gelmiş ki acabaDönecek ama dönemedi henüz![]()
Dönünce hemen frenli yorum artik. O kadr emek harcadık aç kaldık oturmadan atmam lazım akillandik artıkEvet çok uzun oldu kim olsa kilo alırdı birşey diyemiyorumama onca emek ya
sen dikkat et yinede ölçülü ol canım
ben ucuna yetistim senin hala buralardayim:) sen ne zaman donuyosun
Evet canım yeni kilo hızlıca gider eminim sen yinede yolunu uzatacak şeyler yapmaDönünce hemen frenli yorum artik. O kadr emek harcadık aç kaldık oturmadan atmam lazım akillandik artık
3 tabak yedin yani tamamzencefil zerdecal karabiber yulafli yogurt 2 kasik
3_4 tane minik cekirdekli galete
aksam bir kucuk etli biber dolmasi 1 kasik yogurtEki Görüntüle 2715974 Eki Görüntüle 2715974 Eki Görüntüle 2715974
1.5 litre su
spor cok yok 10 dk kadar evde kostum sadece
Kız öyle deme ne sancılı persembeler geçirdik biz beraber ne ödemli cuma sabahlarina uyandik. Tartı öncesi azmi kabak yedik nasıl unutursun o günlerimiziKim gelmiş ki acabasanki tanıyacak gibiyim
![]()
Doğru denk gelmiştiniz sizben ucuna yetistim senin hala buralardayim:) sen ne zaman donuyosun
O perşembeler yine bekliyor bizi üzülmeKız öyle deme ne sancılı persembeler geçirdik biz beraber ne ödemli cuma sabahlarina uyandik. Tartı öncesi azmi kabak yedik nasıl unutursun o günlerimizi
3 tabak yedin yani tamam![]()
Sende mi böyle düşündüydünortağım benim konuyuda nasıl aynı anlarız
![]()
Ooo maşallah sonunuda görürsün en kısa zamanda inşallahben ucuna yetistim senin hala buralardayim:) sen ne zaman donuyosun
Perşembe akşamı ekibimi germe pamuk gibilerKız öyle deme ne sancılı persembeler geçirdik biz beraber ne ödemli cuma sabahlarina uyandik. Tartı öncesi azmi kabak yedik nasıl unutursun o günlerimizi
Allah seni inandirsin bende beraber verelim diye aldım 1 kaç kaç kaç kaç kiloO perşembeler yine bekliyor bizi üzülmeÇabuk gel bak bende kilo aldım. Seni bekliyorum vermek için. Değilse çoktan verirdim biliyosun
![]()
Herkes 2 haftaya mezun olmaya baksın kızlarOoo maşallah sonunuda görürsün en kısa zamanda inşallahbeni döndü sayın zrtik 2 hafta sonra evdeyim. Sonra aktif olarak aranizdayim
Eee üzüm üzüme baka bakaDüşündüm yazdım paylaştım![]()
Gerilimsjz Perşembe mi olur hiç ya.Perşembe akşamı ekibimi germe pamuk gibiler![]()
Bende aldım öyle bişiler işte. Eşitleriz beraberAllah seni inandirsin bende beraber verelim diye aldım 1 kaç kaç kaç kaç kilo
Sen yoksun diye Patateslerede küstüm zaten. Aramız pek iyi değil. Sen gelince onlarla da barışırız hem