• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tebrikler canım gayet güzel :nazar:

tebrikler mahicim gene seni göremediğimiz bir hafta oldu ama iyi gidiyorsun maşallah :KK200:

tebrikler canım yürüyüşlerin faydası :KK54:

kuzum seni canı gönülden tebrik ediyorum zor ev şartlarına rağmen harika sonuç haftaya 5li rakamlar gelecek :KK36:

canım gözüm gönlüm açıldı maşallah sana ya
hiç korku olmasın verdin gitti bu kiloları haftaya yavaşlar ama gene gider sen başarabiliyorsun inan buna :KK36:
Sagol canim.
Bu hafta daha sık girmeye calisicam.
Butun gun yoğun geçiyor akşamda kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum iste.

Ay çoğunu okuyamadım,çok yazmışsınız.😋
kirmizigitar kirmizigitar ortağım önce seni sonra diğer arkadaşları tebrik ediyorum. Azmin zaferi bu 🏆🏆
Colombre başlangıç 60.1
Şu an. 58.9
Giden. 1.2 kg
harikasin ortim 🤩🤩🤩
Güzel bir kahvalti hazırlayacağım kendime. 8 aydır ilk defa herkes işte ve okulda,evde yalnızım. Bir garip geldi. Alışmışım çocukları evde görmeye. 😌
yalniz olmak iyidir arada ya, ah ara sira bende yapabilsem🤣🤣🤣🤣 afiyet olsun simdiden sana

benim en büyük ödülüm ilk aşamada 8li rakamları görmek olacak 15 yıldır hatırlamıom :KK70:
kaçamak değil de bugün diyetisyenle görüşmem var hocam bi et verin artık dicem :kk77:
Ben de altıları görünce Bi kurban falan mı kessem diyorum 😂😂 ama benim biraz geriye çekmem lazım çünkü 69 lardan yukarılara uçmuşluğum vaki ☹️

Ben de altıları görünce Bi kurban falan mı kessem diyorum 😂😂 ama benim biraz geriye çekmem lazım çünkü 69 lardan yukarılara uçmuşluğum vaki ☹️
canım ne kaldı ki altılara geçmiş olumsuz deneyimlerini unut neler başarabildiğine odaklan bence ya yüzdesi en yüksek sensin ama şu korku da sende var kuzum üzme bizi sen başarırsın 65-60-55 neyi istersen başaracağına ben inandım :KK19:

Geçen cuma 68.4
Bugün 67.5
Fark -900 Gr

Eklentiler

• IMG_20201106_105259_8.webp
    IMG_20201106_105259_8.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 18
canım ne kaldı ki altılara geçmiş olumsuz deneyimlerini unut neler başarabildiğine odaklan bence ya yüzdesi en yüksek sensin ama şu korku da sende var kuzum üzme bizi sen başarırsın 65-60-55 neyi istersen başaracağına ben inandım :KK19:
zayıf kalmayı uzun süredir başaramıyorum canım. Verdiklerimi toplasan şu an eksi kilolara olurdum 😂 O yüzden haklısın gerçekten de bir korkum var ama bu sefer farklı olacağına da inanıyorum açıkçası. İnşallah kalıcı olacak bu sefer💞

Back
X