Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

busecim ben kullandım yarım paket filan ama bıraktım bırakmamın sebebide artık kendi başıma yapabileceğime inandığım için..

su içme isteği uyandırıyor ve tatlı isteğini kesiyor fakat sen iştahım kesilsin tatlı istemiyeyim dersen gnc krom kullanmıştım çok daha etkiliydi söyleyeyim.. elma kromun kilo kaybına sen gayret etmeden etkisi yok gibi... kullananlarda zaten zayıflatacağını beklediler hayal kırıklığına uğradılar...

sen amacını söyle ona göre yardımcı olayım...

reyhan abla bende sporda yapıyorum streching, her gittiğimiz gün yarım saat buna ayırıyoruz ama en son yani spor adına ne yaptıysak hepsi bitince gevşeme kısmıyla birleştiriyor hoca...

oy kalisim ne hareket onlar öyle
bende bel fıtığı var yaptımmı kasılır kalırım herhalde.:))) ne güsel sağlamken yapın bunları..

ne sağlamı gülüm ya benim hem boyunda düzleşme var hemde bel fıtığım var 3 yerden desem :)) ama kilo verince tüm bel ağrılarım geçti bu hareketlerin hiç birinde etkilenmiyorum desem inanmazsın sanırım bana...

kalisim valla gözüm korktu görünce çünkü vizon sehpayı yerine koyarken bile belim tutulmuştu. ama yinede dikkat et ani hareketlerde tutuluyor.
alışmıştır vücudun şimdi senin. sevindim ağrılarının geçmesine. belki verince benimde geçer.

hiç şüphen olmasın gülüm kilo düşünce ağrılarda bitiyor ama birde nemli havada olmamamında etkisi yok değil bel ağrımın hafiflemesinde.. deniz olan yerde daha etkili ağrı hissediliyor fakat denizi görmek için değer yahu :)

ben kaçtım canlarım şu ana kadar olan işlerimi hallettim akşam gelirim sanırım çünkü eşimin italyadan ve istanbuldan misafirleri gelecek dışarıdalar... aksilik olmazsa bende buraya gelirim öpüyorum hepinizi.....

kızlar resmimi gördünüz burda en zayıf halim bu 2006 ekimde eski eşimle olan evimde bu uyguladığım diyet sayesinde 44 bedene düşmüştüm.ve bu resim o evde çekildiğim son resim oldu 2006 kasımda ayrılma kararı almıştık. şimdi bu kiloma inmeye çalışacağım bu pantalonumu çok severdim hala duruyo giymek için sabırsızlanıyorum.

Selam canlarım nasılsınız ben bugun 30 dk yürüdüm çocuklar gibide şenim daha önceki depresif halimdn çıktım şükür bugun yeme düzenimide toparladım bozmadım antrönerle konuştum haftada üçgün step yapacam dün başlamıştım yarın vede cumartesiyle tamamlıcaz inşlh bu aradada hava güzel oldukça yüriyeceğim ohh bee işte böyle hadi öpüldünüz.bu arada busede gerçekten sevindiriyor beni onda bir kararlık görüyorum sanırım kendi haline bırakmak işe yaradı umarım daha iyi olur bu hafta hiç aksatmazsa kesin 1 lik onda çünkü daha önce 1 hafta bozmadan yaptığında 4 kilo vermişti ona inanaıyorum

hadi inşallah mehalim buse bizi sevindirsin bu hafta
ben de bu hafta iyi götürüyorum inşallah ben de kilo vermiş çıkıcam tartıda bu hafta dereceye zor girerim ama usul yaval gidenlerde olurum sanırım

bugün canım çok sıkkın yarın duruşma var bakalım bu sefer nolcak ne kadar uzarsa kardır diyor karşı taraf zaman uzarsa beni barışmaya ikna edebileceğini zannediyor ama yanılıyor bunu ona yarın ispatlıycam görecek o da ne kadar kararlı olduğumu

emelcim allah kolaylık versin yarın. inşallah iyi geçer senin için. sen bütün içindekileri söyle cnm

öyle yapıcam gülcüm hayırlısı artık sonsuza kadar sürdüremez nasıl olsa bu işin de bir sonu var zamanı var nasıl olsa
keyfinizi kaçırmıyım da gidip yediklerini yazanların listelerini bir kontrol ediyim ben de yazıyorum wordde bekliyor pazartesi toptan ekliycem

bazı yerleri mora boyadım oralarda problem var anlamında
niye kahve yarım fincan anlamadım ikisibir arada kaç kalori bilmiyorum bakarmısın paketine
kızartma- karnıyarık- profiterol- yaş pasta- yağlı galeta hepsi aynı haftada olmasa iyi olurmuş yani
bir de bu yumurta salatası kaç tane yumurtadan oluşuyor
eğer salatada yağ oluyorsa başka öyündeki yağdan eksiltmelisin

listedeki en güzel olay ne biliyormusun
kuru üzüm ve sandviç olayı ayrı zamanlarda ve akşam yemeğinde seni frenleyen bir uygulama tebrikler

yasaklar listesine daha çok dikkat edersen çok iyi sonuçlar alabilirsin

iyi akşamlar .....
gelemiyom kusura bakmayın pek girmiyorum bu ara nete ....
umarın iyisinizdir .......sevgiler....

mehalim bu senin liste ha canım ben seninden baya fazla yiyyorum galiba ......hımmmmmm...

ay bende haftalık liste veryimde benide hızaya sokun ya valla utandın şimdi kendimden .....

ablacım protein grubun çok fazla kaçmış ve malesef kolestrol ve yağ oranları yüksek şeyler hepsi
sucuk yumurta yasak mesela

ara öyünleri atlama bu hafta lütfen dikkat et listenin tamamını yazarmısın lütfen ben nereye kaydettiğimi bulamadım çünkü oradan oranları kontrol edebiliyim
bir de biraz daha süt iç lütfen yatmadan 1 saat kadar önce mesela kemiklerin için gerekli

ay bende haftalık liste veryimde benide hızaya sokun ya valla utandın şimdi kendimden .....

ver canım sen de ver ama baştan söyliyim geç cevap yazabiliyorum anında görüntü eskidendi şimdi fırsat oldukça arık idare etcen eli mahkum

zenancım ara öyün yapman güzel ama ceviz ve bademin karşılığı yağ demek onun için daha dikkatli kullan 2 ceviz 1 tatlıkaşığı yağ ediyor
pizza da ne olaki 1 dilim pizza 3 dilim ekmek 90 gr et grubu ve 1 tatlı kaşığı ya demek
krem peynir kullanma lütfen yağ oranı çok yüksek az yağlı beyaz peynir tercih et
tebrikler bu kadar misafire yine iyi götürmüşsüngamyoncuiremsu

umutcum genel olarak iyi düzenin ama farkında olmadan sanrım karbonhidrat abartılı oranlara çıkmış canım lütfen dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…