• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Internetim bitmişti bugün yeniledim.
Aslinda menülerim guzeldi ama 3 ogun yedim o yuzden oldu her halde.
Kahvaltıyı hafif tutmaya calisicam artik.
Öyle mi ozaman sıkıntı yok
Kahvaltıyı hafif tutma canım tabi hamur tarzı yemiyorsan ..günün ilerleyen saatlerini hafif tutabilirsen daha iyi +100 çok bişey değil

Minimum 65le olabilirsin az kalmış yahu
Hayırdır 🤩🤩🤭🤭
10 kilodan sonra tosbik gibi oldum az önce kardeşim gene aradı hamburger getireyim mi dedi tabiki hayır dedim çok imtihanlardayım mezun olduğum günün ertesi günü ağır yaşamlar'daki gibi yiyeceğim :halay:ama onlar gibi olmicam :KK70:

İyi aksamlar arkadaslar ogleden sonra santiyedeydim hakedis kontrolum vardi daha yeni eve geldim aksam da kabul isleri icin diger bolgelerden arkadaslarimiz geldi onlarla yemege gitcez salata izgara tarzi yerim simdi de ona hazirlanicam gelince spor da yapicam :skandal:

Bugün menüm:
Kahvaltı trabzon hurmalı tarçınlı yulaf lapası
Ara türk kahvesi,2 ceviz
Öğlen tavuklu salata
Ara yeşil çay, elma
Akşam ayran, mercimekli salata
spor yok
3 lt su
Canım senin bu sabah lapalarına özeniyorum her seferinde. Yapayım diyorum sabaha ama sonra haşlanmış yumurtanın cazibesine kapılıyorum 😂

İyi aksamlar arkadaslar ogleden sonra santiyedeydim hakedis kontrolum vardi daha yeni eve geldim aksam da kabul isleri icin diger bolgelerden arkadaslarimiz geldi onlarla yemege gitcez salata izgara tarzi yerim simdi de ona hazirlanicam gelince spor da yapicam :skandal:
Kolay gelsin canım iyi eğlenceler. 💞

kizlar naber
ya size bir sorum var
elimde kilolarca kurufasulye var🤣 hicbirini de ben almadim ustelik🙄 bizim.evde kuru fasulye de aysa yilda bir yapilir (bugun de o ayda yilda bir gunden biri😝)

kurufasulyeyle piyaz ve kurufasulye yemeginden baska ne yapilir allah askina ya, nereye kullansam ben bunlari

kizlar naber
ya size bir sorum var
elimde kilolarca kurufasulye var🤣 hicbirini de ben almadim ustelik🙄 bizim.evde kuru fasulye de aysa yilda bir yapilir (bugun de o ayda yilda bir gunden biri😝)

kurufasulyeyle piyaz ve kurufasulye yemeginden baska ne yapilir allah askina ya, nereye kullansam ben bunlari
Başkada birşey olmaz ki 👀
Başkasına ver bari yapmıyorsanız biz çok severiz kışın favori yanına soğan 🤣

Back
X