- 23 Mart 2016
- 29.995
- 90.523
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #378.101
Selam canım sıkıldımSelammmm nasılsınız![]()

Sen nasılsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım sıkıldımSelammmm nasılsınız![]()
Öyle mi ozaman sıkıntı yokInternetim bitmişti bugün yeniledim.
Aslinda menülerim guzeldi ama 3 ogun yedim o yuzden oldu her halde.
Kahvaltıyı hafif tutmaya calisicam artik.
İyiyim bende ev işi ile uğraşıyorum. Şimdi de mutfağa gircem berbat haldeSelam canım sıkıldımyemek yapmam lazım son 1 saatte hazırlanıp pişecek
Sen nasılsın canım
Mehmet emre sıkıldıkça beni sıkıyorİyiyim bende ev işi ile uğraşıyorum. Şimdi de mutfağa gircem berbat haldekolay gelsin canım. Neden sıkıldın
Efsane geri dönüyor.Şimdi yuruyüşteyim. Aksamda 21.00 gibi lesli yapacağım. Uzun süredir sıkilaştıricı hareket yapmadim. Büyuk ihtimal bir yarım saatte onu yaparim
10 kilodan sonra tosbik gibi oldum az önce kardeşim gene aradı hamburger getireyim mi dedi tabiki hayır dedim çok imtihanlardayım mezun olduğum günün ertesi günü ağır yaşamlar'daki gibi yiyeceğimMinimum 65le olabilirsin az kalmış yahu
Hayırdır![]()
Canım senin bu sabah lapalarına özeniyorum her seferinde. Yapayım diyorum sabaha ama sonra haşlanmış yumurtanın cazibesine kapılıyorumBugün menüm:
Kahvaltı trabzon hurmalı tarçınlı yulaf lapası
Ara türk kahvesi,2 ceviz
Öğlen tavuklu salata
Ara yeşil çay, elma
Akşam ayran, mercimekli salata
spor yok
3 lt su
Kolay gelsin canım iyi eğlenceler.İyi aksamlar arkadaslar ogleden sonra santiyedeydim hakedis kontrolum vardi daha yeni eve geldim aksam da kabul isleri icin diger bolgelerden arkadaslarimiz geldi onlarla yemege gitcez salata izgara tarzi yerim simdi de ona hazirlanicam gelince spor da yapicam![]()
Aaa sen 6.takımda mısın canım
Şiştttt kimse duymasin 6.takimdan oldugumuAaa sen 6.takımda mısın canım![]()
Tamam hiç duymazlar. Bende demem zatenŞiştttt kimse duymasin 6.takimdan oldugumu![]()
Sen bunlardan bol bol ye ama bak yarışmalarda kazanmak için güçlü olman gerek
Başkada birşey olmaz kikizlar naber
ya size bir sorum var
elimde kilolarca kurufasulye varhicbirini de ben almadim ustelik
bizim.evde kuru fasulye de aysa yilda bir yapilir (bugun de o ayda yilda bir gunden biri
)
kurufasulyeyle piyaz ve kurufasulye yemeginden baska ne yapilir allah askina ya, nereye kullansam ben bunlari
Gördüm kiOnlar ne kiii bilmez benim kızlarım öyle şeyler
sana afiyet olsun Elifcim
günde 3 öğün ye aramızda
bak burda 6.takımdan kimse yok söylemeyiz
![]()
Tamda detoks öneriyordumm üstüne geldinGördüm ki![]()