• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@emmiş kaptanim.
Ben takımdan ayrılmak istiyorum adepte olamadım yapamiyorum.
Kuralara uyamıyorum.
Çok uzgunum.
Beni araniza alip şans verdiğiniz icin cok teşekkür ederim ama başaramadım.
Nedense hep ekibe tam adapte olacağına inanmıştım üzüldüm 😔 ama bu yolda zorlamak olmaz iş beyinde bitiyor sonuçta 😐yarışmadan ayrılınca 6 ay içinde yine takıma girebiliyorsun,hazır hissedersen yine bekleriz canım ❤️

Aslinda kurallar zorlayici degil canim hepimizin yogun gunleri oluyor ben de bu hafta isten basimi kaldiramadim ama arada selam vermeye geliyorum sabah ya da aksam.
Kilo verme yolundan ayrilmamani dilerim canin takimdan ayrilsan bile hakkinda hayirlisi olsun 💞
Değil mi bende öyle düşünüyorum çok çok yoğun bile olsam eğer gerçekten kilo vermeyi istiyorsam tuvalettede olsam girer bildirimlerimi yapardım. İş gerçekten kilo vermeye ne kadar odaklandığınla ilgili hayatındaki sıralaması ne ise buradada o kadar disiplinli olabiliyorsun.
Bazen geri dönüşler oldukça insanları çok mu strese sokuyoruz diyorum ama bu kadarda olmayınca olmuyor 😔

Ya yine başladınız benim duygularımla oynamaya Perşembe günü aktiviteniz oldu yeminle :KK53:
babamlar dondu ya annem de babam da agizlari acik kaldi yarin gitmis nerdeyse dediler. babam "aman diyim yine alma sakin koru kendini" dedi.

esim de cay bardagi gibi oldun diyo🤣🤣🤣🤣

babamlar dondu ya annem de babam da agizlari acik kaldi yarin gitmis nerdeyse dediler. babam "aman diyim yine alma sakin koru kendini" dedi.

esim de cay bardagi gibi oldun diyo🤣🤣🤣🤣
:cool: Ajda mı ince belli mi deseydin 🤣🤣
Tebrik ederim canım en güzeli böyle geribildirimler:21::21:

Değil mi bende öyle düşünüyorum çok çok yoğun bile olsam eğer gerçekten kilo vermeyi istiyorsam tuvalettede olsam girer bildirimlerimi yapardım. İş gerçekten kilo vermeye ne kadar odaklandığınla ilgili hayatındaki sıralaması ne ise buradada o kadar disiplinli olabiliyorsun.
Bazen geri dönüşler oldukça insanları çok mu strese sokuyoruz diyorum ama bu kadarda olmayınca olmuyor 😔
Haklisin canim gercekten hayatindaki sıralama ve motivasyonunla alakali.
Benim yurtdisi gorevim oluyordu yurtdisi diyince kulaga havali geldi Suriye gorevi diyim 😂 inan i sartlarda bile girdim bildirim yaptim sohbete katildim cunku o tartida 6li 5li rakamlari görmek su an hayatimdaki en buyuk amac.
İnsallah bu yolda olan kilosu sağlığını benim gibi cok etkileyen herkes full motive ve amac odaklı devam eder 💞

Deli oğlanın doğum günü var tutturdu pastada soyadım olacak diye 🙈 zaten iki isimli 🙈
Paw patrol pastası istedi onun logosu olacakmış:işsiz: tüm hayvanlar eksiksiz olacakmış 4 yaş yazacakmış 8 değilHoppa niye 8 yazdırcaksam :KK53: offf ne çok biliyorlar 🙈
Nice mutlu yaslari olsun oglusunun Cherry Mom Cherry Mom kaptanimcim :KK36: çocukların muhtesem isteklerine bayiliyorum yegenim de dogum gununde kral sakir ayakkabi istedi benden ilk defa oyle bir karakterin var oldugunu ogrendim 😂

Nice mutlu yaslari olsun oglusunun Cherry Mom Cherry Mom kaptanimcim :KK36: çocukların muhtesem isteklerine bayiliyorum yegenim de dogum gununde kral sakir ayakkabi istedi benden ilk defa oyle bir karakterin var oldugunu ogrendim 😂
Çok tesekkurler canım ♥️

Sorma sorma neler öğrendik nelerrr 🙈🙈sabah deliriyordum pasta şöyle olsun böyle olsun diye diye yedi beni 🤣🤣

Aslinda kurallar zorlayici degil canim hepimizin yogun gunleri oluyor ben de bu hafta isten basimi kaldiramadim ama arada selam vermeye geliyorum sabah ya da aksam.
Kilo verme yolundan ayrilmamani dilerim canin takimdan ayrilsan bile hakkinda hayirlisi olsun 💞
Ben yapamiyorum iste.
Iyi dileklerin için sagol.

Nedense hep ekibe tam adapte olacağına inanmıştım üzüldüm 😔 ama bu yolda zorlamak olmaz iş beyinde bitiyor sonuçta 😐yarışmadan ayrılınca 6 ay içinde yine takıma girebiliyorsun,hazır hissedersen yine bekleriz canım ❤️
Sagol canim denicem eger gercekten başlaya bilirsen gelirim belki her sey icin sagolun.

Back
X