- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #379.621
ay aysunum valla sporlar falan etkili oldu :))Çok iyiBugün cuma da değil nörüyooon almila
![]()
ne demek kuzumEvet bu filmi ben de çok severim ve içinde geçen bu repliği de tabi. Ama uzuun zaman sonra hatırlamak çok iyi geldi. Teşekkür ederim canım![]()

çok sağol canımcımYine muhteşem bir rakam pazartesi pazartesi![]()

kuzum +600 bişey değil halledeceksin inanıyorumEvet Almila dan sonra da benim muhteşem kilomla devam edelim.
Cuma :60.300
Bugün:60.900
Fark. : +600
cumaya hedefim 59.800 idi.
Hafta içini iyi değerlendirip bu hedefi yakalamak istiyorım.![]()

kaptanım çoook teşekkür ederim sizlerle beraber motivasyonum çok arttık hakkınızı ödeyemem bu başarıda yalnız değilimHarikasın canım maşallah yaa resmen gözlerimizin önünde yeniden biri olacaksın bizde buna şahit oluyoruz![]()

ayyy o da çok güzelmiş canım bayılırım böyle güzel motive edici sözlereBenim oğlan da bu ara arabalar filmine taktı. Orada da bir replik beni benden alıyor: Kaybetmekten korkma, deneme şansın olmamasından kork![]()
maşallah de kuzumSenin bu eksiler beni benden alıyor canım
Sanki ben eriyorum
Acaba benim o yüzden mi yavaş gidiyor. Beynim senin yerine verdiğini mi sanıyor![]()

aşk kuşum haftasonun güzeldi spor ödemi diye düşünüyorum çok sağol canımmBenim de kilom aynı cumayla.
gecen hafta spor yapmadım çok,dün zorlayınca ödem oldu sanırımCherry Mom kaptancım
Namaria cım çok tebrikler yolculuğa rağmen
![]()