• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi 🤩Bugün cuma da değil nörüyooon almila 🤭
ay aysunum valla sporlar falan etkili oldu :))
Evet bu filmi ben de çok severim ve içinde geçen bu repliği de tabi. Ama uzuun zaman sonra hatırlamak çok iyi geldi. Teşekkür ederim canım♥️🤗
ne demek kuzum :KK19:
Yine muhteşem bir rakam pazartesi pazartesi ♥️
çok sağol canımcım :KK33:
Evet Almila dan sonra da benim muhteşem kilomla devam edelim.
Cuma :60.300
Bugün:60.900
Fark. : +600

cumaya hedefim 59.800 idi.
Hafta içini iyi değerlendirip bu hedefi yakalamak istiyorım.💪💪
kuzum +600 bişey değil halledeceksin inanıyorum :KK36:
Harikasın canım maşallah yaa resmen gözlerimizin önünde yeniden biri olacaksın bizde buna şahit oluyoruz 🤩
kaptanım çoook teşekkür ederim sizlerle beraber motivasyonum çok arttık hakkınızı ödeyemem bu başarıda yalnız değilim :KK19:
Benim oğlan da bu ara arabalar filmine taktı. Orada da bir replik beni benden alıyor: Kaybetmekten korkma, deneme şansın olmamasından kork:KK36:
ayyy o da çok güzelmiş canım bayılırım böyle güzel motive edici sözlere
Senin bu eksiler beni benden alıyor canım 💞
Sanki ben eriyorum 😂
Acaba benim o yüzden mi yavaş gidiyor. Beynim senin yerine verdiğini mi sanıyor 😂😂😂
maşallah de kuzum :KK19: aslında şöyle bilinçaltın benim kilo verdiğime inandı :Dkendin için de inanırsan bu iş bitmiş demektir ki zaten çok iyi gidiyosun bence :anne:
Benim de kilom aynı cumayla.
gecen hafta spor yapmadım çok,dün zorlayınca ödem oldu sanırım Cherry Mom Cherry Mom kaptancım
Namaria Namaria cım çok tebrikler yolculuğa rağmen 😍
aşk kuşum haftasonun güzeldi spor ödemi diye düşünüyorum çok sağol canımm :KK200::KK19:

Kızlar selam
Kilom sabit
1 gram gitseydi bari. ☹️ Cumaya inşallah güzel bir eksi görürüm 🙏
Olsun canım cumaya kadar gider artı başlamıyoruz haftaya 🤗
Benim de kilom sabit
Güzel canım tebrikler
😔 ben dün çok kaçırınca yazmadım
Özür dilerim
Bu günde 700 artıdayım
Kaçamak olduğunda özellikle menü yazmalısın,yoksa bugün menü yazmayayım diye yedikçe yersin o sana özgürlük gibi gelir
Benim de kilom aynı cumayla.
gecen hafta spor yapmadım çok,dün zorlayınca ödem oldu sanırım Cherry Mom Cherry Mom kaptancım
Namaria Namaria cım çok tebrikler yolculuğa rağmen 😍
Muhtemelen canım bende sporun ertesi günü çok artı çıkardım
Eve geldim şükür cocuklarla minibüslerde 😅
Cuma: 67.9 dum
68.7 çıktı ( hafif kahvaltı 2 çay 1 kahve )
Hadi 300 çık
+500 Gr görünüyorgörüntüde hiç şişlik yok ödem gibi görünmeyeni de hallederiz
Cherry Mom Cherry Mom
Bugün güzel sporlar bekliyorm senden cezalarda ciddyimnn 👀
Selam kizlar cuma ile ayniyim. Bugün detoks yapacagim, diyetisyenimin verdigini.
Güzel canım hafta sonu zararsız geçmiş demek detoksuda akşam menüyle detaylı görürüz artık :)

Bugün
ay aysunum valla sporlar falan etkili oldu :))

ne demek kuzum :KK19:

çok sağol canımcım :KK33:

kuzum +600 bişey değil halledeceksin inanıyorum :KK36:

kaptanım çoook teşekkür ederim sizlerle beraber motivasyonum çok arttık hakkınızı ödeyemem bu başarıda yalnız değilim :KK19:

ayyy o da çok güzelmiş canım bayılırım böyle güzel motive edici sözlere

maşallah de kuzum :KK19: aslında şöyle bilinçaltın benim kilo verdiğime inandı :KK70:kendin için de inanırsan bu iş bitmiş demektir ki zaten çok iyi gidiyosun bence :anne:

aşk kuşum haftasonun güzeldi spor ödemi diye düşünüyorum çok sağol canımm :KK200::KK19:
Şükür canım gidiyor. Önemli olan da o. Haftalık dağılım dengesiz oluyor benim. Ama ben aylık olarak bakıyorum. O da gayet güzel :KK36:

inşallah rahat olur :KK43: tabiki paylaşırım bakalım süreç nasıl gidecek
Geçmiş olsun canım rahat geçer umarım bende de var bela sen anlat bize acılı mı acısız mı 🙈🤣
Benim dişler pandemide çıt çıt kırılmaya başladı sinirlrim bozuldu sonra şüphelendimde bir baktımki meğerse ben migren için epilepsi ilacı kullanıyorum o dişleri zatıflatıyormuş 😔 çok üzüldüm 1 yıl boyuncada kullanmam lazım 2 ucu .. değnek durumu ne yapacağımı bilemedim kullansam dert kullanmasam dert :(( dişler giidyor 4 ayda 4 diş kırıldı :(

Geçmiş olsun canım rahat geçer umarım bende de var bela sen anlat bize acılı mı acısız mı 🙈🤣
Benim dişler pandemide çıt çıt kırılmaya başladı sinirlrim bozuldu sonra şüphelendimde bir baktımki meğerse ben migren için epilepsi ilacı kullanıyorum o dişleri zatıflatıyormuş 😔 çok üzüldüm 1 yıl boyuncada kullanmam lazım 2 ucu .. değnek durumu ne yapacağımı bilemedim kullansam dert kullanmasam dert :KK43:( dişler giidyor 4 ayda 4 diş kırıldı :KK43:
Canım ablam yaptırdı geçen yıl. Çok zorlanmadı. Göründüğü kadar zor değil demişti.

Olsun canım cumaya kadar gider artı başlamıyoruz haftaya 🤗

Güzel canım tebrikler

Kaçamak olduğunda özellikle menü yazmalısın,yoksa bugün menü yazmayayım diye yedikçe yersin o sana özgürlük gibi gelir

Muhtemelen canım bende sporun ertesi günü çok artı çıkardım

Bugün güzel sporlar bekliyorm senden cezalarda ciddyimnn 👀

Güzel canım hafta sonu zararsız geçmiş demek detoksuda akşam menüyle detaylı görürüz artık :)
Bugün değil hala halsizim ama yarın yapacağım aklimda 😘

Kızlar size bir konuda danışayım hatta 2 konuda
1 buz lazer yaptıran var mı
2 pandemi varken yaptırmak akıl kârı mı 👀 her yerime elleyecek e gelip banyoda yapamayacağım hemen yasakmış herhalde lazer sonrası nolcak öyle 😔 ne dersiniz ??
Canim ben de dusunuyodum bu sene icin lazer polikistik over olunca maalesef tuy problemi de var yuzumde vs de agda kullanıyorum ama azalmadi hic 🤷
Pandemi dolayisiyla erteledim dedigin gibi hijyen noktasinda sıkıntı olabilir.

2 pandemi varken yaptırmak akıl kârı mı 👀 her yerime elleyecek e gelip banyoda yapamayacağım hemen yasakmış herhalde lazer sonrası nolcak öyle 😔 ne dersiniz ??
Ben de düşünüyorum ama pandemi dolayısıyla erteliyorum 🤷‍♀️

Bi de evde kendinin kullanabilecegi lazerler varmis falan ama ne kadar etkili bilmiyorum bilen varsa dinleyelim 🥰
Onunda yorumlarına baktım vazgeçtim canım 😔
Beyaz tenlerde ve sert tüylerde işe yarıyormuş
Ben buğday tenliyim ve sert değil tüyler muhtemelen çalışmayabilir gibi riske atamam 🤣
En yakın seneye kaldı bizim iş desene 😔 çok sıkıcı valla kadın olmak ne zor onca vakitsizlikte birde buna zaman harcıyoruz

Buz değil ama Alexandrite yaptırmıştım bekar iken ben memnunum
Ama şuan tehlikeli geliyor bana Esra kaptanim

Back
X