• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvalti 8 de yarim yumurta, bir dilim krem peynirli ekmek, 4 zeytin ve kahve
Ara kahve , ev keki
Öglen 3 de hamburger
Aksam bir bira
1 saat kadar yürüyüs yaptim.

Cook iyi geldi bugün coktandir diyetteyim yorulmusum.

Cherry Mom Cherry Mom
@reyyanK
Pain Killer Pain Killer
Afiyet olsun canim, yuruyus super olmus.♥️
Merhaba arkadaşlar,
sabah ip atladım,
Direnç bandı ile sırt çalıştım,
Agirliklarla sumo squat yaptım. Akşam üzeri yine tekrsrlayacagim.😊
Selam canim hos geldin, ne guzel erkenden halletmisin spor olayini. Toplamda ne kadar surdu tum spor?

dun gece ben bi fenalastim tam yatacaktim birden elim ayagim.uyustu gozlerim karardi kendimi odaya kadar goturdum ama o arayi hatirlamiuorum yataga yatmamla istifra etmem bir oldu yatak dosek herseyi perisan ettim gece gece.

sonra gecti dus filan aldim ayildim:) tansiyonum ya da sekerim dustu sanirim.

sabah tartida 58.8 geldim ah Cherry Mom Cherry Mom dun olaydi ne iyi olacakti🤣🤣🤣🤣

dun gece ben bi fenalastim tam yatacaktim birden elim ayagim.uyustu gozlerim karardi kendimi odaya kadar goturdum ama o arayi hatirlamiuorum yataga yatmamla istifra etmem bir oldu yatak dosek herseyi perisan ettim gece gece.

sabah tartida 58.8 geldim ah Cherry Mom Cherry Mom dun olaydi ne iyi olacakti🤣🤣🤣🤣
aa geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

aa geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
iyiyim ya aksam da anlik bisi oldu oncesinde hasta degildim hicbiyerim filan da agrimiyodu anlik bi goz kararmasi ve istifra oldu sadece cikarttigim gibi ayildim zaten. ama neden oldu bilmiyprum.tansiyonumu olcmeye calistim o an ama olcemedim rahatladiktan sonra olctum 11\7 di benim hep oyledir tansiyonum zaten. anlamadim yani. ama iyiyim baska bisi yok suan tarti disinda🤣

tünaydın canım ben de sanal marketten alışveriş yaptım yarın gelcek bakalım :)
evde bugünlük bir porsiyon sebzem var yeter :))
İyi yapmışsın canım o porsiyon bile yeter bir de yoğurt oh mis bende dün çıktım güya alışverişe ama akıl birakmadiklari için onları almadan geldim baba da çalışınca artık 🙄 kısır yaparım kendime çocuklara da makarna çorba tonbaligi felan. oglen de haşlama yumurta iyi gibi.

iyiyim ya aksam da anlik bisi oldu oncesinde hasta degildim hicbiyerim filan da agrimiyodu anlik bi goz kararmasi ve istifra oldu sadece cikarttigim gibi ayildim zaten. ama neden oldu bilmiyprum.tansiyonumu olcmeye calistim o an ama olcemedim rahatladiktan sonra olctum 11\7 di benim hep oyledir tansiyonum zaten. anlamadim yani. ama iyiyim baska bisi yok suan tarti disinda🤣
gçmiş olsun ortim dikkat et kendine :KK200:

İyi yapmışsın canım o porsiyon bile yeter bir de yoğurt oh mis bende dün çıktım güya alışverişe ama akıl birakmadiklari için onları almadan geldim baba da çalışınca artık 🙄 kısır yaparım kendime çocuklara da makarna çorba tonbaligi felan. oglen de haşlama yumurta iyi gibi.
aynen canım zaten dün menülerimizi biraz değiştirdik diyetisyenle biraz hafif geçicek ama yogurt yulaf vs var tokum gayet :))
kısır da güzel canım tok tutar

Canım geçmiş gitmiş olsun inşallah 💞

Gecmis olsun canim iyi misin simdi?

Ya sen deli misin ne kilosu 🙈🙈🙈
Tövbe estağfurullah okudum şimdi iyiymiişsin galiba çok geçmiş olsun 😔😔

Bu zmanda maske takmayanı yanıma yaklaştırmam şahsen eşin uyarmamış mı canım 😔
kuzu isyerinde her odada 2-3 kisi varlar esim bazen biz de cikariyoruz odamizda maskeyi biyiklarim aciyor artik diyo, arkadasinin odasina bisi sormak icin gitmis adamda o sirada maske takmiyomus tesaduf iste.

Back
X