- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #381.101
Tünaaydiin hanımlar
ne yicüük bugüüün hala düşünüyorum pisircek sebzem yok hayırlısı bakam malum yasak bı de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim, yuruyus super olmus.Kahvalti 8 de yarim yumurta, bir dilim krem peynirli ekmek, 4 zeytin ve kahve
Ara kahve , ev keki
Öglen 3 de hamburger
Aksam bir bira
1 saat kadar yürüyüs yaptim.
Cook iyi geldi bugün coktandir diyetteyim yorulmusum.
Cherry Mom
@reyyanK
Pain Killer
Selam canim hos geldin, ne guzel erkenden halletmisin spor olayini. Toplamda ne kadar surdu tum spor?Merhaba arkadaşlar,
sabah ip atladım,
Direnç bandı ile sırt çalıştım,
Agirliklarla sumo squat yaptım. Akşam üzeri yine tekrsrlayacagim.![]()
hoşgeldiniz oh valla miss verimli bir gün sizi bekliyor :))Merhaba arkadaşlar,
sabah ip atladım,
tünaydın canım ben de sanal marketten alışveriş yaptım yarın gelcek bakalım :)Tünaaydiin hanımlarne yicüük bugüüün hala düşünüyorum pisircek sebzem yok hayırlısı bakam malum yasak bı de
![]()
aa geçmiş olsun canım şimdi nasılsındun gece ben bi fenalastim tam yatacaktim birden elim ayagim.uyustu gozlerim karardi kendimi odaya kadar goturdum ama o arayi hatirlamiuorum yataga yatmamla istifra etmem bir oldu yatak dosek herseyi perisan ettim gece gece.
sonra gecti dus filan aldim ayildim:) tansiyonum ya da sekerim dustu sanirim.
sabah tartida 58.8 geldim ahCherry Mom dun olaydi ne iyi olacakti
![]()
iyiyim ya aksam da anlik bisi oldu oncesinde hasta degildim hicbiyerim filan da agrimiyodu anlik bi goz kararmasi ve istifra oldu sadece cikarttigim gibi ayildim zaten. ama neden oldu bilmiyprum.tansiyonumu olcmeye calistim o an ama olcemedim rahatladiktan sonra olctum 11\7 di benim hep oyledir tansiyonum zaten. anlamadim yani. ama iyiyim baska bisi yok suan tarti disindaaa geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
İyi yapmışsın canım o porsiyon bile yeter bir de yoğurt oh mis bende dün çıktım güya alışverişe ama akıl birakmadiklari için onları almadan geldim baba da çalışınca artıktünaydın canım ben de sanal marketten alışveriş yaptım yarın gelcek bakalım :)
evde bugünlük bir porsiyon sebzem var yeter :))
gçmiş olsun ortim dikkat et kendineiyiyim ya aksam da anlik bisi oldu oncesinde hasta degildim hicbiyerim filan da agrimiyodu anlik bi goz kararmasi ve istifra oldu sadece cikarttigim gibi ayildim zaten. ama neden oldu bilmiyprum.tansiyonumu olcmeye calistim o an ama olcemedim rahatladiktan sonra olctum 11\7 di benim hep oyledir tansiyonum zaten. anlamadim yani. ama iyiyim baska bisi yok suan tarti disinda![]()
aynen canım zaten dün menülerimizi biraz değiştirdik diyetisyenle biraz hafif geçicek ama yogurt yulaf vs var tokum gayet :))İyi yapmışsın canım o porsiyon bile yeter bir de yoğurt oh mis bende dün çıktım güya alışverişe ama akıl birakmadiklari için onları almadan geldim baba da çalışınca artıkkısır yaparım kendime çocuklara da makarna çorba tonbaligi felan. oglen de haşlama yumurta iyi gibi.
Canım geçmiş gitmiş olsun inşallahiyiyim ya aksam da anlik bisi oldu oncesinde hasta degildim hicbiyerim filan da agrimiyodu anlik bi goz kararmasi ve istifra oldu sadece cikarttigim gibi ayildim zaten. ama neden oldu bilmiyprum.tansiyonumu olcmeye calistim o an ama olcemedim rahatladiktan sonra olctum 11\7 di benim hep oyledir tansiyonum zaten. anlamadim yani. ama iyiyim baska bisi yok suan tarti disinda![]()
Gecmis olsun canim iyi misin simdi?iyiyim ya aksam da anlik bisi oldu oncesinde hasta degildim hicbiyerim filan da agrimiyodu anlik bi goz kararmasi ve istifra oldu sadece cikarttigim gibi ayildim zaten. ama neden oldu bilmiyprum.tansiyonumu olcmeye calistim o an ama olcemedim rahatladiktan sonra olctum 11\7 di benim hep oyledir tansiyonum zaten. anlamadim yani. ama iyiyim baska bisi yok suan tarti disinda![]()
Ya sen deli misin ne kilosudun gece ben bi fenalastim tam yatacaktim birden elim ayagim.uyustu gozlerim karardi kendimi odaya kadar goturdum ama o arayi hatirlamiuorum yataga yatmamla istifra etmem bir oldu yatak dosek herseyi perisan ettim gece gece.
sonra gecti dus filan aldim ayildim:) tansiyonum ya da sekerim dustu sanirim.
sabah tartida 58.8 geldim ahCherry Mom dun olaydi ne iyi olacakti
![]()
Bu zmanda maske takmayanı yanıma yaklaştırmam şahsen eşin uyarmamış mı canımesim yuksek temasli
adam maske takmiyomus
Merhaba arkadaşlar,
sabah ip atladım,
kuzu isyerinde her odada 2-3 kisi varlar esim bazen biz de cikariyoruz odamizda maskeyi biyiklarim aciyor artik diyo, arkadasinin odasina bisi sormak icin gitmis adamda o sirada maske takmiyomus tesaduf iste.Bu zmanda maske takmayanı yanıma yaklaştırmam şahsen eşin uyarmamış mı canım![]()
E kuzum marketler serbest çık al ne olacak kiTünaaydiin hanımlarne yicüük bugüüün hala düşünüyorum pisircek sebzem yok hayırlısı bakam malum yasak bı de
![]()
bizimki bugun de calisiyo, sokaga cikma yasagi kovit pozitif filan dinlemiuolarselam kızlar eşim evde olunca ancak geldim![]()