• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar bugun ben canlı ders yaparken kızım ufak bir kaza gecirdi sabahtır koşturuyoruz ancak girebildim foruma.Bugün diyeti bozdum malesef aksam biraz fazla kaçırdım stresten.. . Yarın telafisini yapacagım inşallah.
Çok geçmiş olsun

Merhaba kızlar bugun ben canlı ders yaparken kızım ufak bir kaza gecirdi sabahtır koşturuyoruz ancak girebildim foruma.Bugün diyeti bozdum malesef aksam biraz fazla kaçırdım stresten.. . Yarın telafisini yapacagım inşallah.
Geçmiş olsun 🌸

Bunu sonra gördüm canım geçmiş olsun
Küçük daha yavrum

benim kızımın dişi çıkmıştı tutmuş diş perisine mektup yazdırmış ablasına
Mektupta diyordu ki lütfen annemin babamın canlı dersi olmasın😞
Ahhh kuzuuuu

Bir sürü eşyalarım geldi onları yerleştireceğim gardrop düzeni yani en nefret ettiğim. Yani 3 büyük bavul ve 2 büyük koli yerleşecek😭
🤯 Ayyy kuzuum kıyamam tabi onca yılın eşyası bence hepsini bugün bitirme zaten dün o kadar yol geldin yazık 🙈

🤯 Ayyy kuzuum kıyamam tabi onca yılın eşyası bence hepsini bugün bitirme zaten dün o kadar yol geldin yazık 🙈
İstesem de bitiremem ki kaptanım mecbur yarına sarkacak yarın kesin bitmesi lazım ders çalışmaya başlamam gerek sınablarım yaklaşıyor😂😂😭😭

Back
X