Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta ipleri sıkı tutalım kızlar hemen hmen herkes artıda :KK47: :KK47: :KK47:

ayrıca özellikle üst listede olup ekipte aktif olmayanlar ben böyle birşeyi kabul etmiyorum sizler listede varsınız diye yeni üye daveti yapmıyoruz o yüzden lütfen herkes doldurduğu yerin hakkını versin buraya ayıracağınız günlük 15 dakikada sayısız paylaşım yapar çıkarsınız. belki bu paylaşımlarınızdan biri takım arkadaşınızın ruhuna dokunacak ve motivasyon kuracak kim bilir ... buranın temelinde birbirimize sağladığımız destek var

bu yüzden MENÜ YAZ ÇIK KESİNLİKLE KABÜLÜM DEĞİLDİR lütfen

Namaria Namaria canım Z Zeze34 cuma günü ayrılacağı için balpamuk balpamuk u acaba Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ile mi ortak yapsak ? olur mu ne dersin ? zeze anladığım kadarıyla pek iyi değil o o yüzden en azından ortaklık kısmını ondan alalım cuma günü sadece bildirim yapması kalsın..
Canim aklima geldi ama balpamuk da aktif degil cok burcuya beni etiketle dedim en azindan ben hergun yorum yapiyorum onun menüsüne balpamuk balpamuk gelsin mesajlara baksin oyle yapalim o zaman

Selam kızlar.
Misafirlerimi uğurladım biraz önce. Çok üzgünüm 😔 Allah başka dert keder vermesin diye kendimi teselli ediyorum ama birkaç gün böyle üzgün gezerim artık. 😔
Bu arada Yeme uykusuzluk hepsi karıştı birbirine. Buraya başladığımdan beri dün ilk defa menü yazmayı da unuttum ama yazılacak da hali yoktu menümün 🙈 bugün de regl olurum sanırım. Sabah fena artı gördüm tartıda. Artık cumaya kadar detoks falan yapıp en azından sabit gelmeye odaklandım. 🤷‍♀️
Orticiğimi de ihmal ettim
[COLOR=#1f2e1f] A [/COLOR] asilr bugünden itibaren bomba gibiyim inşallah 💞
Biraz moralsiz bir bomba ama idare edeceğim artık 🤭
selam canım yolcuların güle güle gitsin yine gelsinler inşallah üzülme :anne:
yeme ve uyku düzenin değişti üstüne birde regli gelince fena artı açıklanabilir bir durum 2 3 güne bence sabiti görür cumada az da olsa bir eksi yakalarsın inanıyorum

Canim aklima geldi ama balpamuk da aktif degil cok burcuya beni etiketle dedim en azindan ben hergun yorum yapiyorum onun menüsüne balpamuk balpamuk gelsin mesajlara baksin oyle yapalim o zaman
vallahi üst listede olan herkesin paylaşım yapma zorunlulğu var hastalık vs durumları yoksa esra da eski üye bunu ona anlatmaya hiç gerek yok :) balpamuk balpamuk günlük 10 15 dakika bize ayır canım olur mu ortağını ona göre değiştirelim.

9.30
Zencefil-limon çay

11.30
1 portakal

13.40
1 büyük kase mercimek çorba

14:30
sütlü kahve

18.15
2 kaşık pilav
1kepçe kuru fasulye
Salata

20den sonra😔😔
Çayla birlikte 3 hurma ve 1 mini pop kek🙁 (yine o yediğim halde istediğim tadı alamadığım saçma anlardan biriydi😒)

su.1.5 litre
Spor: 70 dk eliptik
azaydidem azaydidem
Canim menun guzelmis aksamki kacamaklar olmasaymis spora zaten dencek bisey yok insallah bende yapicam bugun bseyler🥰
Nikinikkkk hemen ozelden yazicam sanaa😍

Canim gecen ay kendiliginden olmustu ama bi daha ne zaman olur bilmiyorum aklima da geldi de umitlenmeyim dedim pcostan dolayi 🤷🏻
Bir kere oldu ya canım gerisi gelecektir allahın izniyle 🙏 Belki hemen tam düzen olmaz ama bu güzel beslenmen ve sporun bütün hastalıklarına şifa olacak inşallah 😍
selam canım yolcuların güle güle gitsin yine gelsinler inşallah üzülme :anne:
yeme ve uyku düzenin değişti üstüne birde regli gelince fena artı açıklanabilir bir durum 2 3 güne bence sabiti görür cumada az da olsa bir eksi yakalarsın inanıyorum
Canım kaptanım güzel dileklerine sağlık :KK36:amin inşallah 🙏

Günaydın hanımlar

Ayy ben sözde listeye baktım balpamuk’u nasıl göremedim ya:)
Ankara’nın tek özlemediğim yanı kar kış kıyameti emniscim, çok kolay gelsin. Çocukla sürekli evde olmak zaten zor bir şey valla herkes tam zamanlı çalışan gibi şu an:) Şu pandemi ne zaman bitecek cidden merak ediyorum, eski hayatlarımıza dönebilecek miyiz :/

Oo süper emniscim helal vallahi :))

Ahh Didem ahh neyse verirsin burda istikrarlı şekilde devam edersen :)
Ben de iyiyim, eskisi kadar giremiyorum. Aklıma gelince bakıyorum ama yazamadan çıkıyorum falan. Kilo olarak biraz aldım ama listeye dönme gibi bir niyetim yok henüz, bakalım zorunda kalmasam bari hiç dikkat edemiyorum evde :KK43:
Ki ne ahhh artik biktım kilo al verden metabolizmam bile kafayi yedi🙈 nese bu son 😂 listeye girmesende arada gel ses ver kaptanim😍
Herkes degil kaptanim ben +100 😂😂 ayy aglancak halime güluyorum 3 sabahtir arti goruyorum sadece spor yapmadim 3 gun ve 1 gunde 2 3 lokma kacamak yaptim 2 gundur kabizligim var yine bana geliyolarrr😭😭 acilen randevu alip dahiliye ve diyetisyene gidicem tek basıma yapamicam sanirim bu sefer🙈 bugun adam akilli spor yapicam insallah yarina eksi cikicam hissediyorum😌

Ya kızlar, kaptanım ve niki
Sorularımla geldim 😂
Şimdi diyelim ki ben 2 noyu seçtim. 20 dakikadan 120 dk ya ne kadar leslie yaparsam yapayım bir sayılıyor değil mi. Spor puanının üzerine +100 puan mı alıyoruz. Eğer öyleyse yaptığımız spor miktarını menüde mi yazıyoruz. Çünkü menüye sadece no yazalım denmiş. Aklımda deli sorular 🙃
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik

Ya kızlar, kaptanım ve niki
Sorularımla geldim 😂
Şimdi diyelim ki ben 2 noyu seçtim. 20 dakikadan 120 dk ya ne kadar leslie yaparsam yapayım bir sayılıyor değil mi. Spor puanının üzerine +100 puan mı alıyoruz. Eğer öyleyse yaptığımız spor miktarını menüde mi yazıyoruz. Çünkü menüye sadece no yazalım denmiş. Aklımda deli sorular 🙃
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik
Canim sporunu gene kendin puanliyosun 120 dk leslie ise menude yaz 120 dk leslie 180 p. Vs ne yaptiysan bir de atiyorum o gun 1 ve 7 aldin ya 1 ve 7 yapildi diyosun spor puaninin yanina

Back
X