Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar🌸

Eki Görüntüle 2785820

71,5/70,2/1,3/1,818
Her hafta ayni istikrarla kilo vermeye devam ediyosun vallahi masallah canim😍😍😍🧿
Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar 💞
Gecen cuma 80.6
Bu cuma 79.1
Fark 1.5
Yuzde 1.861
Eki Görüntüle 2785821

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim 2. mezuniyeti alayim insallah 🥰💞
belmayne belmayne kuzum kalbin temizmis gene bak sözüm de vardi sana 💞🥰
Bir masallah da buraya harikasin😍🧿
Bir mezun da burada 🙃

Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 67.2
Bu cuma: 66.2
Fark: - 1
Yüzde: 1,488
Hedef: 65.7

Cherry Mom Cherry Mom @Suskunhanim

Namaria Namaria mezun kardeşliği yaptık kuzu 🤗
Harikasin mezuniyetin hayirli olsun 😍
Gunaydin kizlar,
Cook az gitmis benimki anlamadim neden boyle oldu.
Gecen hafta: 76,65
Bu hafta: 76,50
Fark:150 gr
Yuzde: 0,19 %
Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Canim emzirirken inisler ckislar normal canini sikma bu hafta cok guzel beslendin sporuda kattin vucut noluyo dedi heralde kendi korumaya aldi🤭 ama bu bence haftaya daha cok kilo vericegini isaret ediyo 😉 aynen devam ortim😍
Günaydınlar olsun herkese ben de kilo bildirimimi yapayım🤗🤗
Geçen cuma : 53.4
Bu cuma : 52.7
Fark : -700
Yüzde : 1.310
Cherry Mom Cherry Mom Tempus Tempus
Yaa masallah bu kiloda bu kadr eksi harikasin😍👏👏👏
Gecen hafta 78
Guncel 75.6
Fark -2.4
Yuzde 3.076

Hedef 75

Cherry Mom Cherry Mom hawar hawar
Yaa deliricegimm naptin sennnn eks ortim😂
Helal valla masallah hurma detoksun isi sanirim dimi canim😉

Merhaba Arkadaşlar,
Çok utanarak ve sıkılarak maalesef +geldiğimi belirtmek istiyorum. Çok üzgünüm ki böyle her ay süren 2 haftalık döngüsel sağlık problemleri beni çok etkiliyor. Bu haftada inanılmaz ödemli ve gerçekten kaçamaksız bir hafta geçirdim ama yine ödemden kurtulamadım. Ben ne olursa olsun diyete devam edeceğim ancak kaptanımız Cherry Mom Cherry Mom beni alt listeye alırsa sevinirim. Kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum, üzerimdeki sorumluluğu yerine getirememek beni çok üzüyor. Bundan sonra alt listede devam etmem hepimiz için daha olumlu olacak.
Geçen hafta 68.1 olan kilom bu hafta maalesef 68.5. 😢

Eklentiler

• 6704BEE8-2FBD-4263-9C6C-C84C9A637820.webp
    6704BEE8-2FBD-4263-9C6C-C84C9A637820.webp
    17 KB · Görüntüleme: 20
Yok canım mezuniyet gelmedi 51.8le mezun olacağım ama hiç sıkıntı değil birkaç hafta daha uzadı ama hiç sıkıntı değil😂😂
Ayy pardon canım 🙈
Erken tebrik olsun benimki 🤗
Günaydınlaar
Cuma:77.5
Bugün: 76.8
Fark:700gr
Yüzde:0.903
Haftaya hedefim: 76.3 olsun
Cherry Mom Cherry Mom 3 hafta izinden sonra paslanmamışım demek 💃💃
Vuu hızlı giriş yaparım diyorsun yani 😍
Gecen hafta 78
Guncel 75.6
Fark -2.4
Yuzde 3.076

Hedef 75

Cherry Mom Cherry Mom hawar hawar
Gözlerim yuvalarından oynadı 😍😍😍
Maşallah kuzu 🧿
Günaydın canım kusura bakma iki gündür çok kötü bir diş ağrısıyla mücadele ediyorum. Ağrı kesiciler hiç bir işe yaramıyor ve dr da cumartesine randevu verebildi en erken.
Son gün yaptığım sporun bildirimini yapamadan başladı, buraya yazacak kadar bile geçmiyor😰

Az önce tartıldım.
geçen hafta:59.1
Bugün: 58.5
Fark: 600
Yüzde: %1.015

Cherry Mom Cherry Mom
@Anka
Canım tebrik ederim ❤️
Çok geçmiş olsun kuzum ya. Diş ağrısı çok zor. Allah şifa versin tez zamanda 😘
Geçen cuma 57.2
Güncel 57
Fark 0.2
belmayne belmayne Cherry Mom Cherry Mom
Ortim tebrik ederim. Benim de 200 200 gitti bak bu hafta açıldı 😍 arada oluyor böyle. Hele senin kilo oldukça düşük olduğu için gayet normal 🤗
Geçmiş olsun canım💜

Ortiiimmmm🤩🤩🤩🤩 dilim tutuldu,bir de az gidiyor artık diyordun bak ne güzel gitmiş tebrik ederim🤗🤗🤗🤗

Çok iyi bı fikir🤩🤩

Balım hasretimden eridin bittin🤪 tebrik ediyorum çok çok güzel bir sonuç her zamanki gibi🥰🥰🥰

Geçmiş olsun😔
Ayy şükür kuzum. Arada mutlu edecek bir eksi görüyorum 😍
Tünaydinlar hayirli cumalarrr🥰🥰
Gecen cuma 74
Bugun 73.6
Fark -400
Haftaya hedef 72.9
Cherry Mom Cherry Mom @DeryaOnDiet
Tebrik ederim canım ❤️
Namaria Namaria belmayne belmayne Monica_ Monica_ 3 mezun gördüm sanki 🤩🤩🤩 tebrik ederim 👏👏👏
Teşekkürler canım ❤️😘
Mezum oldum ama yola devam 😍

Merhaba Arkadaşlar,
Çok utanarak ve sıkılarak maalesef +geldiğimi belirtmek istiyorum. Çok üzgünüm ki böyle her ay süren 2 haftalık döngüsel sağlık problemleri beni çok etkiliyor. Bu haftada inanılmaz ödemli ve gerçekten kaçamaksız bir hafta geçirdim ama yine ödemden kurtulamadım. Ben ne olursa olsun diyete devam edeceğim ancak kaptanımız Cherry Mom Cherry Mom beni alt listeye alırsa sevinirim. Kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum, üzerimdeki sorumluluğu yerine getirememek beni çok üzüyor. Bundan sonra alt listede devam etmem hepimiz için daha olumlu olacak.
Geçen hafta 68.1 olan kilom bu hafta maalesef 68.5. 😢
Üzülme pamukcum konuştuğumuz gibi ben inanıyorum diyetini bozmadığına artık birbirimizi yıllardır burada tanır olduk :)
ama gerçekten bir sağlık sorunu olduğu belli ve özelde anlattığın sebepten olduğuna emin oldum sakın aksatma doktoruna git pandemi vs erteleme olur mu :KK200:

Gunaydin kizlar cok guzel kilolar vermissiniz tebrik ederim hepinizi. Insallah en kisa zamanda hedeflerinize ulasir ve koruyabilirsiniz.👏👏👏🌷🌷🌷
Cherry Mom Cherry Mom bi haftadir 5 gundur tartilmadim heyecanla cumayi bekledim catladim meraktan. Ama bugun tartilmayi unutup kahvaltımi falan yaptim iyi mi.
acemilik ne çabuk unuttunn cumaa tartılamalarıı hey gidi hilalll heyyyyy :D:D

Back
X