Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirdir insallah iyisin degil mi simdi canim

Coraplari cikarip tartilirsan daha eksi olabilir.

Ayy helal sana orti, ben de gaza geldim senin yuzunu kara cikarmayacagim merak etme, aynen boyle devam. Ben simdi derse giriyorum.
Orticiğim bende hemen kahvaltı edeyim 😊dersim var daha 3 tane . Şimdi daha iyiyim canım teşekkür ederim . Spor çok önemli Bunu anladım canım. Orticiğim iyi dersler kolay gelsin :KK200: :KK200: :KK39: :KK68:

Kızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse:KK61:
Kan tahlili sonucum henüz çıkmadı, onu beklerken kendim test de yaparım diye bi gebelik testi almıştım.
Sonuç CamScanner 02-22-2021 10.06_8.webp

Kızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse:KK61:
Kan tahlili sonucum henüz çıkmadı, onu beklerken kendim test de yaparım diye bi gebelik testi almıştım.
SonuçEki Görüntüle 2788133
Yaaa maşallah hayırlı olsun inşaAllah.. Çok duygulandım şuan. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah 💙

ayyyyyyyyyyy bayılcammmmmmmmm 1. likten sonunculuğa gitmeyelim kızlarr seferberlik ilan ediyorummmm başım ağrıyordu çatladı :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: yüzümü gülderen 2 3 alıntı oldu sadeceeeee koca ekipte 2 3 kişi ekside

onu bizim takımda annecicegi yapmıştı bayada güzel kilo vermişti ama geri almıştı galiba sende bakabilirsin geçmiş konuşmalarına bulamazsan bende bakayım canım

vay arkadaş ne eşler var 3 gündr yoksun 3 gün 3 gece mi kutluyorsunuz :KK37::rolleyes: nice güzel yıllarınız olsun birlikte canım

gecen senede yapıyordn bende biraz sana uymuştum :)) güzel program bayaa cardio gibi yoruyor insanı

Günaydın canım Allahtan hayırlısını diliyorum senin için :KK200:

önemli bir artı değil canım cumaya güzel bir eksi buluruz inşallah

sabite razı gelme nikicim bence +400 ü eritir eksiyi bulursun eminimmm :halay:

bu hafta senin haftn olsunn didemcimmmm tebriklerr cumaya kadar üstne katlanarak koyy inşalahh :rapci:

+800 1 ler sende çok oldu canım hepsinide eritip eksiye ulaştın yine yaparsın gazan mübarek olsun :D

sende ki duruma cidden şaşıyorum :( ısrarla diyet spor yaptıkça artı geliyorsun ne kadar ilginç :( test sonuçların çıktı mı canım ?

dün turşu falan vardı değil mi canım menünde umarım ödemdir bir kısmı eritmek seni yormaz cumaya güzel bir eksimiz olur tatlım

harika canımmm takımda eksii görmek mutlu ettti benide şükür :D

önemli bir artı değil canım üzülmeee

wuuuuu harikaa eksi canım çok çok tebrikler :)
pazartesi günü fotoğrafsız bildirim yapabilirsin
cuma günü ise aynı kağıttı hem tarih hem nick olacak :KK37:

+200 ödem olabilir canım mühim değil 100 200 ler genelde şişlik oluyor hep

ala alah yaaa ne yediniz kilo aldınız :(:(
Cikti cankm test sonuclarim. Sali gunu doktira gosterecegim

Yaaa maşallah hayırlı olsun inşaAllah.. Çok duygulandım şuan. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah 💙
Teşekkür ederimm💕İnanın hala şaka gibi geliyor. 8 yıl ya dile kolay 8 yıl gitmediğim doktor kalmadı. Ama şimdi böyle kendiliğinden olması....
Çok şükür bu mutluluğu yaşatan Rabbime🤲

Teşekkür ederimm💕İnanın hala şaka gibi geliyor. 8 yıl ya dile kolay 8 yıl gitmediğim doktor kalmadı. Ama şimdi böyle kendiliğinden olması....
Çok şükür bu mutluluğu yaşatan Rabbime🤲
İşte vakti şimdi imiş demekki😍 nasipte varsa elbet oluyor, hamd'olsun 🙂

Yaaaa ne güzel bi haber maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 😍😍😍 niye kanaman vardı ki?

Yaaa gozun aydinnn cok sevindimm ❤❤❤

Çok mutlu oldum canım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200:🧿🧿

Allah gönlüne gore versin canim. Hayirlisi olsun insallah. Cok sevindim. Herseyin bir zamani var.

Back
X