Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm hindistan cevizi kreması al bence öyle iyi doyuruyo ki ;) kahveni de onunla yaparsın yulaf meyve de katarsın
Hindistan cevizi sutunu diyorsun degil mi canim? Onu da dusundum de onu da 2 gunde bitirnek lazim acilfiktan sonra. Olmadi kucuk oaket var mi bakayim i ternete. Evde var 2 tane ama 2si de 400ml. Cok haklisin tok tutar o , sagol 👍

Bu nee kimse yapmamış 🙈

IMG_20210225_104029.webp

Ben de sabrederim canım. Zaten bırakmak için perşembe yanlış gün olur 😂😂 ya bir de ben böyle adet yaklaşınca aç kurta dönüyorum. bir açım sorma 🥴 geçen hafta da yapmıştım iki gün nasıl tok tutmuştu. Bu hafta hüsrana uğradım resmen.

Klimayı iş yerinde mi açmıyorlar canım 😳

Aynen bende regl dönemime geldi aç geziyorum ama olsun bak gün bitti sayılır🤪

Evet canım işyerinde açmıyorlar, hava sıcakmış🙃
Gün boyu oturuyorum ve su içiyorum sürekli ben hep üşüme mood😂

Kaptanım dünkü menüme bakarmısn bi, yani artı bekliyordum ama max 300 500 gr
Bu sabah 82.3 kilo geldim
Gece yatarken 1 lt su içtim oruç tutcam için gündüz 3 lt yakın içimştm
Yinede su mu tuttu vucudum neden böyle artı oldu aşırı canım sıkıldı
Cherry Mom Cherry Mom

Begonya2 Begonya2 canım sana yazdım gönderdim güya ama onuda paylaşmamış sanırım tekrar yazayım
1 lokma 2lokma deme karbonhidrat vücutta çok su tutuyor ve bizde devamlı tartıldığımız için o anda hemen görüyoruz o zalım farkı :))
Sen o düşük kiloyu gördüysen o kilo elbet senindir merak etme bugün yada en geç yarın yine iner anlık bir su tutması ♥️♥️ bugün sadece dikkat et ki yarına yine tartı tepki vermesin 🤗

Ortim masallah cok istikrarli gidiyosun bende sok diyetmi yapsam ne yapsam sizden gordukce canim cekiyo ama 1 gun anca dayaniyorum😂🙈

Biraz zorluyor evet 😂 ama arada iyi oluyo bence, bu hafta full detoks yaptım nerdeyse😂😂
23 subat
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 yesil 1 siyah zeytin
Salatalik domates
1kk kasar peynir
2 cay kasigi ayva receli
1 dilim kare milfyden yapilmis pizza ( misafirlikteydim okadar cok sey vardiki hazirlama dedigim halde bir suru sey yapmis en azindan 1 tanesinden yedim artik ayip olmasin diye🙈)
Cay

Arada
turk kahvesi
Ufacik ince dilim cıs yedim😓

Aksam
3 kasik yogurt
3 kasik gevrek
1 kucuk muz karistirip yedim

Arada
nescafe

Su 2lt
Gun icinde 2 form cay
Spor 2-6 yapildi toplam 30 dakika leslie 21 dakika cardio fitness
Cherry Mom Cherry Mom Tempus Tempus Nikinik Nikinik Mehfam Mehfam

Biraz cıs bir menü olmuş, olsun ama olan oldu bi kere 😉 bugün çok dikkat ediyoruz asla cıs yok tamam mı ortim😉

Begonya2 Begonya2 canım sana yazdım gönderdim güya ama onuda paylaşmamış sanırım tekrar yazayım
1 lokma 2lokma deme karbonhidrat vücutta çok su tutuyor ve bizde devamlı tartıldığımız için o anda hemen görüyoruz o zalım farkı :))
Sen o düşük kiloyu gördüysen o kilo elbet senindir merak etme bugün yada en geç yarın yine iner anlık bir su tutması ♥️♥️ bugün sadece dikkat et ki yarına yine tartı tepki vermesin 🤗
Bi nebze olsun rahatladım yazdığını okuyunca
Bu gün oruç tutuyorum iftarı hafif geçiricem inşaAllah iftardan sonra da detoks suyu içicem inşaAllah faydası olur kaptanım

Bi nebze olsun rahatladım yazdığını okuyunca
Bu gün oruç tutuyorum iftarı hafif geçiricem inşaAllah iftardan sonra da detoks suyu içicem inşaAllah faydası olur kaptanım
Olur canım merak etme stres yapma lütfen senin gayretin yeter geçen hafta 5 dakika yürüyüş yapmadın bu hafta Leslie 3 miller havada uçuyor :21: :KK5:
İyi gidiyoruz merak etme 😘

Eline sağlık bu arada canım

Ucurtma avcısını listenden çıkarabilirsin tatlım 🤰 ☺️
Evet canim kahvalti hazirlarken ugrasamadim hatta etiket gitmesin ona diye bosluk biraktim isminde 🤭🤭 cumartesiye guncellerim listeyi 😘

Olur canım merak etme stres yapma lütfen senin gayretin yeter geçen hafta 5 dakika yürüyüş yapmadın bu hafta Leslie 3 miller havada uçuyor :21: :KK5:
İyi gidiyoruz merak etme 😘
Hadi inşaAllah kaptanım 80.6yı görüp üzerine bu sabahki kiloyu görünce oturup ağlayasım geldi bide yarın cuma aşırı canım sıkılmıştı
Şimdi rahatladım inşaAllah inecek ödeler 😍
Yavaştan leslie alışmaya çalışıyorum inşaAllah 😍 düzenli yapmak istiyorum

Back
X