Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

böyle bir çekişmeye sebep olduğum için çok üzgünüm kızlar sevalcim beni savunduğun için sanada teşekkür ederim ama bu topiğin elbette kuralları var ama inanın ben kuralları hiç açıpta okumadım desem yeridir demem oki ben gülsüme baştan biz taşınıyoruz neti biraz zaman alıcak bağlatmamız izinli say beni dedim ama bana dediği tuğba seni izinli sayarsam dönmen biraz zor olabilir ben seni idare ederim her hafta beni ararsın bildirimi yaparsın bende seni bu şekilde netin olana kadar idare ederim'' demişti keşke izinli olarak geçseydi beni benim bi suçum yok ama karar sizin bunuda böylece bil elif beni yanlış anlama bana gareziniz varda diyemem çünkü aramızda bi anlaşmaz olmadı şimdiye kadar neyse bekliyorum sonucu:61::61:

işte geçmişte yazdıklarım:50:

Arkadaşlar yapmayın lütfen çok ayıp valla hepimiz yaşımızı başımızı almış insanlarız hayatımızda binlerce sorumluluk taşıyoruz..
valla motivasyonum düşüyor bütün gun bunlarla geçti gitti
Elifcim sende yapma lütfen öyle hemen çekip gitmek var mı ben gidiyorum demek olmaz sonuçta bak hepimiz birlikte bir ekibiz burda..
Düzelicek herşey olur ara sıra böyle sanal ortam olduğu içinde anlaşılamıyor samimiyetler..Onunda çok etkisi var..
Tuğbacım sende olayın üstüne gitme bence zaten yeteri kadar gerginlik oldu oylama sonucuna göre devam edersin..

Arkadaşlar yapmayın lütfen çok ayıp valla hepimiz yaşımızı başımızı almış insanlarız hayatımızda binlerce sorumluluk taşıyoruz..
Elifcim sende yapma lütfen öyle hemen çekip gitmek var mı ben gidiyorum demek olmaz sonuçta bak hepimiz birlikte bir ekibiz burda..
Düzelicek herşey olur ara sıra böyle sanal ortam olduğu içinde anlaşılamıyor samimiyetler..Onunda çok etkisi var..
Tuğbacım sende olayın üstüne gitme bence zaten yeteri kadar gerginlik oldu oylama sonucuna göre devam edersin..

duygucum söylediklerinde haklısın arkadaş beni kaptanlığa layık görmüyosa gidecek o zaman
o kişi takımda olduğu sürece ben burda olmam
o kadar sinirlerimi bozudlar ki sabahtan beri daha fazla tahammül edemem
sakın diğer arkadaşlar üstüne almasın ama
huzur bozan beni beğenmeyen birini ben takımda istemiyorum sizler istiyosanız
buyrun kalsın ama ben yokum

ya zaten ben konuşsam suç konuşmasam neden cevap yazmıyo kaale almıyo bizi deniyo ii ben karışmıyorum yazmıyorumda artık nasıl isterseniz öyle olsun herşey benden paso kararı bekliycem ii akşamlar:79:

duygucum söylediklerinde haklısın arkadaş beni kaptanlığa layık görmüyosa gidecek o zaman
o kişi takımda olduğu sürece ben burda olmam
o kadar sinirlerimi bozudlar ki sabahtan beri daha fazla tahammül edemem
sakın diğer arkadaşlar üstüne almasın ama
huzur bozan beni beğenmeyen birini ben takımda istemiyorum sizler istiyosanız
buyrun kalsın ama ben yokum

ya zaten ben konuşsam suç konuşmasam neden cevap yazmıyo kaale almıyo bizi deniyo ii ben karışmıyorum yazmıyorumda artık nasıl isterseniz öyle olsun herşey benden paso kararı bekliycem ii akşamlar:79:

Kızlarrrrr lütfeennn yapmayınn lütfen ikinizde kalın..Kimsenin kimseyi yargılıcak hali yok...
Elifcim burda eminim çoğunluk senin kaptan olarak kalmanı ister
aynı çoğunlukta Tuğba arkadaşımızın devam etmesini isteyebilir..
Bence bir anlık sinirle yazılmış şeyler..Eminim Tuğbada senin için öyle düşünmüyordur o da bunalmıştır..
Lütfen yapmayın hadi yarın aynen bunlar hiç olmamış gibi devam edelim:16:

tamam elifcim sen moralini bozma ben çekiliyorum oylamayıda bitirdiğini söyle ben bozdum huzurunuzu madem ben giderim sen kaptanlığa devam et seni çok ii anlıyorum niyetim seni incitmek değildi gün içinde yoğun bir çalışmalar geçirip birde buraya gelip burayıda idare ediyorsun hak veriyorum ama bu konu niye böyle çirkinleşti anlamıyorum özür dilerim kırdıysam,,:50:
fitili ateşleyen seval oldu tamam beni savundu ama olayın büyümesine ve benim kötü birisiymisim gibi aksetmesine neden oldu kusura bakmayın keşke netim hiç bağlanmasaydı ben 2 aydır bu anı bekliyordum evimin rahatlığında eski hayatıma takımdaki motivasyonuma geri dönücemi hayal ediyordum ama çok hüsrana uğradım neyse elifcim ne olur kırgın kalmayalım ben inanki öyle düşündüğün gibi biri değilim beni sevmeyebilirsin ama birbirimize kırgın kalmayalım yolumu ayırıyorum size bol şanslar tekrar özür dilerim rahatsızlıktan ötürü hoşçakalın:58::58:

aynen öyle tatlım yaaa bende eve gitti mi 3 gün harika herşey, sora ota b.ka tartışıyorum annemle babamla :53:
bikere cıktı mı evden, bidaa hiç eskisi gibi olmuyo... hep uzak da olmaz onlardan ama her zmn beraber olmamız da mümkün değil... bnmde gözlerim doldu şimdi iş yerindeym tutuyorum kendimi... sen en azından aynı sehre gelin gidiyosun.. benim noolcagm bile belli deil.. üzme kendini bebişim, mutlu ol :70:

cnm nerden balık siparişi veriyon öyle ucuza yahu, ben netten en ucuz 15e bulmuştum wakti zamanında..

canım bende yıllarrrr sonra aılemın evıne gerı donenlrdenım ılk okuldan sonra cıkmıstım evden anadolu lısesı o zamanlar oyleydı heryerdede yoktu boyle neyse ıs hayatı felan derken aılemın ısrarıyla dondum yanlarına ıl sene coook zorlandım zaten bırlıkte yasama fıkrı hıc hosuma gıtmemıstı baya dusunmustum donsemmı dıye ne yazıkkı dondum ve boyumun olcusunu aldım onların soyledıgı bana benımkı onlara batıyor bellı bı yastan sonraya evlenıp yuva kurman lazım yada ayrı ev en azından beım ıcın oyle evımı bozup geldıgıme bazen cok pısman oluyorum

tamam elifcim sen moralini bozma ben çekiliyorum oylamayıda bitirdiğini söyle ben bozdum huzurunuzu madem ben giderim sen kaptanlığa devam et seni çok ii anlıyorum niyetim seni incitmek değildi gün içinde yoğun bir çalışmalar geçirip birde buraya gelip burayıda idare ediyorsun hak veriyorum ama bu konu niye böyle çirkinleşti anlamıyorum özür dilerim kırdıysam,,:50:
fitili ateşleyen seval oldu tamam beni savundu ama olayın büyümesine ve benim kötü birisiymisim gibi aksetmesine neden oldu kusura bakmayın keşke netim hiç bağlanmasaydı ben 2 aydır bu anı bekliyordum evimin rahatlığında eski hayatıma takımdaki motivasyonuma geri dönücemi hayal ediyordum ama çok hüsrana uğradım neyse elifcim ne olur kırgın kalmayalım ben inanki öyle düşündüğün gibi biri değilim beni sevmeyebilirsin ama birbirimize kırgın kalmayalım yolumu ayırıyorum size bol şanslar tekrar özür dilerim rahatsızlıktan ötürü hoşçakalın:58::58:

fitili ateşleyen seval oldu tamam beni savundu ama olayın büyümesine ve benim kötü birisiymisim gibi aksetmesine neden oldu

böyle düşünsen bile, takımda seni korumuş, senin için buraları terkedip gitmiş bir insanın arkasından acık acık bunu yazma bari..

evet sen sewale teşekkür ettin ama elifle sewal tartışırken dönüpte bi yapmayın bile demedin..

şu an elifide alttan almanı, diskalifiye olmayarak 6 ay beklememek için yaptıgını düşünüyorum..

bunları söylediğim için cok üzülüyorum ama böyle düşünüyorum...

kimse yokken bu topikte sewal kendi kendine msjlar yazıyodu... bu raddeye geldiği için okdr üzülüyorum ki...

isteğinin farkındayım, ama sewale olan saygısızlıgından sonra, acıkcası seninle bir paylaşımda bulunmak istemiyorum..

annesin, eminim ki yüregin tertemizdir, güzel insansındır ama yakıştıramadım bu hareketi be ablam...

merhaba arkadaslarrrrrr:64:
valla gezı bana cooook yaradı kurtlarımı doktumde geldım bu arada dıyetısyenımede gıttım benden coook mennun cok degısmıssın dedı 20 kılo vermısım toplamda (tabı tatıldekı kacamaklarla almısım bıraz ama verırım artıkkk:1:) yuzun kuculmus cok guzellesmıssın dedı mutlu oldum vallaa:52:enerjı depoladım 100 olmustum ama aldım tatılde bıraz bu hafta onları vererek devam edecegım tam gazzzzz:55: ya bu doktor benı motıve edıyor ya benı kılo verecegıme ınandırıyor hazıran sonuna kadar ılk hedefım olan 95 e ulasmalıyım yazın plates kursum bıtıyor yuzmeye yazılacagım temmuzda yuzecegım ıyısallah sıkılastırır ve kılo verdırır sız nasılsınız ?

ya arkadaslar nolmus ben yokken burda tartısmalar felan bosverın onemlı olan zayıflamak herseyı unutup devam edelım hepımız zayıflayıp cıtır olacagızzzzzzzz:52:

Tuğbacım ben senide Sevalide hiç tanımıyorum çok kısa zamandır burdayım ama bu yazdığın cümleye gerçekten çok üzüldüm..Beni birisi bu anlamda korumuş olsaydı ya onla giderdim ya da onla kalırdım...
İyi niyetli olmanın bedeli bu olmamalı diye düşünüyorum..Çok yanlış bence..Üzgünüm...

Ben menümü paylaşmak istiyorum ilgilenen olur mu arada kaynarmı bilmiyorum artık....
Öğlen ve akşam protein yiyeceğimi söylemiştim elimden geldiği kadar uymaya çalıştım..
Öğlen:3 köfte salata yoğurt
Ara:1 tutku
akşam:3 tavuk köftesi yeşillik 2 kaşık yoğurt
ekmek hiç yok sabah yedim bir tek..
Şimdide 3 kayısı yedim taze:)
Bu geceyi böyle bitirirsem süper olcak:)

fitili ateşleyen seval oldu tamam beni savundu ama olayın büyümesine ve benim kötü birisiymisim gibi aksetmesine neden oldu

böyle düşünsen bile, takımda seni korumuş, senin için buraları terkedip gitmiş bir insanın arkasından acık acık bunu yazma bari..

Evet sen sewale teşekkür ettin ama elifle sewal tartışırken dönüpte bi yapmayın bile demedin..

şu an elifide alttan almanı, diskalifiye olmayarak 6 ay beklememek için yaptıgını düşünüyorum..

Bunları söylediğim için cok üzülüyorum ama böyle düşünüyorum...

Kimse yokken bu topikte sewal kendi kendine msjlar yazıyodu... Bu raddeye geldiği için okdr üzülüyorum ki...

Isteğinin farkındayım, ama sewale olan saygısızlıgından sonra, acıkcası seninle bir paylaşımda bulunmak istemiyorum..

Annesin, eminim ki yüregin tertemizdir, güzel insansındır ama yakıştıramadım bu hareketi be ablam...
ya o anlamda demedim ben sevali hiç tanımıyorum ben burdayken o yoktu hatırlamıyorum yada ama benim anlamadığım neden bukadar savundu beni bunun savunulacak bişeyi yoktu çok büyüdükavga oyüzden dedim yoksa ben onlara yapmayında dedim sevile özeldede burdada teşekkür ettim yine yargısız infaz yapıyorsunuz ve benim burdan ayrılmamın 6 ay sonra falan zaten bi bilgim yok geri dönmem zaten ben başka topikteyim zaten kendi aramızda yarışıyoruz neyse benden bukadar

tuğbacım ben senide sevalide hiç tanımıyorum çok kısa zamandır burdayım ama bu yazdığın cümleye gerçekten çok üzüldüm..beni birisi bu anlamda korumuş olsaydı ya onla giderdim ya da onla kalırdım...
Iyi niyetli olmanın bedeli bu olmamalı diye düşünüyorum..çok yanlış bence..üzgünüm...

bende anlamış değilim niye bukadar büyüdü olay ben çok üzgünüm zaten bebem hasta yapmayın allah aşkına uzatmayın ii akşamlar:80:

ya o anlamda demedim ben sevali hiç tanımıyorum ben burdayken o yoktu hatırlamıyorum yada ama benim anlamadığım neden bukadar savundu beni bunun savunulacak bişeyi yoktu çok büyüdükavga oyüzden dedim yoksa ben onlara yapmayında dedim sevile özeldede burdada teşekkür ettim yine yargısız infaz yapıyorsunuz ve benim burdan ayrılmamın 6 ay sonra falan zaten bi bilgim yok geri dönmem zaten ben başka topikteyim zaten kendi aramızda yarışıyoruz neyse benden bukadar

bende anlamış değilim niye bukadar büyüdü olay ben çok üzgünüm zaten bebem hasta yapmayın allah aşkına uzatmayın ii akşamlar:80:

evet canım, 70*79 topiğindesin, bende ordayım.. bu takıma girmeden önce o takımdaydım zaten... burda sewalle elif tartışırken senin yüzünden, sen orda çatır çatır döktürüyodun bugün, gördüm ama sesimi cıkarmadım...

neyse...

evet canım, 70*79 topiğindesin, bende ordayım.. Bu takıma girmeden önce o takımdaydım zaten... Burda sewalle elif tartışırken senin yüzünden, sen orda çatır çatır döktürüyodun bugün, gördüm ama sesimi cıkarmadım...

Neyse...

napiyim canım ya orda hayat devam ediyo herkez birbirini anlıyo ve kavga anlaşmazlık yok ben döktürmeyeyimde kim döktürsün 2 ayın acısını çıkarıyorum burdada çıkaracaktım ama olmadı kısmet:63:

allah rızası için sen yapma taydin bak geçmişte yazdığım yazıya bak yazmadın etmedin diyip durmayın geçmişi okusanız herşeyi görürsünüz ben elimden geleni yaptım:40::40::40:

okudum canım onu da okudum. ben benim başladığımdan bu yana paylaşımın yok dedim. nedenini de bildiğimi söyledim. yokluğunda sorduklarında da söylemiştim. sadece sevalle elifin arasında tartışma varken teşekkür ettim diyorsun, birini birine üstün tutmak değil, ortalığı durultacak etki yaratacak birşeyler yapmalıydın dedim..

evet sen sewale teşekkür ettin ama elifle sewal tartışırken dönüpte bi yapmayın bile demedin..

kimse yokken bu topikte sewal kendi kendine msjlar yazıyodu... bu raddeye geldiği için okdr üzülüyorum ki...

isteğinin farkındayım, ama sewale olan saygısızlıgından sonra, acıkcası seninle bir paylaşımda bulunmak istemiyorum..

annesin, eminim ki yüregin tertemizdir, güzel insansındır ama yakıştıramadım bu hareketi be ablam...

anlatmak istediğim kırmızı ya çevirdiğim cümle. bütün gün burdaydık..

cerencim sevalle elifin arasının gerilmesine inan çok üzüldüm ben de.. önce sevalle, elif iznden dönünce de elifle gayet keyifli paylaşımlar yaptık:5:

hakikaten çocuk yok aramızda, hepimiz yaşı başı yerinde, iş güç çoluk çocuk sahibi insanlarız. bugün bu takıma hiç yakışmadı.. bitirelim artık bu sohbeti lütfen..
:kkk::kkk::kkk:

napiyim canım ya orda hayat devam ediyo herkez birbirini anlıyo ve kavga anlaşmazlık yok ben döktürmeyeyimde kim döktürsün 2 ayın acısını çıkarıyorum burdada çıkaracaktım ama olmadı kısmet:63:

o zmn güle güle tatlım, sana orda ii eglenceler, burası anlasmazlık kavga dolu, seni bozar...

daha fazla keyfimizi kacırma.. senin yüzünden sewalden olduk, bu kdrlık yeter haydee naşşş...

okudum canım onu da okudum. ben benim başladığımdan bu yana paylaşımın yok dedim. nedenini de bildiğimi söyledim. yokluğunda sorduklarında da söylemiştim. sadece sevalle elifin arasında tartışma varken teşekkür ettim diyorsun, birini birine üstün tutmak değil, ortalığı durultacak etki yaratacak birşeyler yapmalıydın dedim..

anlatmak istediğim kırmızı ya çevirdiğim cümle. bütün gün burdaydık..

cerencim sevalle elifin arasının gerilmesine inan çok üzüldüm ben de.. önce sevalle, elif iznden dönünce de elifle gayet keyifli paylaşımlar yaptık:5:

hakikaten çocuk yok aramızda, hepimiz yaşı başı yerinde, iş güç çoluk çocuk sahibi insanlarız. bugün bu takıma hiç yakışmadı.. bitirelim artık bu sohbeti lütfen..
:kkk::kkk::kkk:

bende canım bende.. artık vardır bi hayır dicez geccez napalım.. insallah by tarz diyaloglarla karsılasmayız bidaha..

o zmn güle güle tatlım, sana orda ii eglenceler, burası anlasmazlık kavga dolu, seni bozar...

daha fazla keyfimizi kacırma.. senin yüzünden sewalden olduk, bu kdrlık yeter haydee naşşş...

ya canım benim seval ayın 16ında ayrılmış zaten burdan ne benim yüzümdenmiş hayretsin haaa valla napıcanızı şaşırdın ha neyse benim hakkımda konuşmayın artık eğer af dileyeni affetmemek sizde adetse çok küçüksünüz gözümde yüce allah'ımdan af dileseydim bukadar çoktan affederdi bende affederdim çünkü büyük olanlar böyle yaparlar bye:kkk:

Son düzenleme:
slm kızlR ben döndm izmrden yanlz kötü döndm yani abarttım birazck,ama naptm kilo aldmmı aynımym bilmiorm,sbh tartılcm..

bu arada geçmişi okudum ve üzüldm,inş toparlanrz bi an önce,takımımzn sayfasnda menüler yorumlar,motivasyon msjları,öneriler yazılmış bulsydm keşke.. neyse bakalım bozmayalım moralimizi herkesn burada ortak bi amacı var ve herkes o amaç için bir arada..

Back
X