Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar öncelikle dün akşam yediklerimi yazayım. 1 kepçe ezogelin çorbası,2 yemek kaşığı semiz otu yemeği, 1 taze soğan, form çay, yeşil çay, elma sirkesi.

gelelim diğer konuya.bakın arkadşlar burda hepimiz bir amaç için burdayız. kural olmadan grup ve takım anlayışı olmaz. kuralı beğenen kalır beğenmeyen kalmaz. ben kaynanama gidecem 4 gün diye baya bi gün önceden söylemeye başladım burda. kaynanamlarda internet yoktu. cuma sabahı erkenden kalktım eczaneye gidip tartıldım sonra bi bahaneyle alt komşuya gittim net vardı orda bildirimimi yaptım yine de. neden yaptım kendi iyiliğim için. eğer zayıflamak istiyorsam sorumluluğumu bilicem. takıma girip yok beni bozar burası diye keyfi çıkamam. gerçekten bir sebep olması lazım. takımda olduğumuzu unutmayalım. elbetteki kuralları olacak. diskalifiye ettiğimiz zaman da oylama yapılmıştı. diskalifiye edildikten sonra geri dönmek için bile oylama olmaması lazım bence. şahşi görüşüm. kaptanım elifim sakın gitme bizi bırakma. triendy gitmesi gerek olan sensin.

cerenim hoşgeldin naptın akşam gezdin mi enişteyle? kaçamak yapmadın di mi? kız ben yine hergün tartılır oldum ya. dayanamıyom her sabah çıkıyom şu tartıya. ama iyiki çıkmışım bu sabah +500 gitmiş üstüne -100 olmuşum bile. biliyom dengesizim :1:

cerenim hoşgeldin naptın akşam gezdin mi enişteyle? kaçamak yapmadın di mi? kız ben yine hergün tartılır oldum ya. dayanamıyom her sabah çıkıyom şu tartıya. ama iyiki çıkmışım bu sabah +500 gitmiş üstüne -100 olmuşum bile. biliyom dengesizim :1:

hoşbulduk fıstıkım.. walla enişteyle görüşemedik, annesi rahatsızlanmış, onla ilgilendi hayırlı sevgillimmm :69:
bende kuaföre gittim, sarışın hatun oldum geldiiim :52::52::52::52:
biz sana gider demedik mi bebekim :60::46:
ben de pazar 67,5ken pazartesi 66,6 cıktım :62: bi günde 900 gr gideri war walla :51:

canikom hergün tartılma iidir bnce yaa, eksiysem daa cok motive oluyom, artıysam daaa cok dikkat ediyom :kkk::1:

hoşbulduk fıstıkım.. walla enişteyle görüşemedik, annesi rahatsızlanmış, onla ilgilendi hayırlı sevgillimmm :69:
bende kuaföre gittim, sarışın hatun oldum geldiiim :52::52::52::52:
biz sana gider demedik mi bebekim :60::46:
ben de pazar 67,5ken pazartesi 66,6 cıktım :62: bi günde 900 gr gideri war walla :51:

canikom hergün tartılma iidir bnce yaa, eksiysem daa cok motive oluyom, artıysam daaa cok dikkat ediyom :kkk::1:

hmm sarı yaptın yani. resim çek ekle o zaman merak ettim ben şimdi. yakışmıştır ama sana. maşallah bi günde nerdeyse 1 kilo. tabi onlar ödem oluyor. pazar yediklerimi anca bu sabah erittim yane. bana yetiştin kız aferin valla :71::54:

hmm sarı yaptın yani. resim çek ekle o zaman merak ettim ben şimdi. yakışmıştır ama sana. maşallah bi günde nerdeyse 1 kilo. tabi onlar ödem oluyor. pazar yediklerimi anca bu sabah erittim yane. bana yetiştin kız aferin valla :71::54:

fırsat bulursam eklerim söz :1:
sen ne zaman başladın anacım yaa,

ben 28 marrta 75le başladım.. tam 58 gün olmuş, şu anda 66,5im.. 58 günde 8,5 kilo gitmiş :52::52:

begümcüm tuğbanın azimle kalmak istediğini gördüğüm ve önceki paylaşımlarının iyi olduğunu bildiğim için kalması yönünde kullanıyorum oyumu .

oy ve yorum için teşekkürler pınar

tuğba konusunda da kararı çoğunluk vericektir
ama benim kararım bugün yaşadığım stres sebebiyle olumsuz
ben burda babamın hayrına kaptanlık yapmıyorum kızlar
belki de bi çoğunuzdan daha yoğun çalışıyorum sadece iş değil sadece kk değil
hem iş hem ev hem burdaki görevlerim çoğunuz bilmiyosunuz belki ama edi olmak
ciddi mesai isteyen bi iş
hem dışarda içinde olduğum bi kaç sosyal proje sokak hayvanlarının bakımı
sahiplendirilmesi falan fişman derken günde bi sürü parçalara bölünüyorum
buna rağmen takımı ihmal etmediğimi düşünüyorum
ben her işi hakkını veresiye yaptım şimdiye kadar
yapamayacağıma inandığım şeye de karışmadım
ama birileri gelip de benim kaptanlığımı kişiliğimi yagılayacaksa buyursun kendi yapsın
haddinden fazla sorumluluğum zaten var bi eksik bişey kaybettirmez bana

oy ve yorum için teşekkürler tatlım

ben gidiyorum tatlım o zaman sen keyfini bozma
uğraşamıcam böyle saçma sapan kavgalarla
sen de çağır gülsümü o gelsin takıma olur mu
haydi kızlar kalın sağlıcakla

saçmalama elif.karara göre hareket edicez çok kızarım sana bak

ah ah gerçekten hiçte anlayışlı bir insan deilsin elif bencede kaptanlık sana göre değil :19::19::19:

ben anlaşmazlık çıkarmadım sen çıkardın baştan beri alttan aldım her soruna cevap verdim tamam dedim daha sık paylaşımda bulunucam artık hergün burdayım dedim tekrar aranızda olucam diye sevinirken azimle didinirken senin yaptıkların bana uymadı böyle bir kaptanla beraber bu takım yürümez gerçekten anlayışsız bir kaptan istemiyoruz yeter ya bende bir insanım yerden yerde vurdun sabahtan beri sana aman dedikçe yaptıkların hiçte hoş değildi yazık ii oldu:64:

allah rızası için sen yapma taydin bak geçmişte yazdığım yazıya bak yazmadın etmedin diyip durmayın geçmişi okusanız herşeyi görürsünüz ben elimden geleni yaptım:40::40::40:

tamam elifcim sen moralini bozma ben çekiliyorum oylamayıda bitirdiğini söyle ben bozdum huzurunuzu madem ben giderim sen kaptanlığa devam et seni çok ii anlıyorum niyetim seni incitmek değildi gün içinde yoğun bir çalışmalar geçirip birde buraya gelip burayıda idare ediyorsun hak veriyorum ama bu konu niye böyle çirkinleşti anlamıyorum özür dilerim kırdıysam,,:50:
fitili ateşleyen seval oldu tamam beni savundu ama olayın büyümesine ve benim kötü birisiymisim gibi aksetmesine neden oldu kusura bakmayın keşke netim hiç bağlanmasaydı ben 2 aydır bu anı bekliyordum evimin rahatlığında eski hayatıma takımdaki motivasyonuma geri dönücemi hayal ediyordum ama çok hüsrana uğradım neyse elifcim ne olur kırgın kalmayalım ben inanki öyle düşündüğün gibi biri değilim beni sevmeyebilirsin ama birbirimize kırgın kalmayalım yolumu ayırıyorum size bol şanslar tekrar özür dilerim rahatsızlıktan ötürü hoşçakalın:58::58:

daha fazla yorum yapmak istemiyorum yazdıklarına,zaten herşey ortada :30:

arkadaşlar,
sabahtan beri takip ediyorum yazılanları.. maalesef yazılı iletişimin azizliğine uğradığımızı düşünüyorum. ben takıma dahil olduğumda triendy yoktu, önceki paylaşımlarını bilemiyorum. geldiğimden beri ikinci kez ev taşıdığını biliyorum. ama burada olmanın özünün de paylaşım olduğuna ben de katılıyorum. interneti bağlanana kadar izinli olsaydı, bugün bu tartışma yaşanmayacaktı. izinden dönen arkadaşımıza hepimiz hoşgeldin diyecektik. amonranın yaptığını ben yapamam mesela. takımlarda başkanlık yapmak kolay gözükebilir ama işi güç diğer sorumluluklar arasına bir de bunu dahil etmek kolay değil. seval le amonra arasında ikili tartışmaya dönüşmesine de üzüldüm açıkçası. ben takıma geldiğimde elif de izinliydi. sevalle birlikte başladık. çok da hoş ve samimi paylaşımlarda bulunduk. elif de geldiğinde ona karşı da bir yabancılık hissetmedim. aynı samimiyeti onda da buldum. ikisinin de böyle bir nedenle tartışmasını, kırılmasını istemezdim açıkçası.. ama seval tuğba için bir şeyler söylerken tuğba dan arkadaşlar benim için sürtüşmeyin türünden bir şeyler yazıp, tartışma bu noktaya gelmeden sonlandırmasını beklerdim. hatta tartışmaya mahal olmadığını, oylama yapılarak kalıp kalmayacağına karar verilmesi gerektiğini kendisinin teklif etmesini beklerdim.. kötü bir gün geçirdi takımımız.

sonuç olarak tuğbanın bir yandan kilo verme isteği nedeniyle yeniden takıma kabul edilmesini, ancak şayet tartışma devam edecek ve kırgınlık sürüp dirlik bozulacaksa da diskalifiye kararının devam etmesini istiyorum. tuğba da kusuruma bakmasın paylaşım yaptığı zamanları bilmediğim için kendisine iyiydi paylaşırdı kalsın diyemiyorum.. ufacık bir şeyin büyüyüp krize dönüşmesinde katkısı olduğu için gitsin yanım ağır basıyor. açıkçası kararsızım.. çoğunluğun kararına her türlü uyarım..

elifçim geldiğinde nasıldık şimdi nasılız.. nereye gidiyorsun.. hiç kaptan gemiyi ilk önce terk eder mi? aman kuzum sakin ol..

oy ve yorum için teşekkürler canım

merhaba arkadaslarrrrrr:64:
valla gezı bana cooook yaradı kurtlarımı doktumde geldım bu arada dıyetısyenımede gıttım benden coook mennun cok degısmıssın dedı 20 kılo vermısım toplamda (tabı tatıldekı kacamaklarla almısım bıraz ama verırım artıkkk:1:) yuzun kuculmus cok guzellesmıssın dedı mutlu oldum vallaa:52:enerjı depoladım 100 olmustum ama aldım tatılde bıraz bu hafta onları vererek devam edecegım tam gazzzzz:55: ya bu doktor benı motıve edıyor ya benı kılo verecegıme ınandırıyor hazıran sonuna kadar ılk hedefım olan 95 e ulasmalıyım yazın plates kursum bıtıyor yuzmeye yazılacagım temmuzda yuzecegım ıyısallah sıkılastırır ve kılo verdırır sız nasılsınız ?

nerelerdesin sen tatlım,özlettin kendini.çok sevindim giden kilolar süper

Ben menümü paylaşmak istiyorum ilgilenen olur mu arada kaynarmı bilmiyorum artık....
Öğlen ve akşam protein yiyeceğimi söylemiştim elimden geldiği kadar uymaya çalıştım..
Öğlen:3 köfte salata yoğurt
Ara:1 tutku
akşam:3 tavuk köftesi yeşillik 2 kaşık yoğurt
ekmek hiç yok sabah yedim bir tek..
Şimdide 3 kayısı yedim taze:)
Bu geceyi böyle bitirirsem süper olcak:)

afiyet olsun tatlım .gayet güzel olmuş.ekmeksiz doyduysan süper olmuş valla

evet güzel takımım herkese günaydınnnnn

oylamaları yazıyorum bi aç eksiğimiz var tamamlanınca sonuç belli olucak

burcuozzer :
seanymph : -
lequim : -
taydin : -
kvrck :
yasafat :
ferihan : +
Amonra : -
begümD : -
fulias :
duyuege : +

şimdilik oylar bu kadar neticelerndi.taydin sana ağırlık olarak olumsuz deddiğin için eksi yazdım
eksik kalan oylarda toplandımı sonuç belirlenecek.

Begümcüm doymadım ama ne yapayım takıldı kilom neyseki 300 gr.vermişim çok şükür bugünde devam edicem 2 öğün ekmeksiz bakalım ne olcak:14:

üzgünüm üzülüyorum
doktora gittik bebeğimin degerleri güzeldi 4 haftalık olmuştu
dün tekrar doktora gittik doktor yine düşük yapıcaksın dedi deger düşmeye başlamış fena canım acıyo çok üzülüyorum
perşembe tekrar gidicem duruma bakıcaz
belki bebegim son kez tutunmaya çalışır bana yoksa düşecek
ben perşembeye kadar giremeyebilirim çünkü bunun haricinde bişi düşüncek durumda değilim
nolur izin verin bana özür dilerim ben paylaşımda bulunamıycam perşembeye kadar

40 kilomuu çok sevdiiiiiğğğmm dırırımm
o beni hiç sevmiiğyorrr.
böreğimiii ona verdim
artıkk geri vermiyooooooğrrrr :58:
elim kolum bağlanmışş
çaresizim kk lar
o böreği ben verdim
benden almak istiyorr.

günaydıın :D
bu mükemmel bestemden de anlıyacağınız gibi sabah sabah açma yedim.:53:

Ama dün sabah yazdığım mönüme birebir uydum.
Bu günkü Mönümü yaziyim

Sabah
1 adet açma
ara
yeşil çay
Öğlen
müsli
Ara
Yeşil çay
Akşam
Yine taze fasulye :52:

üzgünüm üzülüyorum
doktora gittik bebeğimin degerleri güzeldi 4 haftalık olmuştu
dün tekrar doktora gittik doktor yine düşük yapıcaksın dedi deger düşmeye başlamış fena canım acıyo çok üzülüyorum
perşembe tekrar gidicem duruma bakıcaz
belki bebegim son kez tutunmaya çalışır bana yoksa düşecek
ben perşembeye kadar giremeyebilirim çünkü bunun haricinde bişi düşüncek durumda değilim
nolur izin verin bana özür dilerim ben paylaşımda bulunamıycam perşembeye kadar

tatlım çok üzüldük,seni idare edebilirz tabiki perşembeye kadar.peki cuma bildirimde bulunabilecekmisin,yoksa izinlimi sayalım seni? elife haber veririz şimdi geli zaten

birde konudan habersizsin ama bi oylama yapıyoruz katılabilirmisin takım üyesi olarak?

tatlım çok üzüldük,seni idare edebilirz tabiki perşembeye kadar.peki cuma bildirimde bulunabilecekmisin,yoksa izinlimi sayalım seni? elife haber veririz şimdi geli zaten

birde konudan habersizsin ama bi oylama yapıyoruz katılabilirmisin takım üyesi olarak?

kuzucum ben arada gelip bakarım ama diyete yada buraya yogunlaşamıycam
belki bildirimim az olur
cuma kanamam falan başlamazsa muhakkak girer bildiririm ben

fırsat bulursam eklerim söz :1:
sen ne zaman başladın anacım yaa,

ben 28 marrta 75le başladım.. tam 58 gün olmuş, şu anda 66,5im.. 58 günde 8,5 kilo gitmiş :52::52:

ben de 13 martta başladım canım tam olarak. 74.2 ile. 2.5 ay olmuş işte bu sabah 65.4 kiloydum. 8.8 kilo gitmiş

:64::64::64::64::64::64::64:kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah:64::64::64::64::64:

kuzucum ben arada gelip bakarım ama diyete yada buraya yogunlaşamıycam
belki bildirimim az olur
cuma kanamam falan başlamazsa muhakkak girer bildiririm ben

elifede sorarız birazdan ama madem seni cumaya kadar idare ederiz sonra karar veririz nasıl olucağına ok mi canım?

40 kilomuu çok sevdiiiiiğğğmm dırırımm
o beni hiç sevmiiğyorrr.
böreğimiii ona verdim
artıkk geri vermiyooooooğrrrr :58:
elim kolum bağlanmışş
çaresizim kk lar
o böreği ben verdim
benden almak istiyorr.

günaydıın :D
bu mükemmel bestemden de anlıyacağınız gibi sabah sabah açma yedim.:53:

Ama dün sabah yazdığım mönüme birebir uydum.
Bu günkü Mönümü yaziyim

Sabah
1 adet açma
ara
yeşil çay
Öğlen
müsli
Ara
Yeşil çay
Akşam
Yine taze fasulye :52:

canım güzel olmuş da öğleden sonraki arana meyve eklersen daha iyi olur sanki:68:

Back
X