Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bunlar hep takımı takip etmemektenn 🤗🤣🙈
Karıştırıyorsun burcunun bahsettiği hani sen 10.000 adım ve artı tablodan yani bizim spor tablomuz var ya ondan spor yapmak için söz vermiştin 1 hafta boyunca katılırım demiştin ? Burcu onlardan bahsediyor

Genel sporları ben tutuyorum bunların hepsi o tabloda var zaten puanladımda ♥️
Tabloda Yoga var zannediyorum. Tabata olmayabilir ama gayet kardiyo adı ile geçebilir.
Oysa ki ben gayet uyduğumu düşünüyordum programa, her ne kadar 10.000 adım tamamlayamasam da :(

Eline sağlık canım ♥️
rica ederim :KK200:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Tabataya en başka 5 dk zor dayandım nefesim kesildi ölüyorum sandım, en son 9 dk ya çıkabildim. Kundalini yoga zaten ayrı bir boyut. Yogadan 2 gün sonra çömelip yerden kalkamaz hale geliyorsun yok böyle bir şey🙈 sporun babası bunlar 😍
kuzum tablodan eklicek kadar yok demek istemiştim ;) ama çarşambayı unutmuşum hakikaten :olamaz:sandalye yogası pilates gibi miuzum? onu soracaktım

rica ederim :KK200:

kuzum tablodan eklicek kadar yok demek istemiştim :KK66: ama çarşambayı unutmuşum hakikaten :olamaz:sandalye yogası pilates gibi miuzum? onu soracaktım

Sandalye Yogasında Jumping+Yoga+Squat karışık hareketler yapıyorsun. Bayaa maceralı:)))

Cherry Mom Cherry Mom kaptancım bişey sorcam, bu tablo sporlarıyla normal puanları birleştirsek mi? yani mesela günlük 15 dk pilates de sıkılaştırır vücudu ama x atıyorum ya da 6000-7000 atabiliyodur mesela ve insan üzülüyor çarpı görünce :(
Acaba şöyle mi olsa? haftalık toplam atıyorum 200 puan altına ceza, en yüksek 3 puanı yapanlara da 250, 200 ve 250 puan hediye
:KK36:
ben toplarım karar verirsen ;)

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(12 - 19 Mart )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Deniz ve Kum Deniz ve Kum canım gel tanisak kaynasak🤗
05 -11 MART SPOR LİSTESİ SONUÇLARI

Bireysel 1.miz yine değişmedi 🤭🤩🤩 1775 puan ile S Suskunhanim tebrik ederiz canım ❤️

Grup olarak ise 11.422 puan ile NO KİLO kızları kazandılar tebriklerr 🤩

Bu haftaki listede boş kalmasın ❌❌❌🕵️‍♀️🕵️‍♀️

NO KİLOCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Nikinik
74​
440​
290​
440​
yarimuhendis
100​
300​
185​
455​
75​
317​
S Suskunhanim
335​
620​
90​
225​
70​
205​
230​
@Just a perfect day
100​
204​
222​
128​
L O L
145​
DeryaOnDiet
123​
340​
250​
400​
250​
@SanSebastianCheesecake
200​
145​
350​
200​
330​
300​
Emnis
200​
@azaydidem
280​
135​
40​
40​
@whitetea
225​
38​
300​
300​
balpamuk
68​
77​
75​
88​
303​
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
60​
210​
241​
209​
395​
YES FİTCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Anka
145​
@belmayne
95​
61​
580​
300​
466​
100​
hawar
128​
80​
510​
320​
480​
123​
Mathilda03
80​
50​
@Tempus
@muhursuzpusula
@birsevgi
200​
120
140​
100​
220​
K Kendinin en iyi hali ol
100​
300​
200​
100​
60​
@ummhnisa
80​
75​
42​
295​
33​
85​
@Amor-a
40​
80​
@KumsalveDeniz
30​
45​
30​
150​
15​
15​
350​
@lotuscicegi
200​
60​
180​
240​
Şaka😂ben var şok olmak🤭 önceki hafta baya ter attim da bu hafta istediğimi yapamamistim,ben birinci olabildiysem takım hiç spor yapmiyo demek😔kızlar hadi bı canlanalim bakalım🤗 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canım nabzı hızlandıran spor da lazım bize yürüyüşün yanında . Acaba 10000 adım +1000 zıp mi desek?

Şaka😂ben var şok olmak🤭 önceki hafta baya ter attim da bu hafta istediğimi yapamamistim,ben birinci olabildiysem takım hiç spor yapmiyo demek😔kızlar hadi bı canlanalim bakalım🤗 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canım nabzı hızlandıran spor da lazım bize yürüyüşün yanında . Acaba 10000 adım +1000 zıp mi desek?
Tanışalım tabiki harikasın sporu çok güzel, yapmışsın abooı 1000 zıp bana fazla 10.000 artı yanında günlük 30 Dakk spor yapıyorum ondanda bazı, yerlerde havaya zıplatıyor çok yoruyor

Tanışalım tabiki harikasın sporu çok güzel, yapmışsın abooı 1000 zıp bana fazla 10.000 artı yanında günlük 30 Dakk spor yapıyorum ondanda bazı, yerlerde havaya zıplatıyor çok yoruyır
😁😁 valla ne desen haklisin canim. Bireyselde 3-4 kere hatta belki daha cok olabilir sonunculigum var ama birincilik yoook canim o da ne 🤪🤪.
Ama cok sagol canim sabrettin beni atmadin insallah belli mi olur belki burda birincilik de nasip olur.
Olur tabiki neden olmasın ben sizi çok, kararlı düzenli gördüm

Kızlar ben bu haftaki ortaklar performansınızı beğenmedim menülere yorum yapan ortağını takip eden ortak çok azdı şansa ortalamamız iyi geldi ama böyle giderse ekip çöküntüye uğrar :KK43:
Var mı alternatif fikri olan ?
yada sizce geçici bir durum muydu? Neden böyle oldu
Bence geçiciydi inşallah bu hafta herkez yorum yapacaktır

SONUÇ 👇👇

Haftanın en yüksek ortalamasını yapan ortaklar @KumsalveDeniz & Deniz ve Kum Deniz ve Kum tebriklerr kızlar 🤩🤩🤩 +250 şer spor puanı kazandınız 😍😍

Bu gün çok yedm sanki ya :olamaz:
Acaba ne zaman cuma da olsa 1 haftayı kaçamaksız geçirip harika bi eksi getiricem
Kendime eziyet ediyorum
Bu günden dikkat etmeye başlasam nasılda güzel gidecek kilolar çabucak hedefime ulaşıcam, ama gel gör ki olmuyor
Ama sen çok güzel yapıyorsun bu, hafta artı çıkarsın sanmıştım eksi geldin ,

Kaptanım birinci olmuşuz ortağımlaa

ay çok güldümm :KK70: :KK70: :KK70: hint dizilerinde de hep oyuncak bebek vardı :KK70: sessiz kakişsiz mis :KK70: :KK70: :KK70:

ve de öyle olduu :rolleyes: canım daha napıcaksın tek öğünü öğrettin yol gösterdin bana

canım aynen maden suyu tansiyonu yükseltip dengeliyor

oy oy oy canım benim yaa eksin için de çok tebrik ederim gruba böyle çabuk uyum sağladığın bi de başkalarına yardım ettiğin için :KK74: iyi ki davet etmişim valla :KK36:

valla sporda da çok iyi ilerliyorsun maşallah maşallah :rolleyes:

canım sen 3 5 bin deme yaz :) 10 bin olursa 1 numara olarak eklenir, o kadar olmasa da spor puanı gelir :KK66:

@muhursuzpusula kuzum yoga çok iyi bir seçim :KK66:

@birsevgi kuzum şekersizden çıkar beni :olamaz: az da olsa bişeyler aşırınca mutlu oluyorum:olamaz:

beni tebrik edenlere teşekkürler ve tüm eksi gelenlere ve tüm çabalayanlara tebrikler kızlar :KK36:

@Nikinik @yarimuhendis sizlere de eksiler için tebrikler kuzum izinden çabucak dönün e mi :KK36:

@Anka Allah acil şifa versin kızına canım :KK200: bugün maşallah pek keyiflisin herkese mendil sallıyosun halay çekiyosun :KK8::KK48:

@DeryaOnDiet günlük challenge ve şekersiz challenge ın sana iyi gelmesine çok sevindim hayatım :KK36:maşallah giderek daha aktif oldun grupta da :rolleyes: ve diğerlerine de yardım ediyorsun enerjin yükseldi gızzzz :KK8:
Çok teşekkür ederim canım tamda diyet konusunda kendim için neler yapmam gerekir diye düşünürken özelde mesajına karşılaştım acaba dedim bu sefer yapabilirmiyim yine dedim, olmaz ben daha önce izne çıktığımda kilo almıştım beni alıp napsınlar derken sen olsun alt listeden yazışırsın dediğinde çok mutlu oldum diyetisyene de başlamıştım ve dedim Eda dene birdaha birşey kaybetmezsin, ve iyiki gelmişim yine dedim bende herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor aslında sizlerin işide zor liste tutmak öyle kolay değil herkezi takip etmek herkezin emeğine tek tek teşekkür ederim

Back
X