Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@ummhnisa canım bu arada dukan birası bana da şişkinlik yaptı sanki ya. Gerçi içimini çok sevdim. Ondan biraz da devam ettim ama Yarın sıcak sıcak içeceğim yeşil çayımı 😂
Dükan birasını ben içemedim bir türlü
Canım bak bu.Haftaya yine yaparsam tabagimin fotosunu atayım insallah Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Ben bunu biliyormuşum canım
Sabahki spor uzun süreli açlığın üzerine olduğundan yağ yakimi hızlanıyor.Kahvaltiyi da spordan bir saat sonra yapmak lazım tabi

Teşekkür ederim🥰

Daha öncesini yapıyorlar Maraş taraflarında diye biliyorum ama🙈
9000 adımı 10000e tamamlamak için mesajlara baktım adım sayım 11500 geçti😂😂 ben var uyumak,yoksa sahura kalkmak🙈iyi geceler cümleten🌺🌺
Allah kabul etsin orucunu
Gunaydin kizlar, dun biraz hastaydım yordum da sanirim kendimi, bugun biraz ates de var, kursa gitmeyeceğim ilac aldim, evde dinlenecegim. Bu sene bu 3. Boyle hasta olusum burada. Buraların havasi yağmurlu gri değişken. Alisamadim daha.
Dun spor fln da yapmıştım yazamadan uyudum, neyse iyileseyim de.
@azaydidem
Cherry Mom Cherry Mom
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım eve Bi kere girdimi hastalık herkesi yoklamadan gitmiyor malesef
Aynen öyle benim oğlan bir kere maskesiz aşağıda oynadı hemen boğazları yanmaya başladı bir gün sonra hepimiz aynı olduk
Tünaydınnnn kızlarr geç geldim bugün baş ağrısı ile uyandım 😑😑
Çok geçmiş olsun kaptanım

Selam kızlar. Bisey sorucam bu menü ve spor bildirimlerini buraya mı yoksa diger sayfaya mı yapıyoruz. Bir kısım buraya yapıyor ya ondan soruyorum . Bir de diyelim spor 10bin adım altı olunca sayılmıyor mu?
Menü ve spor diğer sayfaya ama ordan alıntı yapıp ortak olduğun kişiyi etiketleyerek burada yorum yapıyorsun orda yorum değilde sadece menü ve spor var, sporu sayılmıyormu bilmiyorum bile arkadaşlar yazar

Selam kızlar. Bisey sorucam bu menü ve spor bildirimlerini buraya mı yoksa diger sayfaya mı yapıyoruz. Bir kısım buraya yapıyor ya ondan soruyorum . Bir de diyelim spor 10bin adım altı olunca sayılmıyor mu?
Herkes diğer diğer sayfaya yazıyor canım
Burda gördüğün yorumlamak için ordan alıntılayıp buraya geliyorlar

Dükan birasını ben içemedim bir türlü

Ben bunu biliyormuşum canım

Allah kabul etsin orucunu

Çok geçmiş olsun canım

Aynen öyle benim oğlan bir kere maskesiz aşağıda oynadı hemen boğazları yanmaya başladı bir gün sonra hepimiz aynı olduk

Çok geçmiş olsun kaptanım
İçimi güzel gerçekten. Yazın çok ferahlatıcı olabilir. Ama bence normal yeşil çaydan daha etkili değil. Gerçi şişkinlik yaptığı için tok tutuyor o güzel oluyor 😊

canım pzts çrş cmts menü ve spor listeleri grubu ilk sayfasındaki sporlar sayılıyo, diğer yaptığın her spor da puan olarak ekleniyo haftalık hanene cnm evet adım olarak 10 bin ve üstü
Bu arada canlar ben diyetisyene kaçar inşallah güzel haberlerle gelirim
ayyy hadi bakalım kuzum diyetin de sporun da süperdi güzel haberler alırsın inşallah :KK200:
Merhaba arkadaslar nasilsiniz 💞
Artik masam var daha bilgisayarim yok oglen de arkadaslarla ev yemegi yapan bi yere gittik ispanak falan yedim 🙃 saglikli yasam moduna devam
Ayyyy cankuşum çok sevindiiimmm hayırlı olsuun :KK68:afiyet de olsuun :KK200:

Menü bildirimleri diğer sayfaya canım
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Burada hiç direk menü yazımı olmaz sadece ortağı yada diğer arkadaşı menü sayfasından alıntı yapıp burda paylaşmıştır öyle görmüşsündür .

Spor konusunda da yaptığınız tüm sporlar 1000 adımda olsa 10.000 adımda olsa tarafımca puanlanır hesaplanır genel spor tablomuzda yer alır ✌️

10.000 adım gördüğün spor programımızdaki adım sayısı o ayrı sporu arttırmak için yaptığımız takım içi aktivite :) aşağıdaki tabloyu cumartesi serbest Pazartrsi çarşamba zorunlu olmak üzere tüm takım yapıyoruz.
Bugünlerde mesela 10.000 değilde 8000 attı programı bitirememiş oluyor maalesef ama yine spor puanını alıyor sadece programa katılmamış oluyor ve ekstra puan alma şansını kaybediyor :) 1 spor +100 puan 2 ve fazlası spor için 50 şer ek puan veriyoruz
IMG_20210131_194541.jpg

13 mart
12:30
1 yumurta 1 kk peynir
1 dilim ekmek közlenmiş biber
3 ceviz

12:00 2 kayısı 5 badem

16:00 yeşil çay

18:00 4 köfte salata

21:00 1 tabak bulgur pilavı:olamaz:

spor 7000 adım ama 10 bine tamamlayacağım.
Su 1 litre

Saatleri hatırlayamadım kızlar
Sabah 1 dilim TB ekmek

ikindi 1 bardak süt 3 kaşık yulaf 3 hurma 1 muz tarçın ile smothie (ortim sebze smothie demişti aslında 😅)

Akşam yarım etli ekmek ( akşamki et ve 1 dilim ekmek için 🙈)

su 3-4 bardak hiç içemedim ağzımın tadı yok
Spor maalesef Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Cherry Mom Cherry Mom
Son 2 menü var
13 Mart zaten bulgur pilavı liste dışıydı saati çok geç birde :/
Hanımm hanımmm etli ekmeği sen bize et diye yutturamazsın 🔪🔪 bildiğin hamur işi o bence + olmana sebep bu olabilir canım bu saatten sonra karbonhidratı bırakalım
Sporda yok :( bilmiyorum bugün nasılsınız ev ahalisi olarak spor ortamın olur mu ama en azından yediklerine dikkat et olur mu hedef tutmasada bu hafta sonuçta sizin için hastalık haftası olabilir böyle şeyler az bir eksi ile kurtaralım olur mu 100 200 gram eksi olsun bizim olsun

Sabah:
-filtre kahve

Öğle:
-Pirinç lapası
-mor lahana salatası

Akşam:
-pirinç lapası
-3 yk yoğurt

Ara:
-yarım portakal

Spor: 100 trambolin de zıplama, 15 dk dans, 4.453 adım yürüyüş.
@_Reyyan Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Ballı lokumum yememissin bı şey🙈 artıda misin?
Akşam bir sorayım çocuklara telefondaki gibi uzun basılcak sanıyorum bilgisayardanda olmadı yaaa, okadar bilmiyorum yani birde bu emojileri nereden yapıyorsunuz
Açıklamaya kalmadan açıklamış arkadaşlar sağ olsun🥰
@ işareti için Altgr ye bas elini çekmeden Q harfine bas canım emoji için de işaretlediğim 3 noktaya bas orda gülen yüz çıkıyor. Ya da whatsapptaki gibi telefonun kendi klavyesinden de yapabilirsin.
🥰🥰🥰
Ben yeni gördüm ama kaptan cevap yazmış yine ben görene kadar 🤭

Son 2 menü var
13 Mart zaten bulgur pilavı liste dışıydı saati çok geç birde :/
Hanımm hanımmm etli ekmeği sen bize et diye yutturamazsın 🔪🔪 bildiğin hamur işi o bence + olmana sebep bu olabilir canım bu saatten sonra karbonhidratı bırakalım
Sporda yok :KK43: bilmiyorum bugün nasılsınız ev ahalisi olarak spor ortamın olur mu ama en azından yediklerine dikkat et olur mu hedef tutmasada bu hafta sonuçta sizin için hastalık haftası olabilir böyle şeyler az bir eksi ile kurtaralım olur mu 100 200 gram eksi olsun bizim olsun
Hedef treni kaçtı zaten onu farkettim :D etli ekmeği diyetisyen olur dedi ya dün baya kötüydüm yemek yapamadım hazır söyledik mecburen :))

Menü ve spor diğer sayfaya ama ordan alıntı yapıp ortak olduğun kişiyi etiketleyerek burada yorum yapıyorsun orda yorum değilde sadece menü ve spor var, sporu sayılmıyormu bilmiyorum bile arkadaşlar yazar
Herkes diğer diğer sayfaya yazıyor canım
Burda gördüğün yorumlamak için ordan alıntılayıp buraya geliyorlar

Menü bildirimleri diğer sayfaya canım
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Burada hiç direk menü yazımı olmaz sadece ortağı yada diğer arkadaşı menü sayfasından alıntı yapıp burda paylaşmıştır öyle görmüşsündür .

Spor konusunda da yaptığınız tüm sporlar 1000 adımda olsa 10.000 adımda olsa tarafımca puanlanır hesaplanır genel spor tablomuzda yer alır ✌️

10.000 adım gördüğün spor programımızdaki adım sayısı o ayrı sporu arttırmak için yaptığımız takım içi aktivite :) aşağıdaki tabloyu cumartesi serbest Pazartrsi çarşamba zorunlu olmak üzere tüm takım yapıyoruz.
Bugünlerde mesela 10.000 değilde 8000 attı programı bitirememiş oluyor maalesef ama yine spor puanını alıyor sadece programa katılmamış oluyor ve ekstra puan alma şansını kaybediyor :) 1 spor +100 puan 2 ve fazlası spor için 50 şer ek puan veriyoruz
Eki Görüntüle 2802737
Tesekkürler kızlar 😊 aydınlandım şimdi. Sanırım spor konusunda biraz caba göstermem gerekecek:KK49:

Back
X