Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

20.03.2021

1 bardak sirkeli su

Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık tulum
Domates, salatalık
Maydanoz, dereotu, nane
1 dilim ekmek

Ara
1 yeşil çay
1 muz

Akşam 17:30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar (karabiber, pulbiber, nane)
Salata

Su
2 lt

Spor bugün free :KK49:

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Suskunhanim yarimuhendis yarimuhendis @Mathildablue
Menün gayet güzel olmuş tatlım böyle devam🤩
20 mart
Kahvaltı: patates kızartması, zeytin,domates , salatalık, çay
Ara: muz ve kuruyemiş
Akşam: sulu köfte, şehriye salatası, yogurt
Spor: 4500 adım
Su : saymadım :/
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Suskunhanim yarimuhendis yarimuhendis @muhursuzpusula Cherry Mom Cherry Mom
Sporunu ilerleyen zamanda biraz daha arttıracağını düşünüyorum canım genel olaral gayet güzel ama pattisin miktarına da bağlı tabisi😂😂
Evet yeniyim pzt si başladım..
Hoş geldin canım😍
canım lavaşlı pizza da gayet sağlıklı ve doyurucu olmuş, yürüyüş biraz daha olaydı süper olurdu :KK66:

ooo canım tertemiz :KK66: ama spor da olsaydı iyi olurdu :KK66:

afiyet olsun canım, çeşitli bir menü olmuş, şehriye salatası ilk defa duydum ne konuluyor :)
Spora yarın tam dönüş yapıyorum canım🤣🤣

Canım geçmiş olsun. 🙏 Noldu ki midene. Önemli bişi yoktur inşallah 😘

Kuzu ben bugün yapamadım spor. Ama zaten 5 gündür 10000adım artı 1000 zıp yaptım. Kuyruk sokumumda bir ağrı var. Bugün dinlensin biraz vücudum. Yarından itibaren devam inşallah 🙏
Canim yumurtayi tavada yaptigim zaman dokunuyor maalesef cok agrim oluyor. Uzun zamandir yememistim yumurta cok da aramam ama hadi bugun sebzeli omlet yapayim dedim midem mahvoldu aksama dogru gecti agrisi soguk sut falan ictim cok sukur simdi iyi canim 🥰 💞🌺

@fitblonde canim takim ici grup turnuvaları duzenliyoruz bu hafta basladik istersen asagidaki mesajda kurallar var onlari oku canim katilmak istersen seni musait bir gruba ekleyim 💞🥰
:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI :KK19:
(19- 26 Mart )

• Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

Fit ve Özgür Grubu

@muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Suskunhanim @Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis

Fit Olmaya Yeminliler Grubu

Namaria Namaria belmayne belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos

Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar Grubu

@L O L @KumsalveDeniz Deniz ve Kum Deniz ve Kum @Kendinin en iyi hali ol @Mathilda03 M monarosaa

FitGirls Grubu

Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea @Anka @ummhnisa @DeryaOnDiet @Cagrihilal1

DİPNOT:

• Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Gruplarda aktif üyeler yer alır.
  • Grup tablosu haftalıktır.
Veee start verildi geleneksel 5. takim grup turnuvaları basladiiiii:KK31:
Herkese başarılar :nazar:🥰

Menün gayet güzel olmuş tatlım böyle devam🤩

Sporunu ilerleyen zamanda biraz daha arttıracağını düşünüyorum canım genel olaral gayet güzel ama pattisin miktarına da bağlı tabisi😂😂

Hoş geldin canım😍

Spora yarın tam dönüş yapıyorum canım🤣🤣
Tşkler hoşbuldum 😘

Canim yumurtayi tavada yaptigim zaman dokunuyor maalesef cok agrim oluyor. Uzun zamandir yememistim yumurta cok da aramam ama hadi bugun sebzeli omlet yapayim dedim midem mahvoldu aksama dogru gecti agrisi soguk sut falan ictim cok sukur simdi iyi canim 🥰 💞🌺
aaaa haşlayınca dokunuyor mu peki kuzum? :o

belmayne belmayne kuzum menun cok guzel spor da off gunu olsun 💞🥰 menüye beni etiketlersen bulmam kolay olur canim baya aradim 🙈💞
hawar hawar canim senin de sporun super menun cok iyi sayilmaz tatli pekmez beyaz ekmek vs. biz ortiyken de haftasonlari kaciriyordun cok sey degismemis ama toparlarsin canim yarina insallah 🥰💞
azaydidem azaydidem canim menünu goremedim.
Fit olmaya yeminliler ve tum takima iyi geceler ben kaçıyorum daha dus alcam 💞🌺

@fitblonde canim takim ici grup turnuvaları duzenliyoruz bu hafta basladik istersen asagidaki mesajda kurallar var onlari oku canim katilmak istersen seni musait bir gruba ekleyim 💞🥰
Çok motive edici , 🤩 çok iyiymiş. Ama ben bu hafta yeni olduğum için şimdilik önce gözlemlesem daha iyi olucak . 😊 henüz yeni yeni tanımaya başlıycam . Ama önümüzde ki haftalar kesinlikle katılmayı çok isterim. Teşekkürler.

Merhaba ben de takıma katılabilirmiyim ?
Kk ya yeni üyeyim. Pandemi de 15kilo aldım 🤦🏼‍♀️
Kilom : 75
Hedef : 61
Boy : 1.62

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75 🤦🏼‍♀️
HEDEF KİLONUZ: 61😊
MESLEGINIZ: ticaret
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 / 7yaş
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: psikolojik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok (migren hariç)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha sağlıklı , daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat

1.sayfadaki kuralları okudum . Kabul ediyorum.

Merhaba
Üzgünüm bugün çok yoğun bir günümdü ancak size dönüş yapabiliyorum.
Ama kusura bakmayın takımda size yer ayıramayacağız. Burası için karşıklı güven çok önemli aksi takdirde ilerleyemiyoruz baştan güzel başlamakta önemli o yüzden teşekkür ediyoruz.

Plann supermis ortim. Ciktin m yuruyuse? Ahh burda da havalar bir isinsa en cok bisiklete binmeyi ve yuzmeyi ozledim.
Canim hergun 100gr versen hafada 700gr super bence 👍
Ciktim geldim, bir mide bulantısı var ama yatıyorum şimdi uyuyayım belki gecer
Ben artik yeme isimi 15,16 gib bituriyirum ortim. Sn de yurt disindasim demek saatlerimiz ayni bizim de Turkiyeden 2 saat geride. Hangi ulkedesin ortim?
Belcika cnm aslinda ben de hafta içi 17 gibi bitirsem fena olmaz.
Bugunku menum
09:00- 2dilim ekmek, 15 zeytin, 1yk kadar sebze ezmesi.
12:00- 1 kase patates kizartmasi, pirinc patlagi,3 kurabiye(badem unu, hbdistan cevizi unu ve yagiyla yaptim).
15:00- 16 tane sushi.

@Suskunhanim
Spor: 24dk tabata (8dkx3) : 120 puan

Cherry Mom Cherry Mom @Anka Arc-en-ciel Arc-en-ciel @ummhnisa @whitetea
Kiz 16 sushi cok değil mi🙈 ben hayatımda 3 defa fln yedim, beğendim de aslında ama her çeşidini değil. Burada da fırsat olmadı bir ara alicam.
20 mart
Sabah
2 parça su böreği
2kk süzme peynir
Maydanoz domates

Akşam
190 gr kadar magnolia

Su:1lt olmadı
Spor: 15 dk zumba 45p
3000 adım 30p
@DeryaOnDiet Arc-en-ciel Arc-en-ciel @Anka @whitetea
Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Yani borek ve magnolia ciss ama başka da hiçbir şey yok, aksam yemek yok kuzum, muhtemelen arti degildir. Yemegin ustune tatlı değil, direk yemeğin kendisi olmus.

Bebeğim ben 35 dk kardiyomu yaptım siz düşünün valla 😂:KK8::KK59:
Huuuu harikasın canımm
Oyy gaza geldim simdi 🙃😂
Bende eee grup, işi, çok güzel oldu
Çılgın tospagalar nirdesinizzzzz
Canım, bugün misafir vardı benimde konyadan eşimin halası gil geldi neyseki kalmadılar bacısına gittiler yemek bende yediler
Kızlarrr hepinizin menüler çok güzel 😂😍😍 @Mathilda03 @L O L Deniz ve Kum Deniz ve Kum
@KumsalveDeniz sporlarda yapıldı mı ?
Evet canım bende baktım herkes güzel beslenmiş
Ben artik yeme isimi 15,16 gib bituriyirum ortim. Sn de yurt disindasim demek saatlerimiz ayni bizim de Turkiyeden 2 saat geride. Hangi ulkedesin ortim?
Hangi ülke desin
Ölüyorum şuan ayaklarımın sızısından :KK43: misafirler gitti mutfak boydan boya bulaşık nasıl yapcm bilmiyorum 😞
Sporun ağrısı vardı bacağımda üstüne çok ayakta durunca berbat oldu ağrı oturduğum yerde sızlıyor 😭
benimde öyleydi görsen mutfağı
Benimde öyleydi bugün misafirden menüleri bile yazamadımm aklım burda kaldı hepp
Bugün bizim grubun misafir ağarlama günüymüş ya
1983 lüyüm kızlar 😉
90lar çocuğuyuz
Kızlar kusura bakmayın kaçamaklar oldu üzgünüm dün evlilik yıldönümümüzdü bugün de misafir vardı çok rahatsız ediyor son pişmanlık fayda etmiyor 😞
Yarından itibaren düzene koyarsın canım

Huuuu harikasın canımm

Bende eee grup, işi, çok güzel oldu

Canım, bugün misafir vardı benimde konyadan eşimin halası gil geldi neyseki kalmadılar bacısına gittiler yemek bende yediler

Evet canım bende baktım herkes güzel beslenmiş

Hangi ülke desin

benimde öyleydi görsen mutfağı

Bugün bizim grubun misafir ağarlama günüymüş ya

90lar çocuğuyuz

Yarından itibaren düzene koyarsın canım
Aynen öylee düzene koycam inş canım

Back
X