Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eklentiler

• 20210326_124219(0).webp
    20210326_124219(0).webp
    31 KB · Görüntüleme: 18
Canım çok güzel eksi tebrik ederim

Canım bu hafta sporunda iyiydi haftaya birden düşecek bence

Canım kilona göre güzel eksi tebrik ediyorum

Çok teşekkür derim canım inşallah çabuk iyileşirim de rahat rahat devam ederim buraya

Off kilona göre çok güzel eksi tebrik ederim canım

Oyyy oyyy oyyy bu nasıl fark beee tebrik ederim canım
Çok sağol cnm bnm sana da tebrikler 😍
Nasıl oldu tansiyonun? Gittiniz mi canım

Kızla Bu arada akşama misafirlerim geliyor. Haftasonu pek aktif olamam. Pazartesiden itibaren de annemler de olacağım ve kendimi çalışma kampına sokacağım inşallah. O yüzden önümüzdeki hafta da pek aktif olamam. Kaptancığım la da konuştuk. Bir müddet aranızda hayalet yarışmacı olarak bulunacağım 🙃 Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım ben takımlardan da muaf olabilir miyim. Haksızlık olmasın arkadaşlara 😘
Namaria Namaria
Canimm gözün aydın insallah tezini de tertemiz tamamlarsin 🥰💞

Kızla Bu arada akşama misafirlerim geliyor. Haftasonu pek aktif olamam. Pazartesiden itibaren de annemler de olacağım ve kendimi çalışma kampına sokacağım inşallah. O yüzden önümüzdeki hafta da pek aktif olamam. Kaptancığım la da konuştuk. Bir müddet aranızda hayalet yarışmacı olarak bulunacağım 🙃 Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım ben takımlardan da muaf olabilir miyim. Haksızlık olmasın arkadaşlara 😘
Namaria Namaria
Ne çalışıyorsun canım

Çok sağol cnm bnm sana da tebrikler 😍
Nasıl oldu tansiyonun? Gittiniz mi canım
Evet canım gittim küçük tansiyonum 10 lardaydı nabzım da doktorda 136 çıktı tetkikler yapıldı tansiyon ilacına başladık. Tiroidlerim de baya bozulmuş onun için de ilaç başlanıldı. Aslında değerlerim de büyük oynama vardı ama tiroidlerimin bu denli bozulmasına bağladılar 15 gün sonra kontrol bakalım

Evet canım gittim küçük tansiyonum 10 lardaydı nabzım da doktorda 136 çıktı tetkikler yapıldı tansiyon ilacına başladık. Tiroidlerim de baya bozulmuş onun için de ilaç başlanıldı. Aslında değerlerim de büyük oynama vardı ama tiroidlerimin bu denli bozulmasına bağladılar 15 gün sonra kontrol bakalım
Tiroit çok çalışıyorsa da olur kuzum çok geçmiş olsun iyi ki gittin

Emniscim canım bu hafta spora oğlumu ders çalıştırdığım için aslında yapamadım pazartesi sınavları var
ve ben cumartesiden beri hergün 1 yazılıya çalışıyoruz öğlen 12 de oturup mola vererek akşamda yemekten sonra hemen yine biraz ders çalışıyoruz ünite çok fazla 1 nci üniteden başlıyor yazılı günleri zorlanmamk için canım ama yazılılar bitsinn eski eda geri geliyor

Gecen hafta cuma 71.2
Bugun 70.2
Fark -1 kilo

Malesef ucundanda olsa bu hafta 69 goremedim😔

Cherry Mom Cherry Mom Fit olmaya yeminliler Namaria Namaria belmayne belmayne hawar hawar @olvidos
Canım çok güzel bir sonuç. 6 ların dibindeyim zaten 😍
Canimm gözün aydın insallah tezini de tertemiz tamamlarsin 🥰💞
Teşekkür ederim kuzu 😍 inşallah canım benim 😘
Geçen hafta 78.0
Bu hafta 77.5
Fark - 500 gr
Yüzde %0,641
Haftaya hedef 77.0
Cherry Mom Cherry Mom
Tebrikler canım. 😍
Ne çalışıyorsun canım
Yüksek Lisans tezi yazıyorum canım.

Arkadaşlar nihayet dönebildim adliyeden ama sabah o telaşla ve stresle tartılamadım. Çünkü geçen sefer 1.5 saat önce yola çıkmama rağmen adliye girişi araba kuyruğuydu ve nerdeyse duruşmaya geç kalıyordum. Bu sefer çok erken çıktım. Eve geldikten aonra ki tartımı paylaşacağım sizinle ama tabii yedim içtim biraz orda tansiyonum düşmesin diye. Olmazsa yarın sabah tartılıp paylaşayım kilomu. Nasıl olsa asil listede değilim. Bu defalık kabul ederseniz sevinirim.🙈
Ayrıca bu hafta 67.5 görmüştüm şimdi tartılınca 69 çıktım stresin ve yeyip içmenin de etkisi vardır tabii...

Eklentiler

• 8731ED88-3E3D-4CFD-9441-DED1C5448E27.webp
    8731ED88-3E3D-4CFD-9441-DED1C5448E27.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 24
Back
X