Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahahah 🤣 gercekten ya 2 gun gecikti yine meret 🤔🤔
Hala zayifimki :halay:bu hafta alisverise gittim. Mulakat icin gomlek yoktu hepsi buyuk geliyor da :rolleyes: m ve s beden kalmis esime diyorum tuh guzelmis de neyse m yi deneyim belki olur dedim buyuk geldi s beden gomlek giydim yaaa nasil mutlu oldum bi bilsen 🤩🤩

Sen nasilsin canimcim ozledim:KK68:
S beden mi :confused:66 filan oldun o zaman? insan mutlu olmaz mı bee :rolleyes:
ayy çok az kaldıııı nerde kalıcaksın?
İyiyim cnm yavaş yavaş veriyorum işte ;) inşallah temelli gel ankaraya görüşelim :KK200:

Havai-Fisek-Hareketli-Resimleri-8.gif

Kız loll Anka Anka nın fişekler patlıyordu sanki sen ucuza mı kaçtın 👀🤣🤣🤣🤣

iyi akşamlar arkadaşlar ablam geldi antepten uzun zamandır görüşmüyorduk yeğenimle özlem gideriyoruz ablamlarla :KK19:
sonuçları hazırlayıp paylaşacağım şimdi:KK200:
yemeklerle de hasret gideriyor musun caney :KK48:
Kız loll Anka Anka nın fişekler patlıyordu sanki sen ucuza mı kaçtın 👀🤣🤣🤣🤣
hahaha o halay sever caney caneyy caney işte meydaneyy:halay::halay::halay:
Çok sağol kuzum. Eşimin yanında çalışan birinden bulaştı canım. Baya ağır geçti çok şükür baya gözüm açıldı. Öksürük kaldı o da geçer inşallah bakalım🥰🥰
kızz iyiysen izne filan ayrılma, bu hafta da yarı iyileşsen 1 kg daha gider bacım

Kızlarr acil oylama 🤣

Bu hafta sizce eski sistem ikili ortaklık mı yoksa takım turnuvalarına devam mı ??

Benim oyum ortilikten yana birebir ilgi alaka daha çok oluyor gibi geliyor- gruplarda arada kaçak olanlar gözden kaçabiliyor 👀🤣
Bencede ortilik olsun :KK56:
Bu arada hangi grup 1.ci oldu o hesaplandı mı

Bu ben resmen. Gecen seneki yazlık kıyafetler olsun diye zayıflamak istiyorum🤣 hersey 52 kiloma göre
Kızlarr acil oylama 🤣

Bu hafta sizce eski sistem ikili ortaklık mı yoksa takım turnuvalarına devam mı ??

Benim oyum ortilikten yana birebir ilgi alaka daha çok oluyor gibi geliyor- gruplarda arada kaçak olanlar gözden kaçabiliyor 👀🤣
Bencede ortilik olsun. Gözden kaçabiliyor dedigin gibi kalabalık olunca

Back
X