- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.321
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #402.721
Ahahahah ahahajhaaKiz reyyan sen misin yoksa![]()

Pardon da bunu hakaret sayarız 5.takımda menü listesini Reyyandan başka kim tutabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah ahahajhaaKiz reyyan sen misin yoksa![]()
Gündüz farkettim onu zaten 1. de olasım yoktu stres olmuştum 1. olursam ne yazcam ben korona oldum mu yazcam diye
Korona detoksGündüz farkettim onu zaten 1. de olasım yoktu stres olmuştum 1. olursam ne yazcam ben korona oldum mu yazcam diye![]()
Çok sağol kuzum. Eşimin yanında çalışan birinden bulaştı canım. Baya ağır geçti çok şükür baya gözüm açıldı. Öksürük kaldı o da geçer inşallah bakalımCanım geçmiş olsunçok üzüldüm
Nasıl oldu?
Nerden kimden bulaştı?
Ne güzel canım iyi hasret gidermeler sonuçları yarın da paylaşsan olur tadını çıkarın yaiyi akşamlar arkadaşlar ablam geldi antepten uzun zamandır görüşmüyorduk yeğenimle özlem gideriyoruz ablamlarla
sonuçları hazırlayıp paylaşacağım şimdi![]()
S beden miAhahahgercekten ya 2 gun gecikti yine meret
Hala zayifimkibu hafta alisverise gittim. Mulakat icin gomlek yoktu hepsi buyuk geliyor da
m ve s beden kalmis esime diyorum tuh guzelmis de neyse m yi deneyim belki olur dedim buyuk geldi s beden gomlek giydim yaaa nasil mutlu oldum bi bilsen
Sen nasilsin canimcim ozledim![]()
yemeklerle de hasret gideriyor musun caneyiyi akşamlar arkadaşlar ablam geldi antepten uzun zamandır görüşmüyorduk yeğenimle özlem gideriyoruz ablamlarla
sonuçları hazırlayıp paylaşacağım şimdi![]()
hahaha o halay sever caney caneyy caney işte meydaneyy
kızz iyiysen izne filan ayrılma, bu hafta da yarı iyileşsen 1 kg daha gider bacımÇok sağol kuzum. Eşimin yanında çalışan birinden bulaştı canım. Baya ağır geçti çok şükür baya gözüm açıldı. Öksürük kaldı o da geçer inşallah bakalım![]()
yarin daha da yogun olcak bugünden halledeyim dedimNe güzel canım iyi hasret gidermeler sonuçları yarın da paylaşsan olur tadını çıkarın ya![]()
Bencede ortilik olsunKızlarr acil oylama
Bu hafta sizce eski sistem ikili ortaklık mı yoksa takım turnuvalarına devam mı ??
Benim oyum ortilikten yana birebir ilgi alaka daha çok oluyor gibi geliyor- gruplarda arada kaçak olanlar gözden kaçabiliyor![]()
Bu ben resmen. Gecen seneki yazlık kıyafetler olsun diye zayıflamak istiyorum
Bencede ortilik olsun. Gözden kaçabiliyor dedigin gibi kalabalık oluncaKızlarr acil oylama
Bu hafta sizce eski sistem ikili ortaklık mı yoksa takım turnuvalarına devam mı ??
Benim oyum ortilikten yana birebir ilgi alaka daha çok oluyor gibi geliyor- gruplarda arada kaçak olanlar gözden kaçabiliyor![]()
Bizizdir herhalde :))Bencede ortilik olsun
Bu arada hangi grup 1.ci oldu o hesaplandı mı