Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insallah canim ya. Karbonhidrati azaltacagim biraz cumaya kadar. Ben biliyorum karbonhidrat sisiriyor beni de emIrdigim icin diyetisyen sakin kesme diyor. Korkutuyor beni 😂
Canım Bi dene istersen süt oranını kendin anlarsın ona göre devam edersin
günaydın tatlıım :KK36: nasıl oldun?
Günaydın canım. Çok şükür çok daha iyiyim ilaçlar tansiyonumu düşürdü kendimi daha iyi hissediyorum
Gunaydin canim. Ilaclar faydasini gosterdi mi? Daha iyi hissediyor musun kendini? Ve tansiyonun ne durumda?
Evet canım şükür baya rahatladım tansiyonum da baya düştü ilaçlar rahatlattı

Selam kızlar dün hiç giremedim
yorgunluktan ölmüşüz hala ayak parmaklarımı hissetmiyorum topuklu ayakkabı ile sabahın 9 undan akşam 5e kadar tempo sürdü 🤯🤯 en nihayetinde tören mören bitti 🤗
bugün valiz hazırlama toparlanma işlerim var hepimizde bir baş ağrısı 🙈 yarın 12 de tren sonra evim inşallah 🤗
sizler nasılsınız aksilik yok inşallah etiketler var gördüm döneceğim ☺️😘

Tekrar tebrik ederiz kuzum harika bir iş çıkardın 🤗🤗

ummhnisa ummhnisa karnesi 😍😍😍👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓

Devam edip etmeme konusu tamamen sende ben sağlık söz konusu olunca hiç birşey diyemiyorum kötü etkilenir misin etkilenmez misin onu sen tahlil et olur mu 😍😘

Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı' Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(26 Mart-2 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Yeni ortaklar hayırlı olsunnnnn,emeğine sağlık canım 💕

Ortaklarda tam performans görelim kızlar
menü yorumları çok önemliiii veee an itibariyle her yenen kaçamak cezaya tabi lütfen ortağınızınızın menüsünde kaçamak görürseniz spor cezası vermeyi unutmayınız 🕵️‍♀️🤩🤩

22-29 mart tablo spor listesi :)
UYE22 mart24 mart27
mart
sonuç
blonde ambition blonde ambition 3+43+61+3+4🏆 🎉
belmayne belmayne 1+52+53🏆 🎉
@Amor-a------------------👿
@balpamuk--------------------👿
S Suskunhanim 11+5+66🏆 🎉
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 66+76🏆 🎉
@melita091-----------🎁
@azaydidem6+76------2 🎁
@yarimuhendis 5 5------2 🎁
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+62+61+2🏆 🎉
@Kendinin en iyi hali ol 1-------62 🎁
@L O L------2+7--------🎁
@Mathilda03------------------👿
muhursuzpusula muhursuzpusula -------142 🎁
@birsevgi 1-------------🎁
@whitetea------- 1------🎁
@olvidos----- 1-----🎁
@karabiber01 1 ------------🎁
@KumsalveDeniz-------------------👿
@Just a perfect day 1------------🎁
@monarosaa------ -------------👿
Mathildablue Mathildablue 5 41+4🏆 🎉
Namaria Namaria 1 1-------2 🎁
@hawar 1🆓12 🎁

Cherry Mom Cherry Mom kaptancım fitblonde 30 dk yürüyüş + 45 dk basketbol 10 bin olmuştur diye düşündüm 🤗
C Cagrihilal1 haftaya ekleyeyim seni canım
3 gün de spor yapan Mathildablue Mathildablue Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak DeryaOnDiet DeryaOnDiet S Suskunhanim belmayne belmayne blonde ambition blonde ambition
tebriklerrr :sampiyon:
Eline sağlık burcummm
Kanaat tabi 🤭🤭🙈

blonde ambition blonde ambition belmayne belmayne S Suskunhanim DeryaOnDiet DeryaOnDiet Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Mathildablue Mathildablue prgramda 3 gün boyunca tam uyum göstermişsiniz harikasınız kızlar eminim incelemenizde güzel olacaktır salı günü bende size katılmak için sabırsızlanıyorum 🤩🤩🤩🤩🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Eklentiler

• B9699D09-BE24-447F-BFFA-1FDE91F4EA31.webp
    B9699D09-BE24-447F-BFFA-1FDE91F4EA31.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 26
Tekrar tebrik ederiz kuzum harika bir iş çıkardın 🤗🤗

ummhnisa ummhnisa karnesi 😍😍😍👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓

Devam edip etmeme konusu tamamen sende ben sağlık söz konusu olunca hiç birşey diyemiyorum kötü etkilenir misin etkilenmez misin onu sen tahlil et olur mu 😍😘

Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı' Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Teşekkür ederim canım 5.takım sayesinde ilk defa diyet yapabildim.
İlaçlarımı alıyorum ve kendimi iyi hissetmeye başladım inşallah bu cuma ya belli olur kesin durumum. Gönlüm sizinle devam etmekten yana hala vermem gereken en az 5 kilom var

İlaçlarımı alıyorum ve kendimi iyi hissetmeye başladım inşallah bu cuma ya belli olur kesin durumum. Gönlüm sizinle devam etmekten yana hala vermem gereken en az 5 kilom var
🎊 Tebrik ederim seni canım :KK9: büyük başarı valla müthiş güzel kilo vermişsin :sampiyon: Mezuniyetin kutlu olsun .🥰 son 5i de verip tam gönlünden geçen istediğin kiloya ulaşırsın inşh.🙏😊

Daha iyi hissetmene sevibdim canim 👍

Back
X