- 23 Mart 2016
- 29.910
- 90.402
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #404.221
Takımdan çıkarmısın lütfen polemik yaratmaya çalışıyorsun şikayet etttim seni yönetime bilgin olsunSen ne alaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takımdan çıkarmısın lütfen polemik yaratmaya çalışıyorsun şikayet etttim seni yönetime bilgin olsunSen ne alaka
Evet cnm onlar da güzelKuzu a101 yada şok ta ananaslı yeşil cayı var doğadan ın onu bi dene bayılırsın
Ortilerden yana çok şanslıyım artık yaaaa, bir ara herkes kaçıyoduCtesi
Sabah 10.30
1 yumurtadan
Lor peynirli omlet
3 -4 çilek
1 çk bal
8 badem
Ara
15.00
10-15 tane yulaf kepeği gevreği
Kahve
2 kare sütlü çikolata
Akşam 19.00
1 kase tavuk çorbası
1 minicik biber olması ama gerçekten minicik
Yarım dilim kızarmış çavdar ekmeği
2yk yoğurt
Spor daha sonra yapıcam
2 litre su
Cherry Mom
muhursuzpusula @Mehfam
Hoşgeldin canımm aramızaHerkese merhaba ben de aranıza 98 kilo olarak katılıyorum![]()
Depresyona girSöyle bakim
Valla gursamı tutarsam gidecek te ben gursamı tutamıyorum![]()
Ben de tutamıyorum yaaa inanılmaz bi iştah patlaması yaşıyorum tartılmaya da korkuyorumSöyle bakim
Valla gursamı tutarsam gidecek te ben gursamı tutamıyorum![]()
Aynen diğer kaptanlara da haber ver bence kaptimTakımdan çıkarmısın lütfen polemik yaratmaya çalışıyorsun şikayet etttim seni yönetime bilgin olsun
Hıı tamam cnm hatırladım :) nasıl oldun bitkisel terapi işe yarıyor mu belirtiler azaldı mı cnmHedef60kgolmak geçen hafta başladı eşim kuzum yalnızım bir haftadır. Konu da çok değişti tabii anca dönebildim
![]()
O zaman bundan iyileştiğini anlıyorummm :) Ohh çok şüküürr sevindimm :) Bende mapısta çizik attırıyorum halaBen de tutamıyorum yaaa inanılmaz bi iştah patlaması yaşıyorum tartılmaya da korkuyorum![]()
Bençok kötüysem sadece kilo veriyorum o günleri de Allah göstermesin canım kimseyeDepresyona gir![]()
Lol depresyonu ile meşhurdur, depresyona girdiği hafta 1 kilo verir
![]()
Deneyeeyim canim tesekkur ederimC Cagrihilal1 canım ben bunu yapınca direk eridiğimi hissediyorum bi dene bence çok iyi üstüne de biraz bölgesel calış yada 1-2 set daha yap çok iyi oluyor sabaha nasıl eriyorsunn
www.instagram.com
Ortim ben spordan izinliyim covid izniO zaman öpücük ve dans
.spor yaptın mı orticiğim ? Ben kahvemi içtim sporumu biraz geç yapmayı seviyorum. Bende aktif ortim olunca daha çok motive oluyorum inşAllah bu hafta kasıp kavururuz buraları kuzumm
Allah iyiliğini versinDepresyona gir![]()
Lol depresyonu ile meşhurdur, depresyona girdiği hafta 1 kilo verir
![]()
Denediğinde yaz canım merakla bekliyorumDeneyeeyim canim tesekkur ederim![]()
Doğru yaOrtim ben spordan izinliyim covid izni![]()
![]()
Ortin 3000 adım atmıştır bugünO zaman öpücük ve dans
.spor yaptın mı orticiğim ? Ben kahvemi içtim sporumu biraz geç yapmayı seviyorum. Bende aktif ortim olunca daha çok motive oluyorum inşAllah bu hafta kasıp kavururuz buraları kuzumm
KATILIM FORMU ADINIZ: Hazal
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:98
HEDEF KİLONUZ:75
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yeme alışkanlıkları,genetik yatkınlık,polikistik over
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak
Yok öyle kötü sebeple olmasın Allah korusunBençok kötüysem sadece kilo veriyorum o günleri de Allah göstermesin canım kimseye![]()
Ama gördük kaç haftadır lol depresyondayım eyvahlar olsun dediği hafta verdi kiloyu demekki senin ilacın depresyon hadi gir bakiimmAllah iyiliğini versin
Nazar oldu depresyonuma![]()
Hıı tamam cnm hatırladım :) nasıl oldun bitkisel terapi işe yarıyor mu belirtiler azaldı mı cnm
O zaman bundan iyileştiğini anlıyorummm :) Ohh çok şüküürr sevindimm :) Bende mapısta çizik attırıyorum hala![]()