• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ctesi
Sabah 10.30
1 yumurtadan
Lor peynirli omlet
3 -4 çilek
1 çk bal
8 badem
Ara
15.00
10-15 tane yulaf kepeği gevreği
Kahve
2 kare sütlü çikolata :KK43:
Akşam 19.00
1 kase tavuk çorbası
1 minicik biber olması ama gerçekten minicik
Yarım dilim kızarmış çavdar ekmeği
2yk yoğurt
Spor daha sonra yapıcam
2 litre su
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @Mehfam
Ortilerden yana çok şanslıyım artık yaaaa, bir ara herkes kaçıyodu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Menü süpeerr ;)
Herkese merhaba ben de aranıza 98 kilo olarak katılıyorum😅
Hoşgeldin canımm aramıza :KK200:

:KK15:O zaman öpücük ve dans :-):KK71::KK71:.spor yaptın mı orticiğim ? Ben kahvemi içtim sporumu biraz geç yapmayı seviyorum. Bende aktif ortim olunca daha çok motive oluyorum inşAllah bu hafta kasıp kavururuz buraları kuzumm
Ortim ben spordan izinliyim covid izni :KK70: :KK70:

:KK15:O zaman öpücük ve dans :-):KK71::KK71:.spor yaptın mı orticiğim ? Ben kahvemi içtim sporumu biraz geç yapmayı seviyorum. Bende aktif ortim olunca daha çok motive oluyorum inşAllah bu hafta kasıp kavururuz buraları kuzumm
Ortin 3000 adım atmıştır bugün 🤭🤭

KATILIM FORMU
ADINIZ: Hazal
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:98
HEDEF KİLONUZ:75
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli

MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yeme alışkanlıkları,genetik yatkınlık,polikistik over
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlıklı olmak

Hıı tamam cnm hatırladım :) nasıl oldun bitkisel terapi işe yarıyor mu belirtiler azaldı mı cnm
O zaman bundan iyileştiğini anlıyorummm :) Ohh çok şüküürr sevindimm :) Bende mapısta çizik attırıyorum hala :temizlik::KK75:

Çok şükür kızlar daha iyiyim ama fazla ayakta duramıyorum biraz hareket edince öksürük krizine giriyorum. Hareket etmezsem sorun yok 😅
muhursuzpusula muhursuzpusula benim normal hayatım da karantina olduğu için çok farketmedi bize ya sadece parka çıkaramadım çocukları onlar sıkıldı biraz 😅

Back
X