- 31 Temmuz 2020
- 20.412
- 60.299
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #405.281
Yaa ne tatlış yaaaaVar canim. Ben yurudukce o da benimle yurudu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ne tatlış yaaaaVar canim. Ben yurudukce o da benimle yurudu![]()
tahmin ettim cnmEkmegi de evde yapiyor gorumcem. Bir gun disarda ates yaktik sosis tarzi seyler icin. Bir gun balik kizartma birgun mangal derken kotu degildi ama kuruydu.
Yine de beraber seçilse daha iyi kuzuBence onlara her şey olur yayani ben çeyizimi yapmaya başlamıyorum ama mutfak benim alanım olur benim aldıklarımı beğenmezse alır yenilerini napalım
![]()
Öyle tabiYine de beraber seçilse daha iyi kuzu![]()
AynennIlerde istedigini alirsiniz canim evinize. Tek mutlu mesut olacagin senin kiymetini bilecek birisi olsun da gerisi hiic onemli degil
Var mi bakalim bir aday?var mi robin hood un
![]()
Var da burda kisim cok soguk birsey yetismez hep din. Yazin ekiyorlar marul, nane filan.tahmin ettim cnme küçük bahçeleri yok mu yeşillik vs için?
O degil su korona gunlerinde biriyle tanismak da zor olur. Herkes mesafeli , maskeli heryer kapali.Aynenn![]()
yok malesef cnm konuştuğum bile yok şu an
Annem baya azimli bugün merakımdan tarttım onu da daha tartılmayacağım pazartesi tartılırım dedi ramazana giriyoruz diye
Hımm sera filan da yok o zmn küçük bişey yapabilirler çok fırtına olmuyosaVar da burda kisim cok soguk birsey yetismez hep din. Yazin ekiyorlar marul, nane filan.
cafeler tekrar açılınca belki bizim de kalp yolumuz açılırO degil su korona gunlerinde biriyle tanismak da zor olur. Herkes mesafeli , maskeli heryer kapali.
Karsidakinden bekleme canim her zaman . Baktin gordun hosuna giden, davranislari duzgun birisi var, konus. Bazi erkekler cekingen oluyor. Kacirma iyi adaylariAynenn![]()
yok malesef cnm konuştuğum bile yok şu an
Valla iyi geldi canimHımm sera filan da yok o zmn küçük bişey yapabilirler çok fırtına olmuyosa
Ay iyi gelmiş orası sana arada gidin bence![]()
Oy tombul kuş ya maşallahAnnem baya azimli bugün merakımdan tarttım onu da daha tartılmayacağım pazartesi tartılırım dedi ramazana giriyoruz diyebi daha doktora bayramdan önceki hafta gidecek
Ve başladığında 95 küsürdü bu sabah 92.5 çıktı![]()
Masallah fistiksin zaten canimcafeler tekrar açılınca belki bizim de kalp yolumuz açılırehehehe haziranda mesela ben de 54 kg olmuşum he heyyyt
![]()
Masallah anneneAnnem baya azimli bugün merakımdan tarttım onu da daha tartılmayacağım pazartesi tartılırım dedi ramazana giriyoruz diyebi daha doktora bayramdan önceki hafta gidecek
Ve başladığında 95 küsürdü bu sabah 92.5 çıktı![]()
Kilosu çok ama inan hiç göstermiyor kilosunu yaOy tombul kuş ya maşallah![]()
Planları yapmaya başlayayım şimdiden en iyisi ehehehehKarsidakinden bekleme canim her zaman . Baktin gordun hosuna giden, davranislari duzgun birisi var, konus. Bazi erkekler cekingen oluyor. Kacirma iyi adaylari
Esimi ben ayarttim annemler de bilir, esime kalsaaaa okul biterdi hala bir kahve icelim demezdi. Sakin mizacli birisi. Iyiki de yapmisim.
Ayy teşekkür ederiimMasallah fistiksin zaten canim![]()
Oo demek kas yapısı iyi canım maşallahKilosu çok ama inan hiç göstermiyor kilosunu yaboyu da 1.65tir yani. Kilosunu söylediği kişiler o kadar kiloyu nerene saklıyorsun diyorlar
![]()