- 31 Temmuz 2020
- 20.412
- 60.299
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #405.321
İnş gitmez dinimiz aminİnş fazla zayıflayınca bi yere gitmez o zaman.Bi de onu geri getirmek için uğraşmayalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş gitmez dinimiz aminİnş fazla zayıflayınca bi yere gitmez o zaman.Bi de onu geri getirmek için uğraşmayalım
cnm pilatesçilerde çok kıvrım olmuyor gördüğüm kadarıylaYapıyorum canım yapmam mıııı ama ben reformer pilatese gitmek istiyorum çünkü senelerdir spor yaparım ama bacaklarım hep sıkıntılı kalmıştır ya da ben öyle görüyorum bilmiyorum
Ne güzel iştr demek yapısal da bi durum ben de diyete başlayınca direkt belden gider ve belim hiç 65cmden yukarı çıkmazcnm pilatesçilerde çok kıvrım olmuyor gördüğüm kadarıylabelki karbonhidrat almayla da alakalıdır ben diyete baaşlayınca ilk küçülen yerlerden çünkü
![]()
Sevindim birazcık... O günler geldiğinde bu konuyu tekrar konuşalımBen de sendenim gitmiyor canım merak etme en min kilomda bile vardı![]()
Tamam canım konuşalım ben de tekrar o min kiloma ulaşmak istiyorum yaaaaSevindim birazcık... O günler geldiğinde bu konuyu tekrar konuşalım![]()
ooo bak seen hele heleNe güzel iştr demek yapısal da bi durum ben de diyete başlayınca direkt belden gider ve belim hiç 65cmden yukarı çıkmazama toto 90 95 arasında gider gelir
![]()
Herkes burada bu ortak paydada buluşmuş durumda zaten. Ay hadi inşallahTamam canım konuşalım ben de tekrar o min kiloma ulaşmak istiyorum yaaaa![]()
Yok kıızzzzzz ben 66 kiloyken belim 75ti kalçam 105ti erittim en fazla kilo aldığımda 95 çıkıyo sonra önünü alıyorımooo bak seen hele helesiz uğraşın ben doğuştan 90 60 90 ım diyorsuuun
Kaptanımız menülerimizi görmek istiyor canım o yüzden kaptanımızı sonrasında menü listesini tutanYaa bi şey soracağım, menü yazarken de birini mi etiketliyoruz? Kaçırdım sanırım, bulamadım da![]()
HııııYok kıızzzzzz ben 66 kiloyken belim 75ti kalçam 105ti erittim en fazla kilo aldığımda 95 çıkıyo sonra önünü alıyorım![]()
beni etiketlemiş tontiğimKaptanımız menülerimizi görmek istiyor canım o yüzden kaptanımızı sonrasında menü listesini tutanMehfam ablacığımızı ve ortimizi, pazartesi,çarşamba ve cumartesi günleri de spor listemizi tutan
Hedef60kgolmak imizi etiketliyoruz
![]()
Yoksa salsam var ya neler görür bu kalçaHııııalright then
Seviyorum kız sizi vallabeni etiketlemiş tontiğim![]()
yer çekimi bende aşağıya değil dışarıya doğru diyorsun heYoksa salsam var ya neler görür bu kalça![]()
Aynen öyleyer çekimi bende aşağıya değil dışarıya doğru diyorsun he![]()
![]()
biz de seniiSeviyorum kız sizi valla![]()
Ay maşallah, baya kişi varmış.Kaptanımız menülerimizi görmek istiyor canım o yüzden kaptanımızı sonrasında menü listesini tutanMehfam ablacığımızı ve ortimizi, pazartesi,çarşamba ve cumartesi günleri de spor listemizi tutan
Hedef60kgolmak imizi etiketliyoruz
![]()
gönlünden geçen diğer kişileri de etiketleyebilirsinAy maşallah, baya kişi varmış.Neyse bugünkü geçti artık, yarından itibaren etiketleyeceğim. Teşekkürleer.
![]()
Menun gayet guzel canim sporu biraz daha arttirabilirsin eksiye gectin miBugün menüm
kahvaltı 2 dilim tb ekmeği,söğüş,hindi füme, süzme peynir,yeşillik,1 haşlanmış yumurta
ara 2 hurma,türk kahvesi
öğlen tavuk sote,1 dilim tb, salata ayran
ara 1 yerli muz üstüne 1 tk fıstık ezmesi,filtre kahve
akşam tavuk sulu şehriye çorbası,cacık
2.5 lt su
7000 adım
Cherry Mom
Mehfam C Cagrihilal1