Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yapıyorum canım yapmam mıııı ama ben reformer pilatese gitmek istiyorum çünkü senelerdir spor yaparım ama bacaklarım hep sıkıntılı kalmıştır ya da ben öyle görüyorum bilmiyorum
cnm pilatesçilerde çok kıvrım olmuyor gördüğüm kadarıyla 🤔 belki karbonhidrat almayla da alakalıdır ben diyete baaşlayınca ilk küçülen yerlerden çünkü :D

cnm pilatesçilerde çok kıvrım olmuyor gördüğüm kadarıyla 🤔 belki karbonhidrat almayla da alakalıdır ben diyete baaşlayınca ilk küçülen yerlerden çünkü :KK70:
Ne güzel iştr demek yapısal da bi durum ben de diyete başlayınca direkt belden gider ve belim hiç 65cmden yukarı çıkmaz😂😂ama toto 90 95 arasında gider gelir🤣🤣

Yaa bi şey soracağım, menü yazarken de birini mi etiketliyoruz? Kaçırdım sanırım, bulamadım da :KK70:
Kaptanımız menülerimizi görmek istiyor canım o yüzden kaptanımızı sonrasında menü listesini tutan Mehfam Mehfam ablacığımızı ve ortimizi, pazartesi,çarşamba ve cumartesi günleri de spor listemizi tutan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak imizi etiketliyoruz🤗🤗

Kaptanımız menülerimizi görmek istiyor canım o yüzden kaptanımızı sonrasında menü listesini tutan Mehfam Mehfam ablacığımızı ve ortimizi, pazartesi,çarşamba ve cumartesi günleri de spor listemizi tutan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak imizi etiketliyoruz🤗🤗
Ay maşallah, baya kişi varmış. :D Neyse bugünkü geçti artık, yarından itibaren etiketleyeceğim. Teşekkürleer. :KK200:

Bugün menüm
kahvaltı 2 dilim tb ekmeği,söğüş,hindi füme, süzme peynir,yeşillik,1 haşlanmış yumurta
ara 2 hurma,türk kahvesi
öğlen tavuk sote,1 dilim tb, salata ayran
ara 1 yerli muz üstüne 1 tk fıstık ezmesi,filtre kahve
akşam tavuk sulu şehriye çorbası,cacık
2.5 lt su
7000 adım
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam C Cagrihilal1
Menun gayet guzel canim sporu biraz daha arttirabilirsin eksiye gectin mi 😍😍

Back
X