Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahayy iyiymiş :KK70: seviyo musun :KK70: :KK70: çok sert değil mi ya , yersen öleceksin yemezsen de ölebilirsin garantisi yok :KK70: :KK70: :KK70:
Ben bi ara her gün bunu izleyerek motive oluyordum. Millet bunu izleyince acıkıyormuş. Benim iştahım kaçıyor. :D Tatlı sert bi adam hahahahaha

Ayy 😍 diyor muduur
Diyordur tabiki 😉 ben hep butun dusuncelerin karsilikli olduguna inanirim. Birini seviyorsam hep onun da beni sevdigini dusunurum ya da tam tersi. Ve aynen o da simdi girustugu kizlara diyordur nr nazlilar ya bunlar boyle diye seni bekliyordur muhakkak 😉

Aynen cnm napıyor bu kız derlerdi ;)
Gerci benim hamilelik harici yillardur sporsuz gunum cok az gecmistir. Esimin kuzeninin dygunune gitmistik 3 gun kaldik. 3 gun spor yapmayynca kondisyon azaliyor diye. Ikinci gun dugun evinde tam 700 jj yapmistim. Taa kac sene once. Hala anlatir amcasi 😁😁

Salı
Sabah 7.30
1 yagsız tavada yumurta
1 parmak peynir
3-4 zeytin
Yarım salatalık
4 çilek
1 dilim kızarmış tb ekmeği

Öğle
14.30
1 büyük kase acılı tavuk çorbası
1 küçük dolma
Ara
10 fıstık
Kahve
Akşam
19.30

Haşlanmış tavuk göğsü
2 yk yogurt
Marul ve limonlu kırmızı lahana Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @Mehfam
Menün güzel ortim ama suyun sporun nerde :KK14:

Canım çok tatlı bişeler istiyorr :cry:
Hemen sabah olsn istiyorm hemen :cry:
Lol ve depresyonu hoş geldiniz :KK70:

O zaman bugünki menün sayılmaz olmaz :KK70:
pacman pacman cim kabul olması için 30 gün boyunca bütün listeyi etiketlemen lazım :D :D sonra da dolunayda 1 bardak suyun yarısını içip yarısını bahçeye dökeceksin

Diyordur tabiki 😉 ben hep butun dusuncelerin karsilikli olduguna inanirim. Birini seviyorsam hep onun da beni sevdigini dusunurum ya da tam tersi. Ve aynen o da simdi girustugu kizlara diyordur nr nazlilar ya bunlar boyle diye seni bekliyordur muhakkak 😉
Ayy 😍 bekle beni aşkommm ya da gel bana mı diyimm :D :D

Ama olamaz kiii benim altım 42 zar zor olmaya başladı, bu işte bir terslik var :KK12:
uuuu yea baby 😎

Wuuwuu. Bir bakan bir daha bakacak diyorsun yani. Yakisiir 👍
😍 baksınlar özellikle hoş olanlar :D :D istedikleri kadar :D :D

Ben bi ara her gün bunu izleyerek motive oluyordum. Millet bunu izleyince acıkıyormuş. Benim iştahım kaçıyor. :KK70: Tatlı sert bi adam hahahahaha
Kesinlikle bende kilo verme moduna gireyim diye çok izledim 🤣 Bayılıyordum Dr. Now’a kızmaları çok tatlı oluyordu🤣

Gerci benim hamilelik harici yillardur sporsuz gunum cok az gecmistir. Esimin kuzeninin dygunune gitmistik 3 gun kaldik. 3 gun spor yapmayynca kondisyon azaliyor diye. Ikinci gun dugun evinde tam 700 jj yapmistim. Taa kac sene once. Hala anlatir amcasi 😁😁
Vay canınaaa

pacman pacman cim kabul olması için 30 gün boyunca bütün listeyi etiketlemen lazım :KK70: :KK70: sonra da dolunayda 1 bardak suyun yarısını içip yarısını bahçeye dökeceksin

Ayy 😍 bekle beni aşkommm ya da gel bana mı diyimm :KK70: :KK70:

uuuu yea baby 😎

😍 baksınlar özellikle hoş olanlar :KK70: :KK70: istedikleri kadar :KK70: :KK70:
Eveeet aynen baak burcucum menü ritüelini gayet detaylı bir şekilde anlatmış, bunları yapmazsan menün kabul olmuyo :KK70:

Back
X