- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #405.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortiiimmmm muhteşemsiiinnnnnGeçen Hafta 87,1
Bu Hafta 85,5
Fark 1,6
Haftaya hedef 84,2
Tebrik ederim canım
İnşallah ortimm sorma regl oldum nasıl canım istiyor anlatamam durduramadım oldu kaçamak3 çatal pastaŞöyle doya doya koca bir dilim yemek vardı orticim inşallah hedef kilomuza ulaşınca yeriz
![]()
Evet çok fark ediyor kıyafetli kıyafet siz diyetisyenin odasındaki tartıAynen kıyafetli olmamıza rağmen hep eksik tartar değil mi
Bir ısırık iki ısırık derken dilim bitiyorBunuda yazayım aklıma
Bir ısırık iki ısırık inanma emnis![]()
![]()
Evet canım yanlış yazmışımCanım fark 1.1 değil mi
Tebrik ederimGeçen Hafta 87,1
Bu Hafta 85,5
Fark 1,6
Haftaya hedef 84,2
Sağol canım benimGünaydın herkese
Kesinlikle kaptanım salı günü - 400düm bakalım bugün o kadar olmasa da küçük Bi eksi bekliyorum yine de
Ahh ahh bu hafta pek güzel geçmedi ama küçük Bi eksi bekliyorum. Seninde bu hafta baya güzeldi aslında ama acaba direnc kilona mı geldin
Tebrikler canım harikasın
Oooo sende harikasın
Regl zamanı iştah çok oluyor insan herşeye saldırmak istiyorİnşallah ortimm sorma regl oldum nasıl canım istiyor anlatamam durduramadım oldu kaçamak![]()
Harikasın inşallah bizlerde 61 leri görürüz
Aynen cnm nerde 1 çatalla bırakan cengàverEvet çok fark ediyor kıyafetli kıyafet siz diyetisyenin odasındaki tartı
Bir ısırık iki ısırık derken dilim bitiyor
Evet canım yanlış yazmışım
Tebrik ederim
Sağol canım benim
Oooo sende harikasın
Çok güzel vermişsin canım sende
Olmadığımız için burdayızAynen cnm nerde 1 çatalla bırakan cengàver![]()
İnşallah kuzum en yakın zamandaHarikasın inşallah bizlerde 61 leri görürüz
Çok sağol cnmÇok güzel vermişsin canım sende
Aynen nasıl güzel söylediniz dün öyle zor geçti hemen tartıyada yansır mı yaa yediklerimmRegl zamanı iştah çok oluyor insan herşeye saldırmak istiyor
Otomatik ayarlı 500 gr maşaAllah
Tebrik ederm canımmGünaydın kızlar hayırlı cumalar
GeçenCuma 89.3
Bugün 88.7
Fark 0.6
Yüzde 0.671
Hedef 87.6
Tşkler canım.. bende tebrik ederim kızlar umarım herkesin gönlündeki hedef tutmuşturr benimki tutmadı malesefOtomatik ayarlı 500 gr maşaAllahtebrik ederim kuzm
Tebrik ederm canımm![]()
Ay keşke öyle olsaOtomatik ayarlı 500 gr maşaAllahtebrik ederim kuzm
Tebrik ederm canımm![]()
Regl zamanına göre muhteşem bence cnmTşkler canım.. bende tebrik ederim kızlar umarım herkesin gönlündeki hedef tutmuşturr benimki tutmadı malesef![]()