Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eklentiler

• 20210409_095231.webp
    20210409_095231.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 22
Oy kuzu. Uyuyabikdin mi biraz. Çok zor ya bebek küçükken 🥴

Tebrik ederim canım çok güzel 😍

Voovv süpersin canım 💃

Oh maşallah canım. Bak düğüne kadar ulaşacaksın hedefine 🤗

Yine peşindeyim 😂😂

Ay kuzu 50 ler çok yakıııınnn😍😍

Eskiden asla 😂😂 ama artık başarabiliyorum 🤗

Maşallah canım çok güzel 😍

Oyyyy yüzdeye gelll😍
Maşallah canım 🧿
Ayy keşke ders çalışma işlerinde de ben senin peşinde olsam :( hiç çalışamıyorum bu aralar

Ya kızlar ben sabah uyandığım gibi tartıldım az tartıldım şiş çıkacağımı bekliyordum ama bu kadar da değildi yani dün tam 57 görmüştüm bugün 58.9 gördüm bu ne şimdi cumanın bana oyunu mu😡😡😡delirmek için şu an zaten çok müsait bi zamandayım babam için stresliyim bi de bu çıktı başıma Allahım sabır versin bana
Tüh ya cnm 😔neden öyle oldu sence
Baban için de stres oldun haliyle tabi
Ama üzülme cnm baban da bir iyileşsin 😘

Tüh ya cnm 😔neden öyle oldu sence
Baban için de stres oldun haliyle tabi
Ama üzülme cnm baban da bir iyileşsin 😘
Bugün birazdan bir şeyler yiyip 24 saat sıvı detoksu tarzında beslenmeyi düşünüyorum çok zorda kalırsam atarım ağzıma bir şeyler hafta sonu da hurma detoksu yaparım öyle planladım kafamda ama o hurma detoksu faeklı günde 21 hurmalı değil. Ve inan neden oldu bilmiyorum acaba dün az yemiştim 2den sonra bir şey yememiştim vücudum tuttu mu ne yaptı bilmiyorum ama çok sinirlendim. Babam için de teşekkür ederim canım inşallah şu anda ameliyatta😘😘

Olsun cnm nerden bilceksin tabi 😘 ama eksin süper bence, hedefi düşük kolarsın artık olur biteer 🤗 tebrik ederim kuzum
Normalde istahim acilir karnim siserdi canim tatli isterdi dun canim tatli istemeye basladi istedigim eksi yok diye dün kiraz sapi falan icmistim. Cok sislikte hissetmedim. Biraz spor falan yapsam dusururdum belki dun 2 de bitirmistim 19 saatte giden su gitmistir zaten dedim spor falanda yapmadim. Carsamba gunu 600 yakalamistim zaten ustune bisey koymamisim

Bugün birazdan bir şeyler yiyip 24 saat sıvı detoksu tarzında beslenmeyi düşünüyorum çok zorda kalırsam atarım ağzıma bir şeyler hafta sonu da hurma detoksu yaparım öyle planladım kafamda ama o hurma detoksu faeklı günde 21 hurmalı değil. Ve inan neden oldu bilmiyorum acaba dün az yemiştim 2den sonra bir şey yememiştim vücudum tuttu mu ne yaptı bilmiyorum ama çok sinirlendim. Babam için de teşekkür ederim canım inşallah şu anda ameliyatta😘😘
çok geçmiş olsun canım. sağlıkla çıksın. rabbim şifa versin

Geçen Hafta 87,1
Bu Hafta 85,5
Fark 1,6

Haftaya hedef 84,2
Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin
Geçen cuma 63.2
Bu cuma. 62.7
Fark. -500 gr
% 0,79
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula

Günaydın kızlar hayırlı cumalar 😘
GeçenCuma 89.3
Bugün 88.7
Fark 0.6
Yüzde 0.671
Hedef 87.6

Gecen cuma :75
Bugün:74.4
Fark:600 gr
Yuzde:0.8
Haftaya Hedefim: 73.3 muhursuzpusula muhursuzpusula
Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Eki Görüntüle 2820959
Tebrik ederim canım kızlar
Ortim bize ne oldu bu hafta yaa inşallah bu hafta gitmeyen kilolar haftaya 2misli gider
Geçen hafta : 73,1
Bu hafta : 72,1
Fark : 1❤
Yüzde : 1,58

Eki Görüntüle 2820963
Tebrik ederim canım 6lara az kaldı

Tamam cnm kolay gelsin şimdiden 👍
Ayy dua edeyim o zaman 💙

Gecmis olsun Zeynebim Allah şifa versin 🤲🏻

Normalde istahim acilir karnim siserdi canim tatli isterdi dun canim tatli istemeye basladi istedigim eksi yok diye dün kiraz sapi falan icmistim. Cok sislikte hissetmedim. Biraz spor falan yapsam dusururdum belki dun 2 de bitirmistim 19 saatte giden su gitmistir zaten dedim spor falanda yapmadim. Carsamba gunu 600 yakalamistim zaten ustune bisey koymamisim
Olsun cnm üstüne de almadın ;)

Back
X