- Konu Sahibi Cherry Mom
- #406.401
İyiki geldim ve sizinleyim canımHehekapticim rica ederiimm
Deniz ve Kum cimden sonra ilk davet kabulü
kırmadı geldi :)
Diğer arkadaşlar da davet ediyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiki geldim ve sizinleyim canımHehekapticim rica ederiimm
Deniz ve Kum cimden sonra ilk davet kabulü
kırmadı geldi :)
Diğer arkadaşlar da davet ediyor![]()
Yok bir tanem ne üzülmesi kilon böyle çok güzel oldu daha zayıflama 55 olursan kötü olursun 58 sana çok yakıştı diyordu, eşim kiloyu hiç sevmez ve kilo vermemi isterdi bende sevmezdim 80 kilodan 58 kiloya çok güzel oldun dahada verme dediği için gruptan çıkmıştım Birtanemacaba sıkı bir diyet mi yapıyordun eşin üzülüyor muydu canım, o yüzden mi ayrılmanı istedi?
Hoşgeldinizz aramızaADINIZ: ( isteğe bağlı ) byzglm
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:83
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane 3 ve 8
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğumdan sonra veremedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve fit olmak
58 kilonun bana çok yakıştığını daha zayıf olmamı istemiyordu kaptanım aynen öyle ama çok kiloyu da hiç sevmiyorZayıf istemiyormuş :) bazı beyler öyledir ya![]()
Burdayım ortim geldim, anneannem bize geldi apar topar ne olduğunu anlayamadık derken uğrayamadım. Güzel bi hafta olsun@whitetea Orticiğim nerelerdesin?Bir haftalığına yediğimiz içtiğimiz birbirimizden soruluyor, haberin olsun.
![]()
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Tetüş
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:159
KİLONUZ:81 yaklaşık kilo pazartesi tartılıcam
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 çocuk/4yaş
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tiroid
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık ve fit görünmek
Hoşgeldiniz arkadaslar saglicakla ideal kilolarimiza ulasiriz insallahADINIZ: ( isteğe bağlı ) byzglm
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:83
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane 3 ve 8
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğumdan sonra veremedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve fit olmak
Evet kuralları okudum kuzenimde anlattı inşallah diyelimMerhaba hoşgeldinnn
Yine bir 4 yaş annesini daha ekibe kazandırdıkçekiyoruz tüm 4 yaş annelerini ekipte çok var bende de bir tane var
Umarım kilo verdikce sağlık sorunlarıda eş zamanlı düzelir burada kilo veren çoğu arkadaş böyle söylüyor
1.sayfadaki kurallarımızıda okudunuz mu genel bir fikirde edinmiş olursunuz
Tamam ortim haklısın annem yapmıştı dayanamadım bugün telafi edicemOrtim gözleme ve içli köfte aynı gün birazcık fazla olmuş sanki ama telafi edilir zaten sporun çok güzel ve suyu da 2ltye tamamlasak nasıl olur acaba![]()
Olsun ortim ben de 2 gündür saçma beslendim bugünden başlıyoruz bakalım düzeni oturtmaya beraber hallederiz biz bu işiTamam ortim haklısın annem yapmıştı dayanamadım bugün telafi edicem![]()
Evet, güzel bir hafta olur umarım. Lütfen kaçamak yapma.Burdayım ortim geldim, anneannem bize geldi apar topar ne olduğunu anlayamadık derken uğrayamadım. Güzel bi hafta olsun![]()
Menu ve su süper ortim az da olsa hareket olsa daha iyi olurdu bence10 nisan
9.45
1tost salatalık 1 dilim peynir
14.00
1tane lifalif yulaf bar
16.30
1 dolu tabak z.yağlı taze fasülye ve 2 dilim ekmek
Aralarda fındık ceviz ayaküzeri
Su : 2.5lt
Spor yok
Cherry Mom
Mehfam
Mathildablue
We can do itOlsun ortim ben de 2 gündür saçma beslendim bugünden başlıyoruz bakalım düzeni oturtmaya beraber hallederiz biz bu işi![]()
Canım maalesef beyaz ekmekti dayımlarda kalmıştım o akşam annemler hastanede diye sabah kalktığımda ben erken gidicem diye hazırlamıştı yok ben yiyemem beyaz ekmek bu da diyemedimMenu ve su süper ortim az da olsa hareket olsa daha iyi olurdu bencebu arada tost sanırım tahıllı ekmekten diye düsünüyorum öyle ise güzel
![]()
hosbuldum canim teşekkür ediyorum